ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeContactOns TeamElmar Slokker

Elmar Slokker

Elmar Slokker Elmar Slokker Stuur een mail 085 - 90 229 29

Wij maken de zoektocht naar een leaseauto eenvoudig

Na een aantal jaren actief te zijn geweest als Client Communication Agent van een beleggingsfonds, heb ik de overstap gemaakt naar de automotive. Bij ActivLease krijg ik sinds 1 december 2018 de kans om meer ervaring op te doen in deze branche en mijzelf te ontwikkelen. Bij mijn vorige werkzaamheden heb ik altijd contact gehad met veel verschillende klanten. Hierdoor heb ik echt leren luisteren en weet ik wat belangrijk is voor de klant. Dit kan ik mooi toepassen bij deze nieuwe uitdaging als leaseadviseur.

Wat ik als leaseadviseur meteen heb gemerkt is dat ondernemers het lastig vinden om de juiste leaseauto met het juiste leasecontract te vinden. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Het is aan mij en mijn collega’s om deze zoektocht zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. U geeft uw wensen door en ik neem de zorgen voor u uit handen.

Altijd een passend leasevoorstel

ActivLease heeft een breed netwerk van autodealers en leasemaatschappijen die wij met elkaar laten samenwerken. Daardoor kunnen we u altijd een passend voorstel aanbieden voor het leasen van een auto, of het nu om operational lease, financial lease of short lease gaat. En tegelijkertijd profiteert u van de beste leaseprijzen!

Heeft u nog vragen omtrent het leasen van een auto? Neem dan contact op met mij. Ik ga graag op zoek naar de juiste oplossing voor u!


Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Elmar Slokker M: 085 - 90 229 29
E: elmar@activlease.nl
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.