ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordeelden ons, 98% beveelt ActivLease aan
Totaalscore
9.5/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid
Robin uit Almere
Geschreven op 18 juni 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Van oriëntatie tot levering van de auto en zelfs na levering een heel fijn proces met deskundige medewerkers die altijd goed bereikbaar zijn en de tijd nemen om vragen te beantwoorden. De persoonlijke touch maakte voor mij het verschil.

Gary uit Uden
Geschreven op 17 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

De super gewilde Skoda Enyaq First Edition zou eigenlijk zo'n 20 weken levertijd hebben bij de verschillende leasemaatschappijen, niet voor ActivLease, zij gingen op zoek en na de vlotte afhandeling duurde het slechts 4 weken!

Hans uit Dongen
Geschreven op 13 juni 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Toen wij aan het zoeken waren naar elektrische auto als zzp-er heeft Ferdy ons goed geholpen en duidelijk uitleg gegeven over de mogelijkheden, en wat het uiteindelijk voor betekend. Dit gaf ons de doorslag om met ActivLease verder te gaan. Afhandeling met auto en levering prima. Zeer tevreden.

Raimond uit Honselersdijk
Geschreven op 27 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Nadat ik via een lease aanvraag door de medewerker van activlease werd benaderd,. eerst onderzocht welke mogelijkheden er voor mij waren en wat activlease kon betekenen. Ferdy heeft voor mij verschillende opties gezocht waarbij hij nauwlettend mijn wensen in de gaten hield. Uiteindelijk Is het nog iets heel anders geworden maar bij de financial lease kon activlease mij ook zeer goed van dienst zijn met veel beter voorwaarden dan een andere geldvertrekker.

Reactie van ActivLease

Fijn dat je zoektocht naar tevredenheid is afgelopen Raimond. En bedankt voor het supercijfer :)

Sander uit Hoogkarspel
Geschreven op 20 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Daniel is mijn contact persoon en hij heeft mij meer dan goed geholpen. Als startende ondernemer is het niet even makkelijk om een auto te leasen. Daniel is meteen aan de slag gegaan om te kijken wat hij voor mij kon betekenen met als gevolg een mooie ID4. Contract werd snel geleverd en uitleg over het verdere process was ook duidelijk.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad Sander. Dank voor de mooie review en veel rijplezier!

JL uit Gouda
Geschreven op 18 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

In mijn zoektocht naar een andere leaseauto bij ActivLease uitgekomen. Heb het hele proces als zeer plezierig ervaren. Goed, snel en vakkundig geholpen. Een ontzorgd gevoel, dat is wat je als klant eigenlijk ook wenst. Chapeau voor Sven en de rest van het sales supportteam

Reactie van ActivLease

Een 10, wat een mooi cijfer! Bedankt voor de complimenten, we geven het door aan Sven & de rest :)

Wilfred uit Rotterdam
Geschreven op 07 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Rijdt met veel plezier in mijn Tesla model 3. Snel en goed geregeld.

Reactie van ActivLease

Dag Wilfred, dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met de Tesla Model 3!

Suzanne uit Leiderdorp
Geschreven op 06 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Het was voor ons de eerste keer dat we een auto moesten leasen voor een medewerker. Ferdy heeft ons zeer goed geholpen. Gaf veel informatie, kwam zeer kundig over en niets was te gek. Ik kreeg zeer snel reactie op mijn mails en hij was altijd goed te bereiken.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen Suzanne. En we zijn natuurlijk heel blij met de 10 :)

Nieko uit S.
Geschreven op 29 april 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben ondermeer door de goede beoordelingen contact gaan zoeken met Activlease. Uitstekend geholpen door Ferdy. Niets was te veel of te lastig. Zelfs op zaterdag speciaal naar de zaak komen was geen probleem. Zeer prettig en fijn contact, erg behulpzaam. Uiteindelijk een mooi passende auto gevonden die zelfs nog in de 8% bijtelling regeling valt. Ook de nazorg wordt gegeven door Ferdy. Ik raad Activlease aan.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen, bedankt voor de aanbeveling Nieko!

kees uit almere
Geschreven op 07 april 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

goed geholpen aaltijd berijkbaar voor vragen

Reactie van ActivLease

Hoi Kees, bedankt voor het mooie cijfer :)

Jeremy uit Capelle aan den IJssel
Geschreven op 30 maart 2021
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Een zeer prettig eerste gesprek gehad met Ferdy (medewerker bij ActivLease). Hij kon zich erg goed vinden in mijn situatie en begreep de behoefte. Uiteindelijk hebben we na goed zoekwerk van Ferdy een prachtige auto gevonden en heb ik de deal met ActiveLease verzilverd. Al met al kan ik enkel tevreden zijn met het eindresultaat, de service en uiteraard de auto. Nu is het volop genieten van de auto, laten de mooie zomerse dagen maar komen:). Bedankt Ferdy van der Craats en succes verder bij ActivLease!

Reactie van ActivLease

Dag Jeremy, bedankt voor de mooie review. Fijn te horen dat je met een goed gevoel de zomer tegemoet gaat!

Marcel uit Barendrecht
Geschreven op 29 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na het uitzoeken van de auto alles perfect en in nog geen 2 weken geregeld. De bedrijfsauto rijdt inmiddels rond !!! Bedankt Emile

Reactie van ActivLease

Graag gedaan, bedankt voor de topscore!

Ivo uit Etten-Leur
Geschreven op 25 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bedankt voor de hulp bij de aanschaf van mijn Mercedes GLC. Ferdy je bent een Topper!

Reactie van ActivLease

Wat een mooie score, en ook bedankt voor het compliment Ivo!

Ron uit warnsveld
Geschreven op 23 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

vanaf het eerste contactmoment prima mee gedacht.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de topscore Ron!

Lion de Frel uit Hedel
Geschreven op 08 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Heb om een offerte gevraagd aan Emile en kreeg volgens de afspraak een scherpe offerte aangeboden en bij een vergelijk van andere aanbieder werd ook een tegenbod gedaan. Dus wat dat betreft een prima maatschappij om een gunstig leasecontract mee af te sluiten. Naast scherpe tarieven ook zeer snel met reageren en een open/transparante communicatie. Zeer prettig ervaren. Dank je wel Emile.

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Lion, geniet van je nieuwe leaseauto! Namens Emile en de rest van het team bedankt voor je positieve review.

Kim uit Deventer
Geschreven op 07 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Supergoed geholpen door Ferdy!! Snel en enorm behulpzaam, vriendelijk en flexibel. Zelfs in het weekend bereikbaar! Heel blij met onze prachtige bus.

Reactie van ActivLease

Hoi Kim, bedankt voor de 10 en veel plezier met jullie nieuwe bus!

J Roerhorst uit Utrecht
Geschreven op 05 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

In een vroeg stadium op de hoogte gesteld, betreft de uitbreiding van ons wagenpark. Vanaf het begin ons bijgestaan en geadviseerd in verschillende opties. Resultaat een unieke auto samengesteld , en een bijpassend leasecontract ondertekend.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen, bedankt voor de mooie score!

Gerard uit Haarlem
Geschreven op 02 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Sven helpt ons met het maken van de juiste keuzes. Onze ervaring met Activ (Sven) is dat hij snel handelt als dat nodig is, deskundig advies geeft en creatief op zoek gaat op basis van onze wensen.

Reactie van ActivLease

Hoi Gerard, bedankt voor de topscore en de toelichting!

Maud uit Amsterdam
Geschreven op 24 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Hele proces van advies t/m levering en gebruik van de auto heb ik als heel prettig ervaren. Vaste contactpersoon (Ernst-Jan) is heel goed bereikbaar en een ster in opvolgen.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie review Maud!

Jan uit Alkmaar
Geschreven op 24 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben zeer positief over de professionele aanpak van Patrick. Uiteindelijk zijn we niet tot zaken gekomen omdat mijn huidige leasemaatschappij voor de afloop van het contract met een voorstel kwam wat ik niet kon weigeren, maar anders was ik waarschijnlijk overgestapt. Patrick was enthousiast, persoonlijk en eerlijk. En hij reageerde continu heel snel zonder opdringerig te zijn. Elke afspraak die hij maakte kwam hij na. Dat geeft heel veel vertrouwen. Aan het eind van mijn huidige leasecontract neem ik zeker weer contact op. Ik beveel Patrick van harte aan.

Reactie van ActivLease

Beste Jan, bedankt dat je de tijd neemt om zo’n positieve review voor ons te schrijven ondanks dat je geen leaseauto via ons gaat rijden. Uiteraard staan we weer voor je klaar zodra je leasecontract is afgelopen!

Niels uit Veenendaal
Geschreven op 18 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Vanaf eerste contact is mijn ervaring met ActivLease heel positief. Deskundig advies over proces en bestellen van nieuwe leaseauto. ActivLease kon de Polestar 2 wel nog in 2020 leveren (8%!). De benodigde documenten waren snel geregeld en ook de levering ging volgens afspraak. Ook na de levering van de auto is ActivLease altijd goed bereikbaar en worden zaken top geregeld.

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Niels, geniet van je nieuwe Polestar met lage bijtelling. En natuurlijk bedankt voor het mooie rapportcijfer :)

Aida uit Zwolle
Geschreven op 17 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Binnen 24uur kon ik mijn auto ophalen! Ik werd geholpen door Emile, zeer vriendelijk en behulpzaam!! Bedankt!!

