ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordeelden ons, 100% beveelt ActivLease aan
Totaalscore
9.4/10
Deskundigheid
9.4/10
Snelheid van handelen
9.4/10
Afspraken nakomen
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
M. uit Rotterdam
Geschreven op 02 augustus 2017 - Short lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

ActivLease doet wat ze zegt. Snel, duidelijk en transparant zijn de juiste woorden om deze service te omschrijven. Binnen no time zijn de zaken geregeld en werd de lease auto de volgende ochtend al geleverd. Super blij met de keuze en zal zeker in de toekomst hier gebruik van maken!

Alex uit Albergen
Geschreven op 31 juli 2017 - Operational lease van Audi Q5
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Bij diverse leasemaatschappijen offertes opgevraagd, maar bij ActivLease de meest gunstige. Het overleg verliep prettig en persoonlijk. Voelde me klant en geen nummer.
Zeker toen er onverwachte ontwikkelingen waren (buiten de schuld van ActivLease) is het zeer correct en snel opgelost, door inschakeling van het belangrijke netwerk van contacten.
Ze waren er voor mij en niet voor de (grote) lease- of dealerbedrijven. Snel en met passie werd er een oplossing gevonden.
Zeer aanbevelenswaardig.

Mario uit Purmerend
Geschreven op 18 januari 2017 - Operational lease van VW Golf
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Wij hebben ActivLease leren kennen als een onderscheidende Lease intermediair. Met name het persoonlijke contact met ons als klant, de uitgebreide kennis, het meedenken en de adviserende rol waarbij wij als klant centraal blijven staan. Het snel reageren (dezelfde dag) d.m.v terugbellen of e-mail sturen, het uitgebreid de tijd nemen voor alle vragen (veel dank Nikki!) en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan.
Wij zijn zeer tevreden over ActivLease!!

Jeroen uit Alkmaar
Geschreven op 16 december 2016 - Operational lease van Passat Variant G
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Mijn contactpersoon en naamgenoot bij ActivLease gaf me persoonlijk en prettig advies en de tarieven zijn die van de online prijsvechters. Korte reactietijd en begrijpen waar het om gaat. Een alternatieve offerte geen probleem en gaf ook een goed vergelijk door de gedetailleerde informatie. Dit was ons eerste contact met ActivLease maar zeker niet de laatste. Met veel plezier wordt dit onze go-to dienstverlener als het om lease gaat!

I. uit Berkel en Rodenrijs
Geschreven op 29 oktober 2016 - Operational lease van Passat GTE
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Persoonlijke klantgerichte benadering. Scherp tarief. Bovenal vriendelijk!

Ronald uit Valkenswaard
Geschreven op 19 september 2016 - Operational lease van Golf GTE
Totaalscore
8.0/10
Deskundigheid
8.0/10
Snelheid van handelen
7.0/10
Afspraken nakomen
8.0/10
Klantvriendelijkheid
9.0/10

Hetgeen ze beloofde om te kunnen leveren hebben ze ook geleverd. Echter wat probleempjes met de dealer waar de auto vandaan moest komen, maar deze "dealerprobleempjes" zijn door ActivLease naar behoren opgelost

Patrick uit Weesp
Geschreven op 24 augustus 2016 - Operational lease van Renault
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Al bij het eerste contact wist ik dat ik met ActivLease in zee wilde gaan. Communicatief erg sterk doen wat er is afgesproken en prijstechnisch gezien erg sterk. Ik heb een Renault Captur geleased en zij waren 65 euro (pm) goedkoper dan Renault zelf. Absolute aanrader!

Reactie van ActivLease

Beste Patrick,
dank voor je positieve review, een 10 daar doen we het voor. Door goed in te kopen kan je ook goed verkopen. Bij ons begint het proces altijd met de juiste inkoop prijs van de auto, weten we zeker dat dit de beste in de markt is dan kijken we vervolgens welke leasemaatschappij het beste past bij de wensen van de klant. Soms is het ER bij schade belangrijk maar soms dan gaat het om een transparante meer minder kilometer prijs in in de voor van een raster of een levering uit voorraad van een auto met een voordelige bijtelling van 7% of 15%.
Met dynamische groet ActivLease

Caroline uit Almere
Geschreven op 23 augustus 2016 - Operational lease van Mercedes
Totaalscore
8.3/10
Deskundigheid
8.0/10
Snelheid van handelen
8.0/10
Afspraken nakomen
9.0/10
Klantvriendelijkheid
8.0/10

Wij hebben Activ Lease leren kennen als een onderscheidende Lease intermediair. Met name het persoonlijke contact met de klant,de uitgebreide kennis , de adviserende rol waarbij de klant centraal blijft staan en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan.
Caroline Kramer, Directeur/ Eigenaar Decon

Hans uit Winterswijk
Geschreven op 22 augustus 2016 - Operational lease van Passat GTE
Totaalscore
8.3/10
Deskundigheid
8.0/10
Snelheid van handelen
9.0/10
Afspraken nakomen
8.0/10
Klantvriendelijkheid
8.0/10

Prettig contact, actief en deskundig meedenken en zoeken naar de gewenste auto. Zeer aan te bevelen.

Bert uit Haarlem
Geschreven op 18 augustus 2016 - van Outlander
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Na jaren altijd zelf auto's te hebben aangeschaft voor mijn bedrijf, voor het eerst gekozen voor een leaseauto. De service die hierbij verleend is, kan ik werkelijk niet anders betitelen dan uniek!

Adjai uit Almere
Geschreven op 18 augustus 2016 - van offerte aanvraag
Totaalscore
9.3/10
Deskundigheid
n.v.t./10
Snelheid van handelen
9.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
9.0/10

Heb om een offerte gevraagd en kreeg conform afspraak een gunstige offerte aangeboden en bij een vergelijk van andere aanbieder werd ook een tegenbod gedaan. Dus wat dat betreft een prima maatschappij om een gunstige lease contract mee af te sluiten.
Naast gunstige tarief ook zeer snel met reageren en open/transparante communicatie.
Zeer prettig ervaren.

Pieter uit Wagenberg
Geschreven op 26 juli 2016 - Operational lease van verloren Outland
Totaalscore
8.3/10
Deskundigheid
8.0/10
Snelheid van handelen
8.0/10
Afspraken nakomen
8.0/10
Klantvriendelijkheid
9.0/10

Prettig, snel en fijn geholpen. Waar nodig werd ik goed geadviseerd en kwamen de afspraken na.

Sander uit Blaricum
Geschreven op 25 juli 2016 - Financial lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Gedreven & Enthousiast! Heel plezierig geholpen!
Hoewel het uiteindelijk niet tot een order is gekomen. (gefinancierd uit eigen middelen) wil ik een groot compliment maken aan de medewerkers van ActivLease.

Dennis uit Huizen
Geschreven op 22 juli 2016 - Financial lease van Mitsubishi Outla
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Al diverse auto's via ActivLease geleased. Duidelijke correspondentie, korte lijnen, nette prijsstelling en een goed advies waren voor ons doorslaggevende factoren om met ActivLease in zee te gaan.

Roy uit Huizen
Geschreven op 22 juli 2016 - Financial lease van Mazda
Totaalscore
9.0/10
Deskundigheid
9.0/10
Snelheid van handelen
9.0/10
Afspraken nakomen
9.0/10
Klantvriendelijkheid
9.0/10

We hebben middels financial lease een drietal auto's geleased. Een nieuwe operationele lease auto wordt als het goed is in augustus geleverd.

Jeroen uit Huizen
Geschreven op 13 juli 2016 - Operational lease van mercedes C350e
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
10.0/10
Snelheid van handelen
10.0/10
Afspraken nakomen
10.0/10
Klantvriendelijkheid
10.0/10

Fijn bedrijf, delen graag hun kennis m.b.t. autoleasing.
Geven je een goed advies.
Een aanrader dus!