ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeFinancial leaseVolvo V40 D2 Business

Volvo V40 D2 Business zakelijk financieren

Bij ActivLease is de Volvo V40 een populaire auto. Vele ondernemers kiezen voor de V40 Business met sterke D2 dieselmotor. De belangrijkste redenen zijn de lage gebruikskosten en de lage nettobijtelling. Zakelijk financieren via ActivLease is snel geregeld. Onze lease adviseur heeft veel ervaring met Volvo Car Lease.

DIRECT OFFERTE ZELF BEREKENEN

De nieuwe Volvo V40 financiële lease actie

Een handige 5-deurs auto met de lijnen van een sportieve Volvo coupé. Dat is de V40 2015. De Volvo V40 Business is er speciaal voor de zakelijke rijder. De zzp'er of freelancer die graag zonder zorgen veel kilometers maakt. Op deze uitvoering zijn er aantrekkelijke optiepakketten beschikbaar, welke naar wens mee te nemen zijn in de zakelijke financiering. Het Business Pack Connect bijvoorbeeld, met het uitgebreide Sensus navigatiesyteem. Wie een chique uitstraling wenst met onder meer lederen bekleding, kan kiezen voor de Volvo Summum trim. De Volvo V40 financial lease offerte kan desgewenst ook diverse accessoires bevatten. ActivLease hoort het graag.

Fotogallerij Volvo V40 Business

Volvo V40 D2 Business financieren Volvo V40 financial lease actie Volvo V40 interieur Volvo V40 panoramadak Volvo V40 tellers

De Volvo V40 financial lease aanvraag

ActivLease werkt snel met transparante voorwaarden. U weet waar u aan toe bent en mag een hoogwaardige dienstverlening verwachting bij zowel de offerte als de afhandeling. Van onverwachte, bijkomende kosten achteraf is geen sprake.

  • Offerte aanvraag
  • Vergelijk bij diverse maatschappijen
  • U ontvangt snel uw offerte
  • Wij nemen contact met u op
  • U gaat akkoord met ons aanbod
  • De auto wordt besteld

Volvo financial lease tarief zelf berekenen

Vrijblijvend offerte aanvragen

p/m *

* Berekening op basis van totale kredietsom van €

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.