ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordeelden ons, 97% beveelt ActivLease aan
Totaalscore
9.3/10
Deskundigheid
9.1/10
Snelheid van handelen
9.3/10
Afspraken nakomen
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Anja uit Hellevoetsluis
Geschreven op 13 oktober 2018 - Operational lease van Mazda CX5 - A.A.B. Projectservices
Totaalscore
8.5/10
Deskundigheid
8.0/10
Snelheid van handelen
9.0/10
Afspraken nakomen
8.0/10
Klantvriendelijkheid
9.0/10

Afhandeling door ActivLease prima, afhandeling door Alphabet echter stroef.

Natalie uit
Geschreven op 02 oktober 2018 - Operational lease
Totaalscore
9.0/10
Deskundigheid
9.0/10
Snelheid van handelen
8.0/10
Afspraken nakomen
9.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Super tevreden over de werkwijze van Active lease een zeer betrouwbare lease maatschappij. Vooral Maarten, top verkoper! Belt altijd netjes terug, houd je op de hoogte, zorgt ervoor dat je op en top tevreden bent!
Gaat tot het uiterste. Thanks, Maarten en Activelease voor al jullie vertrouwen en vooral geduld 😉

LashXtra uit
Geschreven op 02 oktober 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Zeer betrouwbare lease maatschappij Activelease! Top verkoper, Maarten zeer deskundig, begripvol en erg aardig zoekt naar de juiste leaseauto helemaal naar jou wensen binnen een aantal dagen weet je waar je aan toe bent. Hij is altijd goed bereikbaar en commmuniceert snel (mail,telf) Ik ben onwijs tevreden over zijn werkwijze. Hij stelt je zeker niet teleur.
Bedankt voor de goede samenwerking met name Maarten & natuurlijk Activelease.

Paul uit Deurne
Geschreven op 01 oktober 2018 - Operational lease van Donkers - BMW i3
Totaalscore
8.5/10
Deskundigheid
8.0/10
Snelheid van handelen
9.0/10
Afspraken nakomen
8.0/10
Klantvriendelijkheid
9.0/10

Aardige medewerkers die hun beloften nakomen, duidelijk zijn in wat kan en wat niet kan. Goed geadviseerd. Ik ben blij met mijn keuze.

Sheila uit Enschede
Geschreven op 25 september 2018 - Operational lease van i3 - Penosa
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Allereerst was het vriendelijke en deskundige contact met Joost wat de doorslaggevende factor was (naast natuurlijk een goede prijs;) Ook zijn collega's zijn super vriendelijk en hulpvaardig. Ook als de kennis niet direct in huis was werd er snel geschakeld met de BMW dealer. (Max) Omdat Active lease een goed contact heeft met haar dealer hebben wij gemerkt dat dit vertrouwen geeft. Zeker ook omdat we direct contact konden opnemen met de BMW dealer/ Max voor aanvullende specifieke vragen over de auto. Het regelmatige contact zorgde voor een betrokkenheid vanuit Active lease naar ons toe. Dit maakte dat we SUPER tevreden zijn.

Gregory uit Arnhem
Geschreven op 23 september 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Zeer goede ervaring gehad. Maarten van Activelease heeft me het hele traject geholpen en heeft geleid dat ik een prachtige nieuwe auto rij.

Anouschka uit Enschede
Geschreven op 20 september 2018 - Operational lease van i3 - Penosa (2)
Totaalscore
9.5/10
Deskundigheid
8.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Erg leuk en spontaan contact. Altijd behulpzaam en inspringen op de vragen. Niks is te moeilijk of te veel. Wij zijn zeer tevreden. :-)

Ramon uit Woerden
Geschreven op 14 september 2018 - Financial lease van Fareon - BMW 320d
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Na het aanvragen van verschillende offertes bij verschillende aanbieders trof ik Joost Klaver van Active Lease. Direct vanaf het eerste contact een goed gevoel bij zijn manier van communiceren. Hij heeft de kennis om een leek als ik goed, duidelijk en rustig uit te leggen hoe de verschillende lease vormen in elkaar steken en wat het beste bij mij past. Ik heb behoorlijk wat aandacht van hem gevraagd door verschillende auto´s te laten offreren in meerdere lease vormen en niks wat te veel.
Wat mij betreft een voorbeeld van dienstverlenende service met een meedenkend vermogen waar veel verkopers nog een voorbeeld aan kunnen nemen.
Ik weet wel waar wij als groeiende organisatie onze auto´s vandaan gaan halen.