Reactie van ActivLease

Bedankt Aida voor het mooie cijfer. We wensen je veel rijplezier!

pesto uit Rotterdam
Geschreven op 17 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ernst-Jan is super prof en super vriendelijk . Hij snapt meteen wat ik wou. ActivLease in een word - aanrader

Reactie van ActivLease

Fijn te horen dat je tevreden bent, bedankt voor de aanbeveling!

Mark uit Santpoort-Noord
Geschreven op 15 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

We werden bij ActivLease goed begeleid om tot de juiste keuze te komen voor de lease auto. Ook al was het Corona tijd, we kregen duidelijke uitleg rekening houdend met de maatregelen en afstemmingen verliepen na de bezichtiging snel en duidelijk.

Reactie van ActivLease

Mooi om te horen Mark, bedankt voor het topcijfer!

Wieteke uit Havelte
Geschreven op 09 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ondanks dat ik uiteindelijk ergens anders een scherpere deal heb kunnen sluiten, ben ik uiterst tevreden over de klantvriendelijkheid. Ik heb meerdere offertes gekregen en Ernst-Jan heeft steeds al mijn vragen beantwoord en bleef geduldig en zeer behulpzaam! Ik zou jullie ten zeerste aanbevelen!

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de aanbeveling en de complimenten Wieteke, ook namens Ernst-Jan!

Desmond van den Heuvel uit Bussum
Geschreven op 05 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn wens om elektrisch te gaan rijden gaf aanleiding om een offerte op te vragen bij ActivLease. Snel daarna werd ik gebeld door Patrick die mij, na het stellen van een aantal relevante vragen, uitnodigde om de elektrische modellen die zij hebben staan te komen bekijken. Dit resulteerde in het bestellen van de VW ID4 (nog met 8% bijtelling!). De service en oprechte betrokkenheid van ActivLease is een frisse wind in de lease wereld. Keep up the good work!

Reactie van ActivLease

Beste Desmond, bedankt voor de review en de complimenten. Leuk dat je bij ons de elektrische overstap maakt! Een mooie keuze ook met de VW ID.4. Schroom je niet om te bellen als je nog vragen hebt.

Nico Guijt uit Katwijk
Geschreven op 04 februari 2021
Totaalscore
2/10
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

December 2019 heb ik op laatste moment nog een Tesla kunnen leasen. Dit is ondanks de drukte goed opgepakt. Vervolgens is ondanks diverse eerdere toezeggingen de auto pas in begin maart geleverd. Dit met een sneetje in stuur, andere velgen als oorspronkelijk aangegeven en een niet werkende App. Maar dit zou mogelijk maar paar dagen duren. We zijn nu bijna 1 jaar verder en is probleem nog steeds niet opgelost. Nu kun je de auto prima rijden zonder App en ben ik verder tevreden over de rijprestaties van de auto. Echter deze week bij vorst werd overduidelijk waarom het toch heel handig is dat deze app werkt. Hiermee kan de auto vooraf worden verwarmd. Nu kon ik de auto niet in, en na een tijdje nadat slot ontdooid was de deur van de auto open kunnen doen. Om er vervolgens achter te komen dat ik de deur door een vastgevroren raam niet meer kon dicht doen en niet meer kon rijden. Voor de zoveelste keer contact opgenomen met activlease, waarbij ik geholpen werd door een nieuwe medewerker die mij vriendelijk te woord stond en mij zou gaan helpen en mogelijk die middag maar uiterlijk woensdag het probleem voor mij zou hebben opgelost. Helaas donderdag!! gebeld omdat ik nog geen reactie had gehad. Waarbij ik een excuus kreeg dat het allemaal aan Tesla zou liggen. Technisch kan ik hier dan nog wel in mee gaan, wat ik ook niet fijn vindt. Maar dat ik niet wordt teruggebeld en de afhandeling van mijn klacht niet juist wordt opgevold door Activ lease neem ik toch niemand anders kwalijk dan Activlease

Reactie van ActivLease

Beste Nico Guijt, Bedankt voor de eerlijke review. Zo'n cijfer zijn we niet gewend en we zijn ook flink geschrokken van uw verhaal. We waren ons niet voldoende bewust van het feit dat deze klachten nog steeds speelden. Daarvoor onze excuses! Voor u is dit een domper, voor ons weer een belangrijk leermoment. We hebben het probleem met de Tesla app gelukkig alsnog direct kunnen verhelpen en hebben samen met u de werking daarvan afgestemd. Voor de beschadiging van het stuurwiel zullen wij zoals telefonisch afgesproken een afspraak voor herstel inplannen. Uiteraard doen we ons uiterste best om dit soort misstanden voortaan te voorkomen. Mocht u nog klachten hebben dan kunt u deze ook aan ons melden via het klachtenformulier: https://www.activlease.nl/contact/klachten/. Dan kunnen we deze stap voor stap verwerken en zijn we ervan overtuigd dat we het op een elegante manier kunnen oplossen.

Guido uit Winterswijk
Geschreven op 01 februari 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

In oktober `20 online offerte aangevraagd. Al snel van Patrick mooie aanbieding met een prima prijs gekregen. Door corona langere levertijd, maar nu weer een fantastische auto voor de deur.

Reactie van ActivLease

Hoi Guido, super! Veel plezier met je nieuwe auto en volgende keer gaan we natuurlijk voor een 10 :)

Berta uit Nijkerk
Geschreven op 27 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer snelle reactie op onze vragen. Correcte afwikkeling van offerte tot leveren auto.

Reactie van ActivLease

Wauw een 10, daar zijn we heel erg blij mee. Bedankt Berta!

M.C.J. Driessens uit Hoorn
Geschreven op 27 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Het begon met een simpele mail begin dec. of er nog een Peugeot e-208 op voorraad was want wilde graag nog een 8% auto rijden. In no time belde Patrick met een tal aan vragen. En enkele uren later kwam er al een belletje dat hij een auto in reservering had staan en de prijs.. Wilde ik eerst nog even een proefrit maken? Geen probleem! Ik regel wel dat we de auto iets langer kan vasthouden... En dat tegen alles met een scherpe leasedeal. Patrick (en zijn collega's) hebben alles tot in de puntjes voor me geregeld. En ondertussen rijd ik blij rond in mijn nieuwe auto met lage bijtelling. Top service, dat willen we toch allemaal!

Reactie van ActivLease

Hoi Marieke, bedankt voor je mooie verhaal en de beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en je nieuwe leaseauto. We geven de complimenten door aan Patrick!

Erik uit Rotterdam
Geschreven op 26 januari 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bijzonder vriendelijke en snelle service ontvangen van Patrick van Heijningen. Mooie voordelige aanbieding ook nog. Al met al dus zeer tevreden.

Reactie van ActivLease

Hoi Erik, jij tevreden, dan wij ook tevreden. Bedankt voor de positieve review, we geven het door aan Patrick!

Sander uit Apeldoorn
Geschreven op 21 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Een aantal maanden terug via de website een offerte aangevraagd voor een andere auto. De leaseprijs was echter helaas net verhoogd waardoor deze buiten mijn leasebudget viel. Er werd wel meteen goed meegedacht en gekeken naar een alternatief. Uiteindelijk op een auto uitgekomen waarvan ik dacht dat deze niet haalbaar was met mijn budget. Activelease heeft echter toch een offerte kunnen uitbrengen die wel passend was waar andere leasemaatschappijen er ver boven zaten. Contact is altijd goed geweest, helaas is de levering door corona iets later geworden dan in eerste instantie gepland,

Reactie van ActivLease

Dag Sander, bedankt voor het mooie rapportcijfer! We proberen ons altijd zo flexibel mogelijk op te stellen en een geschikt alternatief te bieden als dat nodig is. Super dat je het jaar alsnog kan beginnen in een nieuwe leaseauto die naar wens is!

Terry uit Den Haag
Geschreven op 20 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Super bedrijf. Zijn er niet veel meer tegenwoordig die zo’n goede service leveren. Mijn complimenten voor Elmar en Kenneth die voor mij alle zaken goed hebben geregeld. Rij nu in een droomauto. Erg blij

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie complimenten Terry! Fijn om te horen dat je zo blij bent. We wensen je veel plezier in je nieuwe droomauto!

Michel uit Zevenhuizen
Geschreven op 20 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer goede en deskundige begeleiding, zoeken actief naar de beste oplossing. Handelen snel en zijn zeer behulpzaam. Zeer positieve ervaring.

Reactie van ActivLease

Een 10, daar zijn we uiteraard superblij mee :) Bedankt Michel!

Walter uit Utrecht
Geschreven op 20 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Vanaf het eerste contact totdat ik mijn nieuwe ID.4 Max afgeleverd kreeg ben ik gewoon enorm tevreden. Goede communicatie, soepele digitale processen en waar nodig ook gewoon praktisch. Ik kan Activ Lease aan iedereen aanbevelen.

Reactie van ActivLease

Hi Walter, bedankt voor de mooie woorden over onze service. We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers met je nieuwe ID.4!

Hester uit Halsteren
Geschreven op 19 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Van besluitvorming tot aflevering helder en consequent goed en accuraat geholpen. Heel fijn dat ik steeds met dezelfde persoon kon schakelen!

