ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.3/10
085 - 90 229 29

HomeContactOns TeamLars Hoogendoorn

Lars Hoogendoorn

Lars Hoogendoorn Lars Hoogendoorn Stuur een mail 085 - 90 229 29

Gedreven om te luisteren naar uw wensen

Als personal trainer en manager heb ik veel ervaring opgedaan in het overbrengen van kennis en het adviseren van klanten. Na jarenlang met veel plezier binnen de fitnessbranche te hebben gewerkt was het tijd voor mij om een nieuwe stap te maken. Communiceren, informeren en adviseren zijn drie van mijn sterkste competenties en door mijn grote interesse in de automotive was de switch naar leaseadviseur bij ActivLease dan ook een natuurlijke stap.

Door mijn ervaring ben ik erg gedreven als adviseur om vooral te luisteren naar uw situatie en naar wat uw wensen zijn, om zo samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn qua mobiliteit en uiteraard hoe ik het allerscherpste aanbod bij u kan voorleggen.

We vinden voor u de beste oplossing

Het maakt mij enorm enthousiast om deel uit te maken van dit gedreven team, waar we de kennis en kunde met elkaar delen om zo samen het gewenste resultaat te behalen en de klant gelukkig te maken. Zodoende ben ik er dan ook van overtuigd dat ik samen met mijn collega’s voor u de beste oplossing kan vinden voor al uw mobiliteitsvraagstukken op het front van financial lease en operational lease.

Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Lars Hoogendoorn M: 085 - 90 229 29
E: lars@activlease.nl
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.3/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.