ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
085 - 90 229 29

HomeKlantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordeelden ons, 93% beveelt ActivLease aan
Totaalscore
9.2/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid
Henk uit Amsterdam
Geschreven op 14 november 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bij mijn zoektocht voor een auto kwam ik op het internet toevallig activlease tegen. Na het aanvragen van de offerte nam Patrick van Activlease netjes contact op, zonder enige dwang, wat bij veel aanbieders heel anders is. Vanzelfsprekend kijk je in eerste instantie met name naar de prijs. Tientallen offertes aangevraagd bij verschillende aanbieders. Patrick denkt echt met je mee en luistert naar je wensen. Een mooie scherpe aanbieding gedaan en met een goed gevoel, dan ook voor activlease gekozen. Patrick je bent een topper. Bedankt voor de goede hulp.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie woorden en beoordeling Henk. Alvast heel veel plezier gewenst met je leaseauto!

Rob Halbe uit Westervoort
Geschreven op 08 november 2019
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Gebruik van mijn Tesla Referral code werd door Athlon niet opgepakt. Maarten Oortman heeft na mijn klacht het wel direct opgepakt en er voor gezorgd dat mijn referral code wel is gebruikt. Met Maarten was het prettig communiceren.

Reactie van ActivLease

Beste Rob, fijn dat alles is goedgekomen. Bedankt voor de review en heel veel rijplezier gewenst met de Tesla!

F Sarabi uit Aalsmeer
Geschreven op 07 november 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Uitstekend geholpen

Reactie van ActivLease

Bedankt, fijn om te horen!

Renzo wassink uit Lopik
Geschreven op 05 november 2019
Totaalscore
1/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Beste Nu voor derde keer golf e besteld bij hun en keer op keer te laat afleveren plus laadpas vergeten of te laat. Nu laatst kreeg ik in eerste instantie te horen dat de pas opgestuurd word wanneer kenteken en bestelling rond is. Vervolgens werd me verteld dat de pas niet eerder verstuurd word dan wanneer de auto afgeleverd is en op t laatst werd me verteld dat de pas opgestuurd was een dag voor aflevering. Affijn ik ben nu een 3 dagen verder en heb nog niks. Ongelooflijk wat slecht, nooit meer via hun

Reactie van ActivLease

Beste heer Wassink, Wat spijtig dat u bij deze en eerdere bestellingen bij ActivLease tegen een teleurstelling aanloopt met de laadpassen. Helaas versturen wij ze niet zelf, maar wordt dit door onze partner verzorgd. Deze verstuurt de laadpas wanneer de auto is aangemeld voor aflevering en kan niet vooruit worden gestuurd. Natuurlijk is dit ook onze verantwoordelijkheid en bieden we hierbij onze excuses aan. We doen er alles aan om teleurstellingen te voorkomen en onze klanten zo goed mogelijk van te dienst zijn. Daarom gaan we zelf tijdelijke laadpassen regelen, zodat u direct zorgeloos kunt rijden. We houden hoop dat u voor uw volgende leaseauto ook weer bij ActivLease aanklopt! We hebben inmiddels een nieuwe pas voor u aangevraagd en we verwachten dat deze voor dit weekend geleverd wordt. Ter overbrugging brengen we u een laadpas van onszelf langs. Team en medewerkers ActivLease

Jochem uit Utrecht
Geschreven op 01 november 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Patrick is een fijn contactpersoon, regelt zijn zaken goed en is actief betrokken.

Reactie van ActivLease

Wat een mooi cijfer, bedankt en veel rijplezier gewenst Jochem!

G Valk uit ENSCHEDE
Geschreven op 23 oktober 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Fantastisch geholpen door Patrick van Heijningen en zijn collega's, duidelijk, vriendelijk, top geregeld allemaal. Super bedrijf een echte aanrader!

Reactie van ActivLease

Geachte heer Valk, Bedankt voor de mooie woorden. We wensen u heel veel rijplezier in de nieuwe Opel! Team en medewerkers ActivLease

Willem-Jan uit Nederweert
Geschreven op 20 oktober 2019
Totaalscore
1/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Auto in Okt 2018 besteld levering Maart April 19. In December krijg je te horen dat de formulieren niet compleet zijn... Auto wordt laatste dag Augustus (!) 2019 geleverd.... 4-5 maanden later ... zonder laadpas(electriciteit)....auto staat al 7 weken op de oprit maar na 4 berichten telefoontjes nog steeds geen laadpas ....als je mailt krijg je geen antwoord (of erg laat ) als je belt en vraagt teruggebeld te worden gebeurd t niet..... t lijkt erop of ze t allemaal niet onder controle hebben .... volgende lease wagen is dan ook ergens anders besteld ....Ik lees veel goede berichten maar waar zijn die mensen dan die hen helpen ??

Reactie van ActivLease

Beste Willem-Jan, Bedankt voor het schrijven van uw review. Helaas geen flatteus rapportcijfer… We begrijpen dat er verwarring is ontstaan over de laadpas die u hebt ontvangen vóór het plaatsen van de review. U dacht een laaddruppel te krijgen i.p.v. een laadpas en hebt vervolgens de laadpas doorgeknipt. Hierna hebben wij een nieuwe pas voor u aangevraagd. Toch komt het voor dat deze niet altijd op het gewenste tijdstip en/of adres aankomt. We zijn afhankelijk van een externe partij die de passen aanmaakt en verstuurt. Dit is ook onze eigen verantwoordelijkheid. Natuurlijk hadden we u graag eerder een passende oplossing aangeboden, maar gelukkig heeft u de afgelopen weken gebruik kunnen maken van uw langverwachte Kona. We trekken hier lering uit en doen ons best om deze situatie in de toekomst te voorkomen. Daarom kijken we nu naar de mogelijkheid om zelf laadpassen voor algemeen gebruik te kunnen versturen. Team en medewerkers ActivLease

Willem-Jan uit Nederweert