Reactie van ActivLease

Hoi Hester, helemaal top, hartelijk dank voor deze beoordeling!

Tijs uit Amersfoort
Geschreven op 13 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Het is ActiveLease gelukt om mij een VW ID4 te leveren in 2020. Communicatie hierover met Patrick en collega's was goed en ik ben verder ook goed geholpen.

Reactie van ActivLease

Hoi Tijs, bedankt voor de 10 en heel veel plezier met je ID.4!

Yvonne uit Helmond
Geschreven op 08 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze nemen snel contact met je op, je krijgt één aanspreekpunt en ze schakelen snel. Binnen 2 weken was voor mij een perfecte auto gevonden en was deze afgeleverd. Net voor 2021 kon ik nog met 8% bijtelling elektrisch rijden.

Reactie van ActivLease

Hoi Yvonne, bedankt voor de 10! Fijn ook om te horen dat alles snel en naar wens is geregeld. We wensen je veel rijplezier.

Silvie uit Poortugaal
Geschreven op 08 januari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Active Lease is een zeer betrokken onderneming tov van zijn klanten. Het contact tussen mij en met name Emile Jansen is zeer prettig verlopen en ze zijn zelfs buiten kantooruren ( noodgevalletje) bereikbaar. Active Lease wil ik dan ook zeer aanbevelen!

Reactie van ActivLease

Een mooi compliment. Bedankt voor de aanbeveling en de topscore Silvie!

Thomas uit Geleen
Geschreven op 06 januari 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na een korte zoektocht snel en vakkundig geholpen door Activ Lease. Zij konden mijn nieuwe Polestar2 snel offreren en nog voor einde jaar in orde maken. Prima service!

Reactie van ActivLease

Nieuw jaar, nieuwe leaseauto. Fijn dat je tevreden bent Thomas. Bedankt voor de positieve review!

Chris uit Bergeijk
Geschreven op 05 januari 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer tevreden over de geboden service!

Reactie van ActivLease

Hoi Chris, hartelijk dank voor de review en de mooie score. Volgende keer gaan we voor de 10!

Nick uit Amsterdam
Geschreven op 28 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Via google bij Activlease terecht gekomen voor het leasen van meerdere auto's. Er wordt snel en vriendelijk gereageerd op alle vragen. Patrick heeft naar onze wensen geluisterd en een goed totaalplaatje gemaakt. Ook snelle levering was goed geregeld. Uiteindelijk heeft ook Kenneth zeer goed gehandeld om één en ander voor elkaar te krijgen. Al met al goed geholpen en ze hebben klantgericht gehandeld. Een aanrader voor een zorgeloze bemiddeling en afsluiten van contracten!

Reactie van ActivLease

Hoi Nick, bedankt voor je uitleg en de prachtige score. Dat alles naar wens is verlopen stemt ons ook tevreden!

Laurens uit Amsterdam
Geschreven op 28 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Veel dank aan het ActivLease team voor de perfecte opvolging en goede service tijdens het offerte-en leverings traject van mijn lease auto. Dankzij de expertise en pro-actieve houding van Patrick en Kenneth ben ik prima geadviseerd en is het gelukt om de auto voor jaareinde geleverd te krijgen. Ook de nazorg is perfect. Op de servicegerichtheid van ActivLease kan menig bedrijf jaloers zijn.

Reactie van ActivLease

Dag Laurens, dankjewel voor deze mooie review, dat motiveert ons nog meer :)

Jogan uit Assen
Geschreven op 28 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

De medewerkers die ik gesproken heb, waren zeer deskundig, vriendelijk, en ook niet onbelangrijk, betrouwbaar in hun afspraken. Niets dan lof voor de snelle afhandeling.

Reactie van ActivLease

Fijn dat je ons als betrouwbaar hebt ervaren Johan, dat vinden we erg belangrijk. Bedankt voor de mooie review!

Erwin de Graaf uit Nieuw-Vennep
Geschreven op 17 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na de offerte aanvraag direct terug gebeld door Patrick, behoorlijk active :-) We bleken niet de enigen die nog een paar auto's wilde ontvangen dit jaar, we waren eigenlijk al aan de late kant. Na een paar belletjes en een proefrit hebben we nog twee auto's kunnen bestellen. Die werden ruim op tijd geleverd, super service! Ondertussen hebben we al meer dan 1000km gereden en zijn dik tevreden. Bedankt voor de inzet en ondersteuning Patrick!

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Erwin! Fijn om te lezen dat onze service én de auto's naar wens zijn. Namens Patrick en de rest ook bedankt voor de mooie review :)

Bert uit EINDHOVEN
Geschreven op 15 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn vraag van begin november aan ActivLease is geweest een Polestar 2 te leveren voor einde 2020. Vanaf het begin hebben ze het vertrouwen gegeven dat dit ging lukken. En idd het is gelukt! Vrijdag 11-12 jl. hebben we de auto in Beesd opgehaald. Daniel en collega’s dank voor jullie prettige, professionele en klantgerichte attitude! Gewoon TOP geregeld!

Reactie van ActivLease

Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent Bert! Heel veel rijplezier en tot ziens!

Erik Kemble uit Waalwijk
Geschreven op 15 december 2020
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Positieve ervaring, goede communicatie, duidelijke informatie voorziening.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie review Erik!

Paul uit Zaanstad
Geschreven op 10 december 2020
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Wilde zsm een Polestar2 leasen en dat is gelukt. Het contact met Patrick van Heiningen was erg prettig en persoonlijk. Er werd goed meegedacht en er werden oplossingen gevonden toen het bijna spaak dreigde te lopen. De afhandeling had uiteindelijk wat problemen maar daar werd goed op gereageerd en over gecommuniceerd. Blij dat de polestar2 nu voor de deur staat!

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie en eerlijke review Paul, dat waarderen we!

Geert uit Houten
Geschreven op 08 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Kort maar krachtig: ActivLease ontzorgen en meedenken in optima forma. Ellen, Kenneth, Emile en Jeroen bedankt.

Reactie van ActivLease

Beste Geert, we blijven graag betrokken bij onze klanten, fijn dat jij dit ook zo ervaart. Namens het team bedankt voor de mooie review!

Harm uit Rosmalen
Geschreven op 07 december 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Active Lease heeft me prima geholpen. Ik had aardig wat vragen over de levering van mijn Polestar 2 en het contract met de lease maatschappij en ze hebben me telkens geduldig en adequaat te woord gestaan.

Reactie van ActivLease

Geen enkel probleem Harm, fijn dat onze service je goed is bevallen. Heel veel plezier gewenst in de Polestar!

René Helbers uit lochem
Geschreven op 24 november 2020
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Betrokken, serieus, enthousiast. Goed gevoel en zaken goed en snel geregeld.

Reactie van ActivLease

Dank voor de review René en we wensen je heel veel rijplezier!

Niels uit Zuidland
Geschreven op 13 november 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

We hebben ondertussen 3 auto's rijden via ActivLease en zijn erg tevreden over hoe we altijd geholpen worden!

Reactie van ActivLease

Hoi Niels, dat is leuk om te horen. Namens ons allen bedankt voor het compliment en het mooie cijfer!

Sander uit Den Haag
Geschreven op 22 oktober 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Top service en goede persoonlijke begeleiding!

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Sander, bedankt voor de top beoordeling!

Gert-Jan uit Breda
Geschreven op 13 oktober 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Active Lease en met name Emile Jansen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn Polestar in een relatief korte besteltijd vlot en zonder problemen ben kunnen gaan rijden. Alles super netjes voor ons geregeld.

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Gert-Jan! We wensen je heel veel rijplezier in de Polestar en willen je bedanken voor de mooie beoordeling!

Jeffery Palm uit Amsterdam
Geschreven op 09 oktober 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Uitermate behulpzaam bij het vinden van een passende auto en offerte. Oplossingsgericht en praktisch Hartstikke bedankt voor jullie service :)

Reactie van ActivLease

Hoi Jeffery, leuk dat je een review voor ons hebt achtergelaten. Bedankt voor de complimenten!

Remy uit Leiden
Geschreven op 30 september 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Binnen no time de auto geregeld voor ons bedrijf wat we nodig hadden. Inclusief de aflevering zeer goed en professioneel geregeld. Een goede aanrader wanneer u op zoek bent naar een zakelijke lease auto. Hartstikke bedankt voor jullie service!

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Remy, fijn dat we jullie van een passende auto konden voorzien. Bedankt voor de positieve review en aanbeveling!

Roel uit Eindhoven
Geschreven op 29 september 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

In een complex leasetraject heeft Emile ons fantastisch geholpen. Steeds net dat stapje meer, zelfs tijdens een vrije middag. Wij zijn heel tevreden met onze keuze voor ActivLease!

Reactie van ActivLease

Geen probleem Roel, jouw tevredenheid is het 100% waard. Bedankt voor de topscore en heel veel rijplezier gewenst!

Arthur uit Eindhoven
Geschreven op 23 september 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zojuist het traject van de aanschaf van een Polstar met Emile afgerond. De communicatie met Activlease is super, je wordt steeds op de hoogte gehouden, snelle reactie, en duidelijk proces. Ze gingen er voor de volle 100% voor, en ondanks de nodige hobbels aan de kant van Polestar, is dankzij de daadkracht van Activlease de auto op tijd afgeleverd. Supergoed.

Reactie van ActivLease

Hoi Arthur, bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Geniet van je splinternieuwe auto!

Hedwig uit Amsterdam
Geschreven op 26 augustus 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Daniel en Patrick zijn toppers! Vanaf het moment dat ik geïnformeerd had kreeg ik vrijwel direct zeer persoonlijk (en realistisch) advies, werd er goed meegedacht en hielpen de jongens mij waar nodig. Er werd zeer snel gehandeld en voor ik het wist had ik de perfecte leaseauto gevonden, die ook vrijwel direct voor de deur stond. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar, afspraken worden nagekomen en ik ervaar het contact als zeer prettig.

Reactie van ActivLease

Dag Hedwig, bedankt voor de mooie woorden en gaaf dat je ons een 10 geeft!

Bert uit Haarlem
Geschreven op 21 augustus 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Als zelfstandig ondernemer tot voor 5 jaar geleden altijd zelf auto's aangeschaft. Vanwege de ervaring dat eigenlijk telkens de inruilwaarde bij vervanging tegenviel besloot ik 5 jaar terug eens een keer een auto te leasen. Bij toeval kwam ik bij ActivLease c.q. de heer Jeroen Zaal terecht. Hij heeft mij toen uitgebreid geïnformeerd c.q. voorgelicht. Ik sprak hem eerder vandaag omdat ik een aantal vragen had over het inleveren van mijn huidige leaseauto (een Mitsubishi Outlander PHEV) én vragen over een nieuwe auto. Allereerst vond ik het verbazingwekkend dat Jeroen mij nog details wist te vertellen van mijn contacten met hem van jaren geleden. Verder had ik verwacht dat hij wel zou willen proberen mij over te halen om toch weer een auto te leasen. De praktijk bleek totaal anders: hij gaf op alle vragen die ik had uitgebreid antwoord en heeft geen enkele poging gedaan mij om te praten. Nota bene: dit is de eerste keer dat ik in mijn leven (en ik ben "al" 62 jaar oud....) een revieuw plaats. Vond het echter zo bijzonder hoe ik te woord werd gestaan dat ik dat graag wil delen. Bij dit bedrijf bent u in goede handen. Zeker te weten!

Reactie van ActivLease

Beste Bert, bedankt voor de mooie woorden en het cijfer. Leuk dat je speciaal voor ons de moeite neemt een review te schrijven!

Walter van Hallem uit Oirschot
Geschreven op 17 augustus 2020
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn contacten met Patrick waren prima: heldere afspraken en snelle communicatie.

Reactie van ActivLease

Beste Walter, goed om te horen, bedankt voor de positieve review!

Yakout uit Rotterdam
Geschreven op 18 juli 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik heb nu 1.5 jaar contact met Elmar en moet zeggen ben best wel een Pietje precies maar voor elmar was dit absoluut geen probleem heeft me bijgestaan bij alles. Ben nu weer op zoek naar auto en zou geen andere lease maatschappij willen. Ze helpen je bij alles van begon tot eind!

Reactie van ActivLease

Beste Yakout, bedankt voor de mooie feedback! Wat leuk dat je al zo lang contact met ons hebt en dat alles naar wens verloopt. Uiteindelijk is dat het allerbelangrijkste. Aan je volgende leaseauto helpen we je natuurlijk ook graag!

Ewout uit Hilversum
Geschreven op 02 juli 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Vanuit slechte ervaringen met Leaseplan zijn wij op zoek gegaan naar een prettigere samenwerking omtrent het invullen van ons wagenpark. Hierbij vonden wij in ActivLease snel de juiste partner. Positieve punten: bereikbaarheid per mail en telefoon, flexibiliteit, meedenken, service en de snelheid omtrent afhandeling van zowel het contract als levering van een auto. Dikke aanrader dus!

Reactie van ActivLease

Dag Ewout, fijn dat je de samenwerking met ons als prettig hebt ervaren. Bedankt voor het mooie compliment en de aanbeveling!

René uit Joor
Geschreven op 04 mei 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Op zoek naar een 4% auto al ver in 2020. Mission impossible? Nee, want gevonden bij ActivLease, waar Patrick van Heijningen uitstekend heeft meegedacht. Actief, niet opgeven en met oog voor mijn (klant)belang. Resultaat: bemiddeld bij verkoop van mijn eigen auto en een goede lease-deal. Prima! Aanrader!

Reactie van ActivLease

Mission accomplished! Fijn dat het gelukt is. Bedankt René voor het mooie cijfer en de review!

Judith uit Roelofarendsveen
Geschreven op 04 mei 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Patrick heeft mij erg prettig geholpen. Zijn klantvriendelijkheid, kennis en snelle service heb ik als erg fijn ervaren

Reactie van ActivLease

Beste Judith, bedankt voor de mooie beoordeling!

Dominique uit BERGSCHENHOEK
Geschreven op 17 april 2020
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Vanaf het 1e contact positief en behulpzaam, geen vraag is teveel. Afwikkeling en betrokkenheid super, Patrick van Heijningen bedankt voor je adviezen.

Reactie van ActivLease

Hoi Dominique, hartelijk dank voor deze positieve review en het mooie cijfer!

Ben Schot uit Apeldoorn
Geschreven op 08 april 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Via Active Lease heeft Bright al meerdere mooie auto's rondrijden. Onze contactpersoon Patrick denkt heel goed mee en houdt ons goed op de hoogte. De auto's die we in de toekomst nodig hebben zullen zeker worden geleverd door Active Lease. Aanrader.

Reactie van ActivLease

Beste Ben, bedankt voor deze topscore en aanbeveling! We waarderen het vertrouwen en natuurlijk staan we ook bij de volgende leaseauto weer voor jullie klaar. Veel rijplezier gewenst!

G. uit Heerlen
Geschreven op 01 april 2020
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Klantvriendelijkheid

Heel positieve ervaring!! Alles ging snel, deskundig en accuraat. Patrick geeft je het gevoel dat je elkaar al jaren kent zonder dat het té wordt. Auto voldoet volledig aan onze verwachtingen, want daar gaat het uiteindelijk om. Contact via mail en telefonisch verloopt zeer soepel en ik kan niet anders zeggen dan dat we met een geoliede machine te maken hadden. Nu zo houden team ActivLease

Reactie van ActivLease

Een geoliede machine, wat een mooie compliment! We willen al onze klanten een positieve ervaring geven en zo'n positieve review motiveert ons nog meer. Namens Patrick en ook de rest van het team hartelijk bedankt!

Sonja uit Katwijk
Geschreven op 25 maart 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Via activlease had ik mij ingeschreven voor een VW ID3, vrij snel werd ik telefonisch benadert en kreeg uitleg over de mogelijkheden voor deze inschrijving. Aangezien ik ook interesse had voor een ander merk elektrische auto is er voor mij gezocht naar deze auto welke in 2019 op kenteken is gezet. Zeer welkom ivm de bijtelling. Niets is teveel voor deze organisatie om het je naar de zin te maken. Al met al een aanrader!

Reactie van ActivLease

Dag Sonja, heel erg bedankt voor deze 10. Een prachtig cijfer! Door snel te handelen konden we nog een auto voor je reserveren met lage bijtelling. We zijn blij dat het gelukt is en hopelijk geniet je ervan!

Daniel uit Den haag
Geschreven op 24 maart 2020
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik kwam ActveLease toevallig tegen omdat we op zoek waren naar een Tesla3 uit 2019. Leonie heeft echt heel goed geholpen: alle opties uitgelegd, verschil tussen operational en financial lease toegelicht. Zowel offertes van leasemaatschappijen naast elkaar gelegd, maar uiteindelijk met een voorstel gekomen voor een auto die zij zelf nog hadden staan. Auto voldoet helemaal aan de verwachtingen, echt top. Door het hele traject was Leonie snel, precies en heel vriendelijk in de communicatie. Echt betrokken! Ik heb het samenwerken als zeer plezierig ervaren. Top club! Kan ze enorm aanraden.

Reactie van ActivLease

Bedankt Daniel voor het schrijven van deze positieve reactie en beoordeling! We besteden veel aandacht aan onze service en klantvriendelijkheid dus het is altijd fijn om te horen dat dit wordt gewaardeerd. Ook namens Leonie dank voor het vertrouwen en heel veel plezier gewenst met de Tesla!

Alexander uit Amersfoort
Geschreven op 19 maart 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Op basis van de auto's die mijn voorkeur hadden, zijn zij gaan onderhandelen met diverse leasemaatschappijen en dealers tot ze voor mij de beste aanbieding hadden. Helder advies, vriendelijk en proactief. Alles tot in de puntjes geregeld. En nu een droomauto voor een betaalbare prijs. Ik kan ActivLease echt aan iedereen aanraden. Daniël en Patrick, bedankt voor alles!

Reactie van ActivLease

Wauw, bedankt voor deze mooie review Alexander! We doen er alles aan om onze klanten niet alleen betaalbaar maar ook tevreden de weg op te sturen. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Heel veel rijplezier gewenst!

Jeroen uit Amersfoort
Geschreven op 19 februari 2020
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al diverse auto's via ActivLease geleased. Duidelijke correspondentie, korte lijnen, nette prijsstelling en een goed advies waren voor ons doorslaggevende factoren om met ActivLease in zee te gaan.

Reactie van ActivLease

Beste Jeroen, fijn dat u weer bij ons terecht bent gekomen voor een nieuwe auto. Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot ziens!

George de Jong uit Doetinchem
Geschreven op 11 januari 2020
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Dank aan Sandra en Patrick

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie beoordeling George!

Frenk uit Dordrecht
Geschreven op 31 december 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Op laatste moment nog een Tesla M3 LR kunnen leasen met kenteken 2019. Ondanks alle drukte rondom de stressla's gisteren mijn auto naar tevredenheid op de valreep van het jaar opgehaald. Het is net een ipad op wielen😂 Zeer tevreden en bij deze dank aan alle betrokkenen🙏

Reactie van ActivLease

Hoi Frenk, dat is 2020 nog eens lekker beginnen. Geniet van de auto en de lage bijtelling!

Dirk uit Bergen aan Zee
Geschreven op 03 december 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Omdat ik gen ervaring heb met zowel leasen als ook elektrisch rijden, had ik advies nodig. Op beide vlakken ben ik naar volle tevredenheid geholpen.

Reactie van ActivLease

Beste Dirk, hartelijk dank voor de review en het vertrouwen in ActivLease. Fijn dat je met ons de elektrische overstap wil maken. We wensen je natuurlijk alvast heel veel rijplezier!

Henk uit Amsterdam
Geschreven op 14 november 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bij mijn zoektocht voor een auto kwam ik op het internet toevallig activlease tegen. Na het aanvragen van de offerte nam Patrick van Activlease netjes contact op, zonder enige dwang, wat bij veel aanbieders heel anders is. Vanzelfsprekend kijk je in eerste instantie met name naar de prijs. Tientallen offertes aangevraagd bij verschillende aanbieders. Patrick denkt echt met je mee en luistert naar je wensen. Een mooie scherpe aanbieding gedaan en met een goed gevoel, dan ook voor activlease gekozen. Patrick je bent een topper. Bedankt voor de goede hulp.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie woorden en beoordeling Henk. Alvast heel veel plezier gewenst met je leaseauto!

Rob Halbe uit Westervoort
Geschreven op 08 november 2019
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Gebruik van mijn Tesla Referral code werd door Athlon niet opgepakt. Maarten Oortman heeft na mijn klacht het wel direct opgepakt en er voor gezorgd dat mijn referral code wel is gebruikt. Met Maarten was het prettig communiceren.

Reactie van ActivLease

Beste Rob, fijn dat alles is goedgekomen. Bedankt voor de review en heel veel rijplezier gewenst met de Tesla!

F Sarabi uit Aalsmeer
Geschreven op 07 november 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Uitstekend geholpen

Reactie van ActivLease

Bedankt, fijn om te horen!

Renzo wassink uit Lopik
Geschreven op 05 november 2019
Totaalscore
1/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Beste Nu voor derde keer golf e besteld bij hun en keer op keer te laat afleveren plus laadpas vergeten of te laat. Nu laatst kreeg ik in eerste instantie te horen dat de pas opgestuurd word wanneer kenteken en bestelling rond is. Vervolgens werd me verteld dat de pas niet eerder verstuurd word dan wanneer de auto afgeleverd is en op t laatst werd me verteld dat de pas opgestuurd was een dag voor aflevering. Affijn ik ben nu een 3 dagen verder en heb nog niks. Ongelooflijk wat slecht, nooit meer via hun

Reactie van ActivLease

Beste heer Wassink, Wat spijtig dat u bij deze en eerdere bestellingen bij ActivLease tegen een teleurstelling aanloopt met de laadpassen. Helaas versturen wij ze niet zelf, maar wordt dit door onze partner verzorgd. Deze verstuurt de laadpas wanneer de auto is aangemeld voor aflevering en kan niet vooruit worden gestuurd. Natuurlijk is dit ook onze verantwoordelijkheid en bieden we hierbij onze excuses aan. We doen er alles aan om teleurstellingen te voorkomen en onze klanten zo goed mogelijk van te dienst zijn. Daarom gaan we zelf tijdelijke laadpassen regelen, zodat u direct zorgeloos kunt rijden. We houden hoop dat u voor uw volgende leaseauto ook weer bij ActivLease aanklopt! We hebben inmiddels een nieuwe pas voor u aangevraagd en we verwachten dat deze voor dit weekend geleverd wordt. Ter overbrugging brengen we u een laadpas van onszelf langs. Team en medewerkers ActivLease

Jochem uit Utrecht
Geschreven op 01 november 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Patrick is een fijn contactpersoon, regelt zijn zaken goed en is actief betrokken.

Reactie van ActivLease

Wat een mooi cijfer, bedankt en veel rijplezier gewenst Jochem!

G Valk uit ENSCHEDE
Geschreven op 23 oktober 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Fantastisch geholpen door Patrick van Heijningen en zijn collega's, duidelijk, vriendelijk, top geregeld allemaal. Super bedrijf een echte aanrader!

Reactie van ActivLease

Geachte heer Valk, Bedankt voor de mooie woorden. We wensen u heel veel rijplezier in de nieuwe Opel! Team en medewerkers ActivLease

Willem-Jan uit Nederweert
Geschreven op 20 oktober 2019
Totaalscore
1/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Auto in Okt 2018 besteld levering Maart April 19. In December krijg je te horen dat de formulieren niet compleet zijn... Auto wordt laatste dag Augustus (!) 2019 geleverd.... 4-5 maanden later ... zonder laadpas(electriciteit)....auto staat al 7 weken op de oprit maar na 4 berichten telefoontjes nog steeds geen laadpas ....als je mailt krijg je geen antwoord (of erg laat ) als je belt en vraagt teruggebeld te worden gebeurd t niet..... t lijkt erop of ze t allemaal niet onder controle hebben .... volgende lease wagen is dan ook ergens anders besteld ....Ik lees veel goede berichten maar waar zijn die mensen dan die hen helpen ??

Reactie van ActivLease

Beste Willem-Jan, Bedankt voor het schrijven van uw review. Helaas geen flatteus rapportcijfer… We begrijpen dat er verwarring is ontstaan over de laadpas die u hebt ontvangen vóór het plaatsen van de review. U dacht een laaddruppel te krijgen i.p.v. een laadpas en hebt vervolgens de laadpas doorgeknipt. Hierna hebben wij een nieuwe pas voor u aangevraagd. Toch komt het voor dat deze niet altijd op het gewenste tijdstip en/of adres aankomt. We zijn afhankelijk van een externe partij die de passen aanmaakt en verstuurt. Dit is ook onze eigen verantwoordelijkheid. Natuurlijk hadden we u graag eerder een passende oplossing aangeboden, maar gelukkig heeft u de afgelopen weken gebruik kunnen maken van uw langverwachte Kona. We trekken hier lering uit en doen ons best om deze situatie in de toekomst te voorkomen. Daarom kijken we nu naar de mogelijkheid om zelf laadpassen voor algemeen gebruik te kunnen versturen. Team en medewerkers ActivLease

Sander uit Alkmaar
Geschreven op 17 oktober 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Super snelle en heldere service van Leonie & Emile!

Reactie van ActivLease

Beste Sander, Bedankt voor dit prachtige cijfer. Leonie & Emile at your service! Team en medewerkers ActivLease

Rick Klaaijsen uit Capelle aan den IJssel
Geschreven op 08 oktober 2019
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Goed contact, alles snel en duidelijk geregeld.

Hisham uit Rotterdam
Geschreven op 07 oktober 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Vanaf de eerste moment dat ik Maarten Oortman had gesproken over te telefoon was ik tevreden. Altijd telefonisch bereikbaar, vond ik zelf heel fijn. Snel shortlease auto voor mij geregeld met de voorwaarden wat ik in gedachten had.

Kasper uit De Meern
Geschreven op 30 september 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn contact met Active Lease was met Patrick van Heijningen. Vanaf het eerste telefoongesprek ging dit zeer goed. Deskundig, vriendelijk en vooral meedenkend ben ik door hem geholpen. Een perfect voorbeeld voor anderen. Zo wil je als klant geholpen worden.

Fleur uit Utrecht
Geschreven op 30 september 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Dit is voor mij de eerste keer dat ik een lease afsluit. Dat is toch even een geregel, maar Emile heeft ervoor gezorgd dat het hele process erg soepel verliep en dat het allemaal niet zo 'moeilijk' was als ik had gedacht. Zeer veel enthousiasme en meedenken over de situatie en wat wij het beste kunnen doen mbt de lease. Over het algeheel super service!

Marjolein uit Oldekerk
Geschreven op 12 september 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn eerste ervaring met een leasemaatschappij is gelijk een prima ervaring geworden. 'Mijn mannetje bij de leasemaatschappij' was Emile Jansen, die altijd bereikbaar was en zich super ingespannen heeft om de zaakjes goed voor me te regelen. Met een engelengeduld legde hij dingen aan me uit en hij heeft ervoor gezorgd dat ik nu met een gerust gevoel mijn eerste auto als ondernemer lease. Daarbij waren de telefonische contacten ook nog eens gewoon leuk en sympathiek. Kortom, ik ben super tevreden over Active Lease en over Emile Jansen in het bijzonder. Als je dan toch geld moet lenen voor een investering, doe het dan hier.

Mark uit Hilversum
Geschreven op 07 augustus 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Vanaf het eerste contact met ActivLease een positieve indruk. Mijn contactpersoon Leonie Kok was zeer vriendelijke en dacht erg goed mee en in oplossingen. Na een bedenk periode weer contact opgenomen met Leonie en uiteindelijk op zeer korte termijn was alles geregeld en reed ik mijn nieuwe leaseauto.

Maarten uit Apeldoorn
Geschreven op 24 juli 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer prettig gesprek steeds gehad met mijn contactpersoon (Maarten Oortman). Bij Active Lease merk je dat je als klant er toe doet. Wie je ook aan de telefoon krijgt je komt bij de juister persoon uit en je wordt teruggebeld wanneer dat toegezegd wordt. Wat ik prettig vond is ook dat er met mij mee werd gedacht vanuit mijn behoefte een bedrijfsauto te kiezen die het beste past bij mijn werk en wensen.

Jeffrey uit Barendrecht
Geschreven op 15 juli 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben geholpen door Leonie Kok. Zij belde mij naar aanleiding van een aantal auto’s die ik had geselecteerd op de website. “Het zijn 15 wagens Jeffrey, waar ven je naar opzoek”? 😂 Na een fijn gesprek zijn wij gaan zoeken naar een wagen die mij past ook qua budget. Wij zijn uitgekomen op een schitterende Mercedes-Benz CLA. Alle afspraken nagekomen en auto was sneller te leveren na verwachting. Prima, fantastisch en dolgelukkig! Bedankt Leonie!

Sem uit Zuid Holland
Geschreven op 08 juli 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Superbedrijf, medewerker Elmar Slokker is echt een supervent. Echt een aanrader als je een betrouwbare leasemaatschappij zoekt.

Martijn uit middelburg
Geschreven op 05 juli 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Perfect geholpen door Maarten met de aanschaf van mijn tesla model 3!!

Koen uit Raamsdonskveer
Geschreven op 04 juli 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Professioneel, met een glimlach en goede Prijzen.

Ernst uit Hurwenen
Geschreven op 29 juni 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

In december heb ik voor het eerst kennins gemaakt met ActivLease. Ik was al jaren van plan om een elektrische auto te gaan rijden, maar deze waren wat mij betreft nog niet leverbaar conform mijn wensen. Maar dank zij mijn reservering was het nu mogelijk om een Kia e-Niro te gaan rijden. Niet mijn droom, maar wel de beste optie wat mij betreft medio december 2018. In april 2019 ontdekte ik vlak voor de aflevering van de Kia dat Tesla op dagmoment wel een model 3 kon leveren, terwijl dat in december onhaalbaar leek. Dankzij ActivLease en in het bijzonder Emile Jansen, kon ik de Kia overdragen en mijn droom "de Tesla model 3" laten bestellen. Het werd nog beter toen een week later bleek dat de Tesla ook leverbaar was geworden met een trekhaak. Hierdoor zouden al mijn wensen worden gerealiseerd, dus maar weer gebeld met Emile en ja hoor, dat was best te regelen. Dit was mijn ultiem droom en sinds 21 juni rijdt ik nu rond in een Tesla en de grijns op mijn gezicht gaat er niet meer af. Ik wil ActivLease hartelijk danken voor de inzet om mijn droom uit te laten komen en Emile Jansen en zijn collega's het allerbeste te wensen. Ik hoop dat jullie nog veel meer mensen zo blij maken als jullie met mij hebben gedaan. Vriendelijke groet, Ernst Schhurman

Alfred uit Arnhem
Geschreven op 27 juni 2019
Totaalscore
7/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik was aangenaam verrast door de snelle en klantgerichte werkwijze. De vriendelijke medewerkers waren zeer informatief en konden mijn vragen goed beantwoorden. De doorlooptijd van het offerteproces was heel netjes en de contract-procedure was duidelijk en rap.

Cenk uit Weesp
Geschreven op 26 juni 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Keurige opvolging, geen push sales, netjes in de opvolging. Wij treffen elkaar weer over 3 jaar, hopelijk zit je dan op een hogere positieve waarin ik meer korting kan afdingen :) Succes Maarten, ik kan je zeker aanbevelen!

Peter Brandsma uit Roden
Geschreven op 19 juni 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Hele snelle vlotte service. Alle vragen worden direct en duidelijk beantwoord. Binnen no time heb je een antwoord terug op de email. Zaken worden correct en zeer vlot afgehandeld. De goedkeuring voor het lease contract was er ook binnen een dag. Emile Janssen, bedankt voor de prettige samenwerking

Isra uit Den Haag
Geschreven op 13 juni 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Top! Goede klantgerichte service erg vriendelijk ook. Bedankt voor alles Maarten Oortman.

P. uit Rotterdam
Geschreven op 11 juni 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Je krijgt direct iemand aan de lijn, vast contactpersoon, je wordt uitgebreid geïnformeerd, aangepaste offertes worden ook snel geregeld, zodat je goed diverse opties kan vergelijken. Je bent hier geen nummer, maar een klant waar ze hun best voor doen. Contract net rond, dus met verdere verloop nog geen ervaring.

Mark uit Alphen aan den Rijn
Geschreven op 05 juni 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben uitstekend geholpen, elk klantcontact was persoonlijk en er werd goed meegedacht. Dingen die niet duidelijk waren werden helder uitgelegd en ActivLease heeft goed geholpen te schakelen met de dealer toen dat even nodig was.

Dianne uit Veldhoven
Geschreven op 29 mei 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bij andere bedrijven al 2,5 weken met spoed op zoek naar een auto, maar voortdurend van het kastje naar de muur gestuurd. Geholpen door Leonie Kok. Zij heeft binnen 1 dag alles geregeld. Geen ingewikkelde papier winkel, maar duidelijke communicatie. Dacht mee in zeer klantoplossingen. Top!

Nils Oud uit Heiloo
Geschreven op 29 mei 2019
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn adviseur was Emile Jansen. Heeft mij prima begeleidt met het opzetten van een financial lease met Tesla. Ging ook wat stapjes verder, o.a. met adviseren van een goede verzekeringspartij.

Leen uit info@emviprestatiemeting.nl
Geschreven op 24 mei 2019
Totaalscore
10/10

Ondanks diverse wijzigingen van mijn kant zeer klantgerichte houding.

Eelko uit Vught
Geschreven op 23 mei 2019
Totaalscore
10/10

Na internet aanvraag m.b.t. auto's waarin ik geïnteresseerd was. kreeg ik een belletje van Elmar. De afgelopen 3 maanden hebben we elkaar regelmatig gesproken. Meestal op zijn initiatief. Vanuit Activlease zoeken ze zeer actief het contact met je. Ik heb dit als prettig ervaren. Altijd vriendelijk, onderzoekend in mijn vraag/behoefte en snel leverend. Als er even geen nieuws was ook goed. Uiteindelijk heeft aanbod en dienstverlening geresulteerd tot contract. En nu snel ermee gaan rijden!

Erwin uit Dordrecht
Geschreven op 21 mei 2019
Totaalscore
9/10

Zoekende naar nieuwe auto in contact gekomen met Patrick van Heijningen van Activlease, hij heeft mij prima geholpen, vlotte communicatie. Geen vraag is te veel. Prima!

Reactie van ActivLease

Hoi Erwin, Bedankt voor je reactie! Erg fijn dat ik je naar tevredenheid heb geholpen. Mocht je ooit nog vragen hebben, dan weet je mij te vinden. Met vriendelijke groet, Patrick.

Roderick uit Den Haag
Geschreven op 19 mei 2019
Totaalscore
9/10

Wij hebben het genoegen gehad om door Lars geholpen te worden. Wij hebben van hem zeer snelle reacties ontvangen op onze vragen en hij heeft ook voor een snelle afhandeling gezorgd met de desbetreffende leasemaatschappij waardoor wij snel konden rijden in onze nieuwe auto. Kortom een geweldige intermediair!

Elisabeth uit Naaldwijk
Geschreven op 09 mei 2019
Totaalscore
10/10

Te maken gehad met Emile Jansen. Zijn vrolijkheid en leuke gesprekken hebben ons doen besluiten de auto bij activlease te kopen.

Henri Lathouwers uit Vianen, Netherlands
Geschreven op 09 mei 2019
Totaalscore
10/10

Eerste contact met ActivLease. Patrick van Heiningen heeft mij ondersteund bij het uitzoeken van de auto. Vakkundig en behulpzaam. Alles binnen een aantal dagen geregeld. Een aanrader!

Kerstin uit Rozenburg
Geschreven op 29 april 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Heel goed op mijn wensen gereageerd, besproken en advies gekregen.

Reactie van ActivLease

Hoi Kerstin, Fijn dat ik je heb kunnen helpen! Ik hoop dat de auto bevalt. En als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Patrick.

Rudi uit
Geschreven op 15 april 2019 - Operational lease
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

prima ervaring met activ lease

Brian uit Den Haag
Geschreven op 08 april 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Proffesioneel, vriendelijk, bekwaam, snelle levering Gewoon topppp!!!

Theo uit Wijchen
Geschreven op 08 april 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Een zeer prettige leasemaatschappij waar je nog "mens en klant " mag zijn. Een leasemaatschappij waar je nog een echte adviseur zoals Maarten Oortman aan de lijn krijgt en niet een computerbandje krijgt te horen met t bericht "the computer says "No"". Een lease maatschappij waar ze graag nog naar je willen luisteren, adviseren en je nog eens bellen of alles nog naar wens is. Een bedrijf wat opvalt om haar pragmatisme en eenvoud. Dus gewoon ( zoals het hoort) hun klant met plezier bedienen. Maw een prettige organisatie die haar vak kent.

Bart-Jan uit Waalwijk
Geschreven op 02 april 2019 - Operational lease van Tesla - Beveja
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettige samenwerking en vlotte actie. Deskundig advies. We hebben een Tesla model 3 via Activelease en dat ging soms niet helemaal soepel (bij Tesla). Active lease kwam in actie als dit nodig was. Hierbij dank aan Joost Klaver voor zijn deskundig en soms snelle handelen.

Maarten uit Niftrik
Geschreven op 01 april 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al enige tijd op zoek naar een BMW 5-serie die past in het eisenpakket. Nikki Boussie heeft mij gedurende dit traject uitstekend en met veel enthousiasme geholpen. Zij is vakkundig, komt afspraken na en weet verwachtingen te managen. Resultaat: ik rijd nu elke dag met een smile op mijn gezicht in de BMW. Hartelijk dank, Nikki.

Hans uit Empe
Geschreven op 01 april 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Uitstekende dienstverlening, ook buiten de kantooruren om. Heel plezierig en precies.

Cas uit Voorschoten
Geschreven op 29 maart 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al vanaf het begin gesprek bij Active lease met Maarten Oortman al een fantastische begeleiding! Daarna door Niels Dekker van Svala perfect doorgezet dankzij hun enthousiasme en zeer service gerichte inzet!

Melvin uit Arnhem
Geschreven op 05 maart 2019 - Financial lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Gewoon hele goede ervaring.

christian uit rotterdam
Geschreven op 01 maart 2019 - Financial lease
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Dienstverlening is goed en vriendelijk

Mark uit Houten
Geschreven op 01 maart 2019 - Operational lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Activlease had een mooie actie voor de Ioniq via Alphabet, zodat ik voordelig elektrisch kan rijden. Emile heeft het traject prima begeleid!

Sylvia uit Haarlem
Geschreven op 28 februari 2019 - Financial lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Emile nam binnen 24 uur (in het weekend) contact met mij op over mijn specifieke aanvraag. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik een contract kreeg die geheel aan mijn voorwaarden voldoet. Hij onderhield bijna dagelijks persoonlijk contact met mij en de autodealer om ervoor te zorgen dat alles op tijd geregeld was. Hierin was hij voor mij een bemiddelaar die mij geheel heeft ontlast van alle rompslomp. Ik raad activlease dan ook bij iedereen aan en specifiek Emile!!

Bart uit Maarssen
Geschreven op 21 februari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zonder veel ervaring in de autobranche ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe leaseauto en heb ik diverse offertes opgevraagd. Activlease is een bedrijf dat mensen kan ondersteunen in de zoektocht en gericht offertes opvraagt bij diverse partijen. Door hun directe en snelle aanpak, in dit geval geholpen door Patrick van Heijningen, ben ik in redelijk kort tijdsbestek op een zeer interessante aanbieding uitgekomen en rijd ik in maximaal drie weken na afsluiten van het contract in een nieuwe auto. Direct de juiste persoon aan de lijn en bij vragen telefonisch reactie binnen enkele minuten, ofwel: een absolute aanrader!

peter uit valkenburg
Geschreven op 20 februari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Contact gehad met Maarten Oortman. Deskundige man, gevoel voor humor en meedenkend met klant. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Niet opdringerig. En zeer goed in het nakomen van afspraken. Kortom een verademing in leaseland

Gilbert uit Haarlem
Geschreven op 19 februari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Er werd actief meegedacht en gezocht naar mogelijkheden. Verder werden we heel goed op de hoogte gehouden en was het snel schakelen, waardoor we eigenlijk binnen 1 dag rond waren.

Ingmar uit Huis ter Heide
Geschreven op 14 februari 2019 - Financial lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Top bedrijf, wat met je meedenkt en uitermate deskundig is.

Sunita uit Almere
Geschreven op 26 januari 2019 - Operational lease
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Fijne samenwerking gehad. Hele goede deal kunnen afsluiten via activ lease.

Tony uit Barendrecht
Geschreven op 18 januari 2019 - Financial lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Emile van ActivLease is deskundig, vriendelijk en komt zijn afspraken na. Een prettige samenwerking met deze meneer.

Gert uit Vinkeveen
Geschreven op 15 januari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Super gedaan Matthieu Knip van ActiveLease! Snel, effectief, en klantvriendelijk. En die Elektrische Kona is een heerlijke auto.

Babet uit
Geschreven op 19 december 2018 - Operational lease van KONA - Babet
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Natuurlijk nog even kijken hoe de komende 60 maanden gaan, maar mijn ervaring tot nu toe is hartstikke goed.

Marjolijn uit Weesp
Geschreven op 18 december 2018
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Onze aanvraag werd goed opgepakt en al onze vragen snel beantwoord. Binnen zeer korte tijd reden wij rond in twee prachtige nieuwe lease auto's. Wij zouden ActivLease zeker aanbevelen.

Jeroen uit Rotterdam
Geschreven op 11 december 2018 - Operational lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Uitstekend geholpen door ActivLease. Creatief, snel en deskundig. Zien geen problemen maar oplossingen. Een aanrader!

Harm uit Herten
Geschreven op 28 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bijzonder tevreden over Maarten Oortman, vanaf het begin heeft hij zeer veel moeite voor me gedaan om informatie te verschaffen over een eventuele toekomstige overeenkomst terwijl ik heel eerlijk aangegeven heb dat dit misschien niet eens door zou gaan. Uiteindelijk wel gekozen voor Activlease omdat het aanbod het beste was en de ervaring met Maarten super is. De snelheid van communiceren en het moeite doen om dingen geregeld te krijgen, in 1 woord perfect! Nu wachten op de overeenkomst zodat al het papierwerk in orde gemaakt kan worden en wachten op de nieuwe auto ;-)

Hellen uit Barendrecht
Geschreven op 09 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik voelde geen drempel bij mijn adviseur .De gesprekken verliepen heel vlot .Het was wederzijds een vlotte wisselwerking van gedachten en papier werk .Ik kon mijn adviseur altijd bellen om advies .Hij kwam heel sociaal maar zeker ook proffesioneel over bij mij .Ik ben zeer blij met de fijne ervaring voor het leasen van mij Mini

T uit Eindhoven
Geschreven op 08 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Activlease is de Perfecte partner voor ons wagenpark beheer, Wij hebben ondertussen meerdere auto's via Activelease en onze advieseur Maarten geeft ons goed advies en denkt mee in onze vraagstukken.

Ab uit Oud Beijerland
Geschreven op 07 november 2018 - Operational lease van Hyundai KONA
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer goede service Goed persoonlijk contact Betrokken

anoniem uit Goirle
Geschreven op 03 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer positief en klantgericht.

Anja uit Hellevoetsluis
Geschreven op 13 oktober 2018 - Operational lease van Mazda CX5 - A.A.B. Projectservices
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Afhandeling door ActivLease prima, afhandeling door Alphabet echter stroef.

LashXtra uit
Geschreven op 02 oktober 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer betrouwbare lease maatschappij Activelease! Top verkoper, Maarten zeer deskundig, begripvol en erg aardig zoekt naar de juiste leaseauto helemaal naar jou wensen binnen een aantal dagen weet je waar je aan toe bent. Hij is altijd goed bereikbaar en commmuniceert snel (mail,telf) Ik ben onwijs tevreden over zijn werkwijze. Hij stelt je zeker niet teleur. Bedankt voor de goede samenwerking met name Maarten & natuurlijk Activelease.

Natalie uit
Geschreven op 02 oktober 2018 - Operational lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Super tevreden over de werkwijze van Active lease een zeer betrouwbare lease maatschappij. Vooral Maarten, top verkoper! Belt altijd netjes terug, houd je op de hoogte, zorgt ervoor dat je op en top tevreden bent! Gaat tot het uiterste. Thanks, Maarten en Activelease voor al jullie vertrouwen en vooral geduld 😉

Paul uit Deurne
Geschreven op 01 oktober 2018 - Operational lease van Donkers - BMW i3
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Aardige medewerkers die hun beloften nakomen, duidelijk zijn in wat kan en wat niet kan. Goed geadviseerd. Ik ben blij met mijn keuze.

Sheila uit Enschede
Geschreven op 25 september 2018 - Operational lease van i3 - Penosa
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Allereerst was het vriendelijke en deskundige contact met Joost wat de doorslaggevende factor was (naast natuurlijk een goede prijs;) Ook zijn collega's zijn super vriendelijk en hulpvaardig. Ook als de kennis niet direct in huis was werd er snel geschakeld met de BMW dealer. (Max) Omdat Active lease een goed contact heeft met haar dealer hebben wij gemerkt dat dit vertrouwen geeft. Zeker ook omdat we direct contact konden opnemen met de BMW dealer/ Max voor aanvullende specifieke vragen over de auto. Het regelmatige contact zorgde voor een betrokkenheid vanuit Active lease naar ons toe. Dit maakte dat we SUPER tevreden zijn.

Gregory uit Arnhem
Geschreven op 23 september 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer goede ervaring gehad. Maarten van Activelease heeft me het hele traject geholpen en heeft geleid dat ik een prachtige nieuwe auto rij.

Anouschka uit Enschede
Geschreven op 20 september 2018 - Operational lease van i3 - Penosa (2)
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Erg leuk en spontaan contact. Altijd behulpzaam en inspringen op de vragen. Niks is te moeilijk of te veel. Wij zijn zeer tevreden. :-)

Ramon uit Woerden
Geschreven op 14 september 2018 - Financial lease van Fareon - BMW 320d
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na het aanvragen van verschillende offertes bij verschillende aanbieders trof ik Joost Klaver van Active Lease. Direct vanaf het eerste contact een goed gevoel bij zijn manier van communiceren. Hij heeft de kennis om een leek als ik goed, duidelijk en rustig uit te leggen hoe de verschillende lease vormen in elkaar steken en wat het beste bij mij past. Ik heb behoorlijk wat aandacht van hem gevraagd door verschillende auto´s te laten offreren in meerdere lease vormen en niks wat te veel. Wat mij betreft een voorbeeld van dienstverlenende service met een meedenkend vermogen waar veel verkopers nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik weet wel waar wij als groeiende organisatie onze auto´s vandaan gaan halen. Joost, bedankt voor de goede zorgen!

Marco uit Weesp
Geschreven op 10 september 2018 - Operational lease van Ervaring e-Golf
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Altijd op de juiste manier geholpen en afspraken netjes nagekomen. Ook de afhandeling is prima verlopen.

Rene uit Harlingen
Geschreven op 31 augustus 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Alles supersnel geregeld...

Roy uit Amsterdam
Geschreven op 02 juli 2018 - Operational lease van Tesla model S
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Snel schakelen, super snelle reactie en afspraak is afspraak.

Zenon uit Zaandam
Geschreven op 03 mei 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig, snel en fijn geholpen door Maarten Oortman. Waar nodig werd ik goed geadviseerd en kwamen de afspraken na. Groeten

Marco uit Geesteren
Geschreven op 20 april 2018 - Operational lease van Nissan LEAF - Mastbrook beheer
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig zaken gedaan met Activlease. Goed en vlot telefonisch contact. Auto is zelfs nog sneller geleverd als afgesproken.

Hans uit Tilburg
Geschreven op 09 april 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Activ Lease was snel en persoonlijk in het opnemen van contact na mijn aanvraag. Tevens was het "afspraak is afspraak", ook al was dat wellicht wat in het nadeel van Activ Lease. Ze hebben me zeer correct en snel aan een fantastische auto geholpen waarmee ik ook nog eens € 800,-- p/maand op mijn (lease) autokosten bespaar.

Danielle uit Roelofarendsveen
Geschreven op 23 januari 2018 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer snel en professioneel geholpen. Geen vraag is te gek en men neemt absoluut de tijd voor je.

M. uit Rotterdam
Geschreven op 02 augustus 2017 - Short lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

ActivLease doet wat ze zegt. Snel, duidelijk en transparant zijn de juiste woorden om deze service te omschrijven. Binnen no time zijn de zaken geregeld en werd de lease auto de volgende ochtend al geleverd. Super blij met de keuze en zal zeker in de toekomst hier gebruik van maken!

Alex uit Albergen
Geschreven op 31 juli 2017 - Operational lease van Audi Q5
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bij diverse leasemaatschappijen offertes opgevraagd, maar bij ActivLease de meest gunstige. Het overleg verliep prettig en persoonlijk. Voelde me klant en geen nummer. Zeker toen er onverwachte ontwikkelingen waren (buiten de schuld van ActivLease) is het zeer correct en snel opgelost, door inschakeling van het belangrijke netwerk van contacten. Ze waren er voor mij en niet voor de (grote) lease- of dealerbedrijven. Snel en met passie werd er een oplossing gevonden. Zeer aanbevelenswaardig.

Mario uit Purmerend
Geschreven op 18 januari 2017 - Operational lease van VW Golf
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Wij hebben ActivLease leren kennen als een onderscheidende Lease intermediair. Met name het persoonlijke contact met ons als klant, de uitgebreide kennis, het meedenken en de adviserende rol waarbij wij als klant centraal blijven staan. Het snel reageren (dezelfde dag) d.m.v terugbellen of e-mail sturen, het uitgebreid de tijd nemen voor alle vragen (veel dank Nikki!) en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan. Wij zijn zeer tevreden over ActivLease!!

Jeroen uit Alkmaar
Geschreven op 16 december 2016 - Operational lease van Passat Variant G
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn contactpersoon en naamgenoot bij ActivLease gaf me persoonlijk en prettig advies en de tarieven zijn die van de online prijsvechters. Korte reactietijd en begrijpen waar het om gaat. Een alternatieve offerte geen probleem en gaf ook een goed vergelijk door de gedetailleerde informatie. Dit was ons eerste contact met ActivLease maar zeker niet de laatste. Met veel plezier wordt dit onze go-to dienstverlener als het om lease gaat!

I. uit Berkel en Rodenrijs
Geschreven op 29 oktober 2016 - Operational lease van Passat GTE
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Persoonlijke klantgerichte benadering. Scherp tarief. Bovenal vriendelijk!

Ronald uit Valkenswaard
Geschreven op 19 september 2016 - Operational lease van Golf GTE
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Hetgeen ze beloofde om te kunnen leveren hebben ze ook geleverd. Echter wat probleempjes met de dealer waar de auto vandaan moest komen, maar deze "dealerprobleempjes" zijn door ActivLease naar behoren opgelost

Patrick uit Weesp
Geschreven op 24 augustus 2016 - Operational lease van Renault
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al bij het eerste contact wist ik dat ik met ActivLease in zee wilde gaan. Communicatief erg sterk doen wat er is afgesproken en prijstechnisch gezien erg sterk. Ik heb een Renault Captur geleased en zij waren 65 euro (pm) goedkoper dan Renault zelf. Absolute aanrader!

Reactie van ActivLease

Beste Patrick, dank voor je positieve review, een 10 daar doen we het voor. Door goed in te kopen kan je ook goed verkopen. Bij ons begint het proces altijd met de juiste inkoop prijs van de auto, weten we zeker dat dit de beste in de markt is dan kijken we vervolgens welke leasemaatschappij het beste past bij de wensen van de klant. Soms is het ER bij schade belangrijk maar soms dan gaat het om een transparante meer minder kilometer prijs in in de voor van een raster of een levering uit voorraad van een auto met een voordelige bijtelling van 7% of 15%. Met dynamische groet ActivLease

Caroline uit Almere
Geschreven op 23 augustus 2016 - Operational lease van Mercedes
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Wij hebben Activ Lease leren kennen als een onderscheidende Lease intermediair. Met name het persoonlijke contact met de klant,de uitgebreide kennis , de adviserende rol waarbij de klant centraal blijft staan en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan. Caroline Kramer, Directeur/ Eigenaar Decon

Hans uit Winterswijk
Geschreven op 22 augustus 2016 - Operational lease van Passat GTE
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig contact, actief en deskundig meedenken en zoeken naar de gewenste auto. Zeer aan te bevelen.

Bert uit Haarlem
Geschreven op 18 augustus 2016 - van Outlander
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na jaren altijd zelf auto's te hebben aangeschaft voor mijn bedrijf, voor het eerst gekozen voor een leaseauto. De service die hierbij verleend is, kan ik werkelijk niet anders betitelen dan uniek!

Adjai uit Almere
Geschreven op 18 augustus 2016 - van offerte aanvraag
Totaalscore
9/10
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Heb om een offerte gevraagd en kreeg conform afspraak een gunstige offerte aangeboden en bij een vergelijk van andere aanbieder werd ook een tegenbod gedaan. Dus wat dat betreft een prima maatschappij om een gunstige lease contract mee af te sluiten. Naast gunstige tarief ook zeer snel met reageren en open/transparante communicatie. Zeer prettig ervaren.

Pieter uit Wagenberg
Geschreven op 26 juli 2016 - Operational lease van verloren Outland
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig, snel en fijn geholpen. Waar nodig werd ik goed geadviseerd en kwamen de afspraken na.

Sander uit Blaricum
Geschreven op 25 juli 2016 - Financial lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Gedreven & Enthousiast! Heel plezierig geholpen! Hoewel het uiteindelijk niet tot een order is gekomen. (gefinancierd uit eigen middelen) wil ik een groot compliment maken aan de medewerkers van ActivLease.

Dennis uit Huizen
Geschreven op 22 juli 2016 - Financial lease van Mitsubishi Outla
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al diverse auto's via ActivLease geleased. Duidelijke correspondentie, korte lijnen, nette prijsstelling en een goed advies waren voor ons doorslaggevende factoren om met ActivLease in zee te gaan.

Roy uit Huizen
Geschreven op 22 juli 2016 - Financial lease van Mazda
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

We hebben middels financial lease een drietal auto's geleased. Een nieuwe operationele lease auto wordt als het goed is in augustus geleverd.

Jeroen uit Huizen
Geschreven op 13 juli 2016 - Operational lease van mercedes C350e
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Fijn bedrijf, delen graag hun kennis m.b.t. autoleasing. Geven je een goed advies. Een aanrader dus!

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.