ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle bedrijfswagensLancia

Lease Lancia bedrijfswagen

Met de Lancia bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Lancia leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Lancia. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Lancia te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Lancia financieel leasen omdat u liever uw Lancia met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Welke Lancia wilt u leasen?

Het merk Lancia

Als zoon van een rijke vader wordt er van Lancia verwacht dat hij naar een kostschool gaat om advocaat te worden. Op het terrein van de kostschool is echter ook een werkplaats aanwezig waar fietsen worden gebouwd. Lancia vindt dat veel leuker dan leren.

Wanneer de werkplaats na jaren zich bezig gaat houden met auto's, raakt Lancia geobsedeerd. Van zijn vader krijgt hij uiteindelijk toestemming om bij de werkplaats te gaan werken, weliswaar in naam als boekhouder, maar in werkelijkheid als monteur.

Als de eigenaren van de werkplaats de productie van een klein autootje, Welleyes, binnenslepen, kunnen zij hun succes eigenlijk niet aan. Daarom wordt de werkplaats verkocht aan Lancia, samen met zijn partner Nazzaro. Na de overname wordt het bedrijf onderdeel van Fiat en worden Lancia en Nazzaro aangesteld als testrijders. Lancia is overwegend de snelste, maar maakt ook de meeste brokken.

In 1906 richt Lancia zijn eigen bedrijf op: "Lancia & C.", waarmee het al heel snel voor de wind gaat. Lancia houdt zich vanaf dat moment voornamelijk bezig met de ontwikkeling van nieuwe modellen, maar blijft ook optreden als testrijder.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.