Joost, bedankt voor de goede zorgen!

Marco uit Weesp
Geschreven op 10 september 2018 - Operational lease van Ervaring e-Golf
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Altijd op de juiste manier geholpen en afspraken netjes nagekomen. Ook de afhandeling is prima verlopen.

Rene uit Harlingen
Geschreven op 31 augustus 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Alles supersnel geregeld...

Paul uit Utrecht
Geschreven op 04 augustus 2018 - Operational lease
Totaalscore
3.5/10
Deskundigheid
7.0/10
Snelheid van handelen
1.0/10
Afspraken nakomen
1.0/10
Klantvriendelijkheid
5.0/10

Advisering over keuze auto is prima gelopen. Vervolgens is mij verteld dat deze op voorraad is en snel geleverd kan worden, 2/3 weken. Daardoor eigen eigen auto verkocht en vervolgens bijna 6 weken aan het lijntje gehouden. Ik heb door dit grapje dan ook 2 maanden in een huurauto moeten rijden ondanks dat ik gevraagd heb naar een passende oplossing.

Nu heb ik gisteren mijn auto dan eindelijk op kunnen halen, is de tenaamstelling niet goed (dus de kentekenpas gaat naar een adres waar ik helemaal niet bij kan), is er geen laadpas geregeld of mij geadviseerd dat ik dat zelf moet regelen en heb ik nu een nieuwe auto voor de deur staan waar ik dus niets mee kan.

Daarnaast wordt er gewoon niet gereageerd op email.
Ik zou jullie dan ook niet aanbevelen, ondanks dat ik dat al bij 2 vrienden gedaan heb en die beide ook al een auto bij jullie afgenomen hebben.

Dit zal vast niet voor het gehele bedrijf gelden maar de ervaringen die ik met de 'accountamanager' gehad heb zijn echt teleurstellend.

Roy uit Amsterdam
Geschreven op 02 juli 2018 - Operational lease van Tesla model S
Totaalscore
9.8/10
Deskundigheid
9.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Snel schakelen, super snelle reactie en afspraak is afspraak.

Zenon uit Zaandam
Geschreven op 03 mei 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Prettig, snel en fijn geholpen door Maarten Oortman. Waar nodig werd ik goed geadviseerd en kwamen de afspraken na.

Groeten

Marco uit Geesteren
Geschreven op 20 april 2018 - Operational lease van Nissan LEAF - Mastbrook beheer
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Prettig zaken gedaan met Activlease. Goed en vlot telefonisch contact. Auto is zelfs nog sneller geleverd als afgesproken.

Hans uit Tilburg
Geschreven op 09 april 2018 - Operational lease
Totaalscore
9.8/10
Deskundigheid
9.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Activ Lease was snel en persoonlijk in het opnemen van contact na mijn aanvraag. Tevens was het "afspraak is afspraak", ook al was dat wellicht wat in het nadeel van Activ Lease. Ze hebben me zeer correct en snel aan een fantastische auto geholpen waarmee ik ook nog eens € 800,-- p/maand op mijn (lease) autokosten bespaar.

Danielle uit Roelofarendsveen
Geschreven op 23 januari 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Zeer snel en professioneel geholpen. Geen vraag is te gek en men neemt absoluut de tijd voor je.

Ian uit Eindhoven
Geschreven op 27 september 2017 - Operational lease
Totaalscore
2.8/10
Deskundigheid
1.0/10
Snelheid van handelen
1.0/10
Afspraken nakomen
1.0/10
Klantvriendelijkheid
8.0/10

Auto is ondertussen al 8 weken vertraagd zonder dat er duidelijk verwachtingen worden geschept.

M. uit Rotterdam
Geschreven op 02 augustus 2017 - Short lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

ActivLease doet wat ze zegt. Snel, duidelijk en transparant zijn de juiste woorden om deze service te omschrijven. Binnen no time zijn de zaken geregeld en werd de lease auto de volgende ochtend al geleverd. Super blij met de keuze en zal zeker in de toekomst hier gebruik van maken!

Alex uit Albergen
Geschreven op 31 juli 2017 - Operational lease van Audi Q5
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Bij diverse leasemaatschappijen offertes opgevraagd, maar bij ActivLease de meest gunstige. Het overleg verliep prettig en persoonlijk. Voelde me klant en geen nummer.
Zeker toen er onverwachte ontwikkelingen waren (buiten de schuld van ActivLease) is het zeer correct en snel opgelost, door inschakeling van het belangrijke netwerk van contacten.
Ze waren er voor mij en niet voor de (grote) lease- of dealerbedrijven. Snel en met passie werd er een oplossing gevonden.
Zeer aanbevelenswaardig.

Mario uit Purmerend
Geschreven op 18 januari 2017 - Operational lease van VW Golf
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Wij hebben ActivLease leren kennen als een onderscheidende Lease intermediair. Met name het persoonlijke contact met ons als klant, de uitgebreide kennis, het meedenken en de adviserende rol waarbij wij als klant centraal blijven staan. Het snel reageren (dezelfde dag) d.m.v terugbellen of e-mail sturen, het uitgebreid de tijd nemen voor alle vragen (veel dank Nikki!) en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan.
Wij zijn zeer tevreden over ActivLease!!

Jeroen uit Alkmaar
Geschreven op 16 december 2016 - Operational lease van Passat Variant G
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Mijn contactpersoon en naamgenoot bij ActivLease gaf me persoonlijk en prettig advies en de tarieven zijn die van de online prijsvechters. Korte reactietijd en begrijpen waar het om gaat. Een alternatieve offerte geen probleem en gaf ook een goed vergelijk door de gedetailleerde informatie. Dit was ons eerste contact met ActivLease maar zeker niet de laatste. Met veel plezier wordt dit onze go-to dienstverlener als het om lease gaat!

I. uit Berkel en Rodenrijs
Geschreven op 29 oktober 2016 - Operational lease van Passat GTE
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Persoonlijke klantgerichte benadering. Scherp tarief. Bovenal vriendelijk!

Ronald uit Valkenswaard
Geschreven op 19 september 2016 - Operational lease van Golf GTE
Totaalscore
8.0/10
Deskundigheid
8.0/10
Snelheid van handelen
7.0/10
Afspraken nakomen
8.0/10
Klantvriendelijkheid
9.0/10

Hetgeen ze beloofde om te kunnen leveren hebben ze ook geleverd. Echter wat probleempjes met de dealer waar de auto vandaan moest komen, maar deze "dealerprobleempjes" zijn door ActivLease naar behoren opgelost

Patrick uit Weesp
Geschreven op 24 augustus 2016 - Operational lease van Renault
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Al bij het eerste contact wist ik dat ik met ActivLease in zee wilde gaan. Communicatief erg sterk doen wat er is afgesproken en prijstechnisch gezien erg sterk. Ik heb een Renault Captur geleased en zij waren 65 euro (pm) goedkoper dan Renault zelf. Absolute aanrader!

Reactie van ActivLease

Beste Patrick,
dank voor je positieve review, een 10 daar doen we het voor. Door goed in te kopen kan je ook goed verkopen. Bij ons begint het proces altijd met de juiste inkoop prijs van de auto, weten we zeker dat dit de beste in de markt is dan kijken we vervolgens welke leasemaatschappij het beste past bij de wensen van de klant. Soms is het ER bij schade belangrijk maar soms dan gaat het om een transparante meer minder kilometer prijs in in de voor van een raster of een levering uit voorraad van een auto met een voordelige bijtelling van 7% of 15%.
Met dynamische groet ActivLease

Caroline uit Almere
Geschreven op 23 augustus 2016 - Operational lease van Mercedes
Totaalscore
8.3/10
Deskundigheid
8.0/10
Snelheid van handelen
8.0/10
Afspraken nakomen
9.0/10
Klantvriendelijkheid
8.0/10

Wij hebben Activ Lease leren kennen als een onderscheidende Lease intermediair. Met name het persoonlijke contact met de klant,de uitgebreide kennis , de adviserende rol waarbij de klant centraal blijft staan en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan.
Caroline Kramer, Directeur/ Eigenaar Decon

Hans uit Winterswijk
Geschreven op 22 augustus 2016 - Operational lease van Passat GTE
Totaalscore
8.3/10
Deskundigheid
8.0/10
Snelheid van handelen
9.0/10
Afspraken nakomen
8.0/10
Klantvriendelijkheid
8.0/10

Prettig contact, actief en deskundig meedenken en zoeken naar de gewenste auto. Zeer aan te bevelen.

Bert uit Haarlem
Geschreven op 18 augustus 2016 - van Outlander
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Na jaren altijd zelf auto's te hebben aangeschaft voor mijn bedrijf, voor het eerst gekozen voor een leaseauto. De service die hierbij verleend is, kan ik werkelijk niet anders betitelen dan uniek!

Adjai uit Almere
Geschreven op 18 augustus 2016 - van offerte aanvraag
Totaalscore
9.3/10
Deskundigheid
n.v.t./10
Snelheid van handelen
9.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
9.0/10

Heb om een offerte gevraagd en kreeg conform afspraak een gunstige offerte aangeboden en bij een vergelijk van andere aanbieder werd ook een tegenbod gedaan. Dus wat dat betreft een prima maatschappij om een gunstige lease contract mee af te sluiten.
Naast gunstige tarief ook zeer snel met reageren en open/transparante communicatie.
Zeer prettig ervaren.

Pieter uit Wagenberg
Geschreven op 26 juli 2016 - Operational lease van verloren Outland
Totaalscore
8.3/10
Deskundigheid
8.0/10
Snelheid van handelen
8.0/10
Afspraken nakomen
8.0/10
Klantvriendelijkheid
9.0/10

Prettig, snel en fijn geholpen. Waar nodig werd ik goed geadviseerd en kwamen de afspraken na.

Sander uit Blaricum
Geschreven op 25 juli 2016 - Financial lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Gedreven & Enthousiast! Heel plezierig geholpen!
Hoewel het uiteindelijk niet tot een order is gekomen. (gefinancierd uit eigen middelen) wil ik een groot compliment maken aan de medewerkers van ActivLease.

Dennis uit Huizen
Geschreven op 22 juli 2016 - Financial lease van Mitsubishi Outla
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Al diverse auto's via ActivLease geleased. Duidelijke correspondentie, korte lijnen, nette prijsstelling en een goed advies waren voor ons doorslaggevende factoren om met ActivLease in zee te gaan.

Roy uit Huizen
Geschreven op 22 juli 2016 - Financial lease van Mazda
Totaalscore
9.0/10
Deskundigheid
9.0/10
Snelheid van handelen
9.0/10
Afspraken nakomen
9.0/10
Klantvriendelijkheid
9.0/10

We hebben middels financial lease een drietal auto's geleased. Een nieuwe operationele lease auto wordt als het goed is in augustus geleverd.

Jeroen uit Huizen
Geschreven op 13 juli 2016 - Operational lease van mercedes C350e
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Fijn bedrijf, delen graag hun kennis m.b.t. autoleasing.
Geven je een goed advies.
Een aanrader dus!