ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeContactOns TeamStef Bink

Stef Bink

Stef Bink Stef Bink Stuur een mail 06 18 52 32 82

Uw ideale leaseauto, mijn persoonlijke missie!

Hoi, ik ben Stef Bink, een enthousiaste en gedreven leaseadviseur bij ActivLease. Met mijn jarenlange ervaring in sales, klantonderhoud, accountmanagement en business development ben ik goed uitgerust om u te helpen bij het vinden van de perfecte leaseauto.

De interactie met klanten tijdens het proces van het uitzoeken van een nieuwe leaseauto is waar ik echt van geniet. Ik vind het geweldig om te zien hoe een auto kan bijdragen aan uw comfort, gemak en rijplezier. Of u nu op zoek bent naar een ruime en praktische auto voor het gezin, of juist een sportieve wagen om veel rijplezier mee te beleven, ik sta voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden.

Mijn persoonlijke favoriet van dit moment is de BMW iX1. Deze auto heeft het allemaal: ruimte, praktisch gemak, sportiviteit en is ideaal voor familie-uitjes. Ik begrijp als geen ander dat het belangrijk is om een auto te kiezen die perfect past bij uw levensstijl en behoeften. Buiten mijn werk heb ik diverse hobby's die mijn leven in balans houden. Ik geniet van een potje biljart in mijn vrije tijd en ben een fervent voetbalfan. Het allerbelangrijkste voor mij zijn echter mijn kinderen. Ik vind het geweldig om met hen op stap te gaan en nieuwe avonturen te beleven.

Bij ActivLease sta ik klaar om uw droomauto werkelijkheid te maken. Samen zorgen we ervoor dat u de juiste auto kiest, met de beste leasevoorwaarden. Neem gerust contact met mij op, dan gaan we samen aan de slag!


Word vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Stef Bink M: 06 18 52 32 82
E: stef@activlease.nl
LinkedIn profiel
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeContactOns TeamStef Bink