ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeContactOns TeamJoost Klaver

Joost Klaver

Joost Klaver Joost Klaver Stuur een mail 085 - 90 229 29

Is er iets leuker dan een nieuwe auto uitzoeken?

Met 26 jarige leeftijd en pas 4 jaar werkervaring ben ik jong op de arbeidsmarkt. Ervaring in de automotive branche had ik, voordat ik bij ActivLease begon, nog niet. Al van van jongs af aan heb ik interesse in auto’s. Hierdoor heb ik geen moeite om mij aan te passen aan het hoge werktempo van ActivLease. Het vinden van een geschikte auto kan soms een hele klus zijn, door te weten welke trends er zijn vind ik altijd een passende auto voor de klant. Bij mijn vorige werkgever ben ik verantwoordelijk geweest voor een klantportefeuille van circa 30.000 klanten. Als relatiebeheerder leer je om de klant écht centraal te stellen, uw wensen tellen! Met deze gedachtegang ben ik super enthousiast begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij ActivLease.

Door echt naast de klant te gaan staan en samen zijn/haar wensen door te nemen, past de door ons geboden oplossing altijd! Een auto uitzoeken moet iets leuks zijn en mag eigenlijk niet zorgen voor stress of andere ongemakken. Namens ActivLease probeer ik om u zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. U kiest de auto, ik regel de rest! Ik probeer zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor mijn klanten zodat zij te allen tijde bij mij terecht kunnen met hun vragen. Of het nu via e-mail, via bellen of via Whatsapp is. Ik ben hier om uw vragen te beantwoorden en u van de best vindbare deal te voorzien. Bent u toe aan een nieuwe auto? Laten wij er dan samen voor zorgen dat de gewenste auto binnenkort bij u op de oprit staat!

Waarom bij ActivLease een nieuwe auto leasen?

ActivLease is een enthousiast bedrijf. Ik werk samen met Rutger Hanou, Nikki Bousie en Matthieu Knip. Wij dagen onszelf iedere dag weer opnieuw uit om iedere klant tevreden te stellen. Daar haal ik ook mijn voldoening uit. Het beste resultaat is voor mij pas behaald wanneer u als berijder of ondernemer ook de volgende auto bij ons bestelt. ActivLease biedt verschillende leasevormen aan. Ik vertel u graag meer over operationele, financial lease of short lease. Graag tot ziens!

Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

MEER OVER ACTIVLEASE

Joost Klaver M: 085 - 90 229 29
E: joost@activlease.nl
LinkedIn profiel
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.