ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeContactOns TeamMaarten Oortman

Maarten Oortman

Maarten Oortman Maarten Oortman Stuur een mail 085 - 90 229 29

Altijd de maximale service

Sinds 1 december 2017 ben ik werkzaam bij ActivLease. Ik voelde mij meteen thuis door de sfeer in het team, de open communicatie tussen mijn collega’s en de lage drempel om vragen te stellen. Hierdoor kan ik de klant altijd de maximale service bieden. Als ik even iets niet weet dan is er altijd iemand aanwezig die het antwoord wel heeft.

Voordat ik bij ActivLease begon heb ik werkervaring opgedaan in het organiseren van events. Daarbij heb ik altijd met veel verschillende mensen te maken gehad. Inmiddels ben ik het gewend om met veel dingen tegelijk bezig te zijn en heb ik ook geleerd om te gaan met stressvolle situaties. Tegelijkertijd probeer ik mijn enthousiasme over te brengen in mijn werk. Mijn doel is om klanten te ontzorgen en met een goed gevoel weer naar huis te laten gaan, want het uitzoeken van een nieuwe leaseauto moet uiteindelijk een plezier zijn. Bij ActivLease wil ik mijn kennis verbreden om zo te groeien in mijn werk en daardoor steeds meer verantwoordelijkheid te krijgen.

Het adviseren van klanten is mijn passie

Bij ActivLease kom ik dagelijks nieuwe situaties tegen en zo word ik steeds uitgedaagd om mijzelf te ontwikkelen. Mijn passie ligt bij het adviseren van mijn klanten. Zo heeft iedereen zijn eigen wensen. Het is aan mij om hier achter te komen en de kennis die ik op doe te gebruiken om een voordelige leaseauto te vinden die het beste bij u past. Elektrisch auto rijden wordt steeds aantrekkelijker. De actieradius groeit, de lucht wordt schoner en de bijtelling blijft voorlopig gunstig. Allemaal voordelen waardoor we er eigenlijk niet meer omheen kunnen. Elektrisch leasen is de toekomst!

Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Maarten Oortman M: 085 - 90 229 29
E: maarten@activlease.nl
LinkedIn profiel
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.