ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Stap 1: Solliciteer via de website

Via onze website reageer je op een van de vacatures door het sollicitatieformulier in te vullen. Stuur daarbij altijd je CV en een motivatie mee. Is alles compleet bij ons binnengekomen? Dan nemen we snel contact met je op.

Bekijk vacatures

Stap 1: Solliciteren via de website

Stap 2: We bekijken je CV en motivatie

Als we jouw CV en motivatie hebben ontvangen gaan we bekijken of jouw ervaring en ambitie aansluiten op onze vacature. Is dit het geval? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op onze vestiging. Wordt je niet uitgenodigd voor een gesprek? Dat is natuurlijk jammer, maar ook dan zullen we je daarvan op de hoogte brengen.

Stap 2: Selectie op CV en motivatie

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek zal plaatsvinden op onze vestiging in Almere. Je zal een gesprek hebben met onze directeur en in de meeste gevallen ook de leidinggevende van jouw toekomstige afdeling. We kijken gezamenlijk naar jouw CV en zijn benieuwd of de functie bij jou past, want het is uiteraard ook belangrijk dat de functie aansluit bij waar jij je in wilt ontwikkelen. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar wie jij als persoon bent. We willen je beter leren kennen, dus we horen graag meer over je hobbies en interesses. In de meeste gevallen volgt een tweede gesprek waarin we dieper ingaan op de manier waarop jij de functie bij ons kunt vervullen.

Stap 3: Op sollicitatiegesprek

Stap 4: Arbeidsvoorwaarden en contract

Als het gesprek positief is gelopen, wij allebei een goed beeld van elkaar hebben en wij denken dat je goed in ons team past, dan doen we je graag voorstel. Natuurlijk kijken we hierbij naar een passend salaris en andere voorwaarden. Als jij je ook hierin kunt vinden zullen wij een arbeidsovereenkomst opstellen die je vervolgens kunt ondertekenen.

Stap 4: Arbeidsvoorwaarden en contract

Stap 5: Welkom bij ActivLease!


Welkom in ons team! We zien er erg naar uit dat je bij ons aan de slag kunt gaan. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je de juiste middelen tot je beschikking hebt en krijg je een uitgebreid inwerk traject. Op deze manier leer je je nieuwe collega’s kennen en maak je snel kennis met de manier van werken bij ActivLease.

Stap 5: Welkom bij ActivLease!

 

 

HomeWerken bij ActivLeaseSollicitatieprocedure