ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogarchief'Nissan Leaf krijgt in 2019 een 60 kWh accupakk...

'Nissan Leaf krijgt in 2019 een 60 kWh accupakket'

07-07-2000

'Nissan Leaf krijgt in 2019 een 60 kWh accupakket'

Nissan Leaf krijgt een groter accupakket in 2019. Ook zou er gewerkt worden aan nieuwe snellaadtechnologie die de laadtijd van de populaire elektrische auto verlaagt. De informatie is afkomstig van een foto van Zwitserse snellaadstation fabrikant EVTEC. Zij houden een snellaadtest met een nieuwe generatie Nissan Leaf met 60 kWh accupakket. U kan reeds de Nissan Leaf leasen bij ActivLease en nog dit jaar profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Het elektrisch bereik hoort al tot de beste in de elektrische leasemarkt.

Eerder lekte reeds naar buiten dat Nissan een groter accupakket plant voor de Nissan Leaf. De interne presentatie van de Japanners toonde aan dat er een 60 kWh batterijpakket ontwikkeld werd voor de populaire Leaf. Dit jaar verscheen de Nissan Leaf met een vernieuwd uiterlijk en een sterk verbeterde aandrijving en batterijcapaciteit. Dat wordt in 2019 nog verder verbeterd.

Nissan Leaf

Nissan Leaf snelladen

Ook het snelladen wordt aangepakt door de Japanners. In de snellaadtest van EVTEC zien we het prototype succesvol laden met 102 kW. Een uiterst indrukwekkende prestatie voor de Leaf waarmee de auto binnen minder tijd opgeladen zal zijn.

Nissan Leaf 2019

Nissan Leaf leasen in 2018? Kies ActivLease!

De Nissan Leaf die u dit jaar nog kan leasen bij ons, heeft een batterijpakket van 40 kWh en een elektromotor met een vermogen van 160 kW. Daarmee haalt de Leaf een elektrisch bereik van circa 378 kilometer. De Nissan Leaf is een van de populairste elektrische auto’s van het moment in Nederland en behoort ook tot onze Lease Top 10. U kan de Nissan Leaf leasen met vriendelijke vier procent bijtelling in 2018 en voor een scherp tarief. Vraag onze vriendelijk medewerkers voor een leaseofferte en kies voor de elektrische omslag met ActivLease.

Bron: Electrek

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.