ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeContactOns TeamRuben Beijer

Ruben Beijer

Ruben Beijer Ruben Beijer Stuur een mail 06 34 86 67 23

Nooit meer terug naar een verbrandingsmotor

Per 1 oktober 2021 ben ik in dienst getreden als salesmanager bij ActivLease. Met een achtergrond in sales en het aansturen van commerciële teams bij onder andere Vodafone-Ziggo en NRC Media heb ik vorig jaar besloten om de overstap te maken naar de automotive sector. Ik heb een enorme passie voor auto’s en samen met mijn team van leaseadviseurs ontzorg ik u graag bij de zoektocht naar de perfecte nieuwe leaseauto met het beste leasecontract.

Sinds kort rij ik zelf voor het eerst elektrisch en dat was voor iemand als ik met een grote liefde voor Jaguars en BMW’s met 6 en 8 cilinders toch best even spannend. Nu heb ik ruim een half jaar gereden in mijn Ford Mustang Mach-e en ik kan u zeggen dat ik nooit meer terug wil naar een verbrandingsmotor. Wat rijdt dit heerlijk rustig en comfortabel! Zelfs zonder eigen laadplek bij mijn huis heb ik altijd meer dan voldoende range door het ruime laadpalen netwerk in Nederland. En dat met meer dan 40.000 kilometers per jaar! Maar ook in het buitenland zijn de oplaadmogelijkheden prima. Onlangs nam ik de proef op de som door met de Mach-e een roadtrip naar Berlijn te maken samen met het gezin. Dankzij de grote actieradius én de voorzieningen in Duitsland hebben we er een leuk uitje van kunnen maken zonder laadstress.

Een passend voorstel

ActivLease heeft een breed netwerk van autodealers en leasemaatschappijen die wij met elkaar laten samenwerken. Daardoor kunnen we u altijd een passend voorstel aanbieden voor het leasen van een auto, of het nu om operational lease, financial lease of short lease gaat. Wij zijn gespecialiseerd in elektrische auto’s en informeren u dan ook graag over alle voordelen van elektrisch rijden voor u als ondernemer.

Nieuwsgierig geworden naar wat ActivLease voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Wij horen graag van u!


Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Ruben Beijer M: 06 34 86 67 23
E: ruben@activlease.nl
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeContactOns TeamRuben Beijer