ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeContactOns TeamMatthieu Knip

Matthieu Knip

Matthieu Knip Matthieu Knip Stuur een mail 085 - 90 229 29

De klant moet 100% in het middelpunt staan

Na 7,5 jaar ervaring als verkoopadviseur in de showroom en 1,5 jaar ervaring als inkoper bij een grote internationale Automotive Startup, heb ik gekozen om mijn ervaring, kennis van auto’s, kennis van de autobranche en mijn netwerk te gebruiken en uit te breiden binnen ActivLease. Door deze ervaring kan ik ervoor zorgen dat u dankzij ActivLease gedurende de periode dat u te maken heeft met operational lease, financial lease en/of shortlease erop kan vertrouwen dat u de beste deal heeft. Voor mij is het belangrijkste dat een klant zich voor 100% gecentraliseerd voelt. Daar zorg ik voor! ActivLease is voor al uw mobiliteitsadvies de perfecte partij om u van dienst te zijn.

ActivLease zorgt voor maatwerk oplossingen voor alles wat met leasen van mobiliteit te maken heeft. Het team bestaat uit medewerkers die affiniteit hebben met de lease- en autobranche, zoals Rutger Hanou en Nikki Bousie. Ze hebben kennis van verschillende leasemogelijkheden en auto’s, maar ook een netwerk hebben opgebouwd in de afgelopen jaren. Het team houdt zichzelf goed op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen omtrent leasen, leaseauto’s en fiscale ontwikkelingen waar we in Nederland mee te maken hebben.

Mocht u informatie willen of geïnteresseerd zijn in een offerte, dan ben ik u graag van dienst. Neem contact op met mij!

Waarom een auto leasen?

In de diverse administratieve en commerci─ôle functies binnen de automotive leasewereld heb ik ervaren dat het leasen van een auto in een financial of operational leasevorm de ondernemer ontzettend veel vrijheid biedt. Doordat de liquide middelen in tact blijven, hoeft het bedrijf zijn groei niet in de weg te laten staan door de auto. Daarbij biedt leasen inzicht in kosten. Mobiliteit wordt budgetteerbaar. U betaalt immers een vast bedrag per maand. Meer weten over autoleasing en de voordelen? Ik informeer u met alle plezier!

Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Matthieu Knip M: 085 - 90 229 29
E: matthieu@activlease.nl
LinkedIn profiel
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.