ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeContactOns TeamRandall Klein

Randall Klein

Randall Klein Randall Klein Stuur een mail 085 - 90 229 29

Een dynamische wereld

Na 7 jaren te hebben gewerkt in de financiële dienstverlening ben ik per juli 2020 in dienst getreden als leaseadviseur bij ActivLease. De overstap naar de automotive branche brengt me in een dynamische wereld waarin ik veel nieuwe ervaringen hoop op te doen.

In de financiële dienstverlening heb ik vaak moeten schakelen met verschillende partijen om grote projecten succesvol af te ronden. Deze ervaring kan ik gebruiken om u met behulp van onze partners een prachtig aanbod te doen dat goed aansluit op uw wensen. Doordat ik zelf jaren leaseauto’s heb gereden weet ik hoe het is om een leaserijder te zijn. Dankzij die kennis kan ik nog betere service verlenen en het uitkiezen van een nieuwe leaseauto veel leuker en eenvoudiger maken. Samen met u ga ik graag opzoek naar de ideale leaseauto!

Fan van elektrisch rijden

ActivLease is gespecialiseerd in elektrische mobiliteit en sinds mijn komst heb ik in verschillende elektrische auto’s mogen rijden. Dat was voor mij voor het eerst, maar de Tesla Model X heeft mij direct een echte fan gemaakt. Ook de Peugeot e-208 heeft een speciale plek bij mij. Wat ik vind van het elektrisch rijden? Daar vertel ik u graag meer over!


Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Randall Klein M: 085 - 90 229 29
E: randall@activlease.nl
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.