ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogLet op! Heeft u de Jaguar I-Pace gereserveerd?...

Let op! Heeft u de Jaguar I-Pace gereserveerd? Financier voordelig via ActivLease

15-03-2018

Let op! Heeft u de Jaguar I-Pace gereserveerd? Financier voordelig via ActivLease

Heeft u de spectaculaire Jaguar I-Pace al gereserveerd? Maar zoekt u nog een scherp leasetarief voor de elektrische SUV? Dan heeft ActivLease voor u de oplossing. Wij zijn de Jaguar lease expert die alle zorgen voor u uit handen neemt als u een scherpe financiering via ons regelt. Lees verder en ontdek alle voordelen van het leasen bij ActivLease.

Jaguar I-Pace operational en financial lease

ActivLease is uw lease intermediair. Wij werken samen met de grootste leasemaatschappijen en dealerbedrijven en vertalen dit in een aantoonbaar voordeel voor u. Heeft u de I-Pace al gereserveerd bij de Jaguar dealer, maar nog geen leasemaatschappij gevonden? U kunt bij ons een vrijblijvende leaseofferte aanvragen. Wij vergelijken bij diverse maatschappijen en sturen u alleen het scherpste voorstel met de beste voorwaarden. Zowel voor het operationeel als financieel leasen van de I-Pace biedt ActivLease een gepaste oplossing. Heeft u al een leaseofferte voor de I-Pace in handen? Upload deze in onze offerte versnipperaar en u ontvangt van ons een concurrerend aanbod.

Uw huidige auto als aanbetaling voor de I-Pace

Gaat u de Jaguar I-Pace leasen ter vervanging van uw huidige (privé)auto? Dan kan u gebruik maken van de ActivLease Autoverkoopservice. Wij vragen meerdere biedingen op en verzorgen de verkoop van uw auto. Het verkoopbedrag kunt u gebruiken als aanbetaling voor het leasen van uw Jaguar I-Pace. Hiermee wordt het leasetarief van de Jaguar I-Pace goedkoper en is de kans op acceptatie bij een kredietcheck groter. Meer informatie over de service leest u op onze Autoverkoopservice pagina.

Jaguar I-Pace financieren bij ActivLease

Goedkoper leasen met MIA

Wist u al dat elektrische auto’s in aanmerking komen voor de Milieuinvesteringsaftrek (MIA)? Bij toekenning van de MIA subsidie wordt het leasetarief van uw I-Pace tot wel € 75,- goedkoper. ActivLease is expert in elektrisch leasen. Wij helpen u stap voor stap bij het aanvragen van MIA, zodat u nóg voordeliger kunt autorijden. En vergeet niet dat u in 2018 nog profiteert van de gunstige 4% bijtelling over de volledige cataloguswaarde van de I-Pace!

Advies bij het opladen van de I-Pace

De Jaguar I-Pace is geschikt om te snelladen met 100 kW bij de nieuwe generatie snelladers van Fastned. Hierdoor kunt u in minder dan 45 minuten de accu tot 80 procent bijladen. Met de reguliere CCS stekkers laadt u tot wel 100 kilometer actieradius bij in maximaal 25 minuten. Wilt u meer informatie over het opladen van uw I-Pace? Neem dan contact op met onze vriendelijke leaseadviseurs. Zij vertellen u alles over de laadmogelijkheden van de elektrische Jaguar en vinden voor u de meest geschikte laadinstallatie voor aan huis en/of op uw werk.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.