ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeContactOns TeamPatrick van Heijningen

Patrick van Heijningen

Patrick van Heijningen Patrick van Heijningen Stuur een mail 06 39 72 25 69

Nieuwe auto leasen? Laat mij u helpen!

Per 1 januari 2019 ben ik in dienst getreden als lease adviseur bij ActivLease. Met ruim 20 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening draai ik al een tijdje mee op de arbeidsmarkt. Na de laatste jaren te hebben gewerkt als pensioenadviseur heb ik besloten om het roer om te gooien en te kiezen voor de automotive branche. De autowereld en de vele veranderingen hebben al jaren mijn interesse. Met name de opkomst van de elektrische auto's is een bijzonder interessante ontwikkeling. Het is erg mooi om te zien dat wij met ActivLease hier het voortouw in nemen!

Ik heb een gecertificeerde studie op het gebied van klantervaringen (Customer Experience) en klantreis (Customer Journey) afgerond. Vanuit mijn kennis en werkervaring weet ik als geen ander wat de klant belangrijk vindt en hoe wij onze klanten moeten bedienen. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan neem ik graag mee in mijn rol om u de beste service te mogen leveren en u te helpen aan een nieuwe leaseauto.

Liever een goede adviseur dan een verkoper

Mijn ervaring is dat klanten liever niet praten met verkopers maar liever met een goede en eerlijke adviseur. Laat mij die transparante adviseur zijn en laten wij er samen een mooie klantreis van maken bij het uitzoeken van uw nieuwe leaseauto! Met behulp van mijn goede netwerk van autodealers en leasemaatschappijen ga ik mijn best doen om aan u de allerbeste op maat gemaakte offerte voor te leggen. Een goed leasetarief tegen de beste leasevoorwaarden!

Ik ben beschikbaar voor al uw vragen over het leasen van uw droomauto. Niet alleen tijdens de aanschafperiode van de auto maar ook daarna!

Ik ben u graag van dienst!


Reviews

reviews-patrick-activleasereviews-patrick-activleasereviews-patrick-3


Wordt vriend van ActivLease!

Breng een lead aan en ontvang van ons een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Meer over ActivLease

Patrick van Heijningen M: 06 39 72 25 69
E: patrick@activlease.nl
LinkedIn profiel
ActivLease
De Huchtstraat 43 T: 085 - 90 229 29
1327 EC Almere E: info@activlease.nl
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeContactOns TeamPatrick van Heijningen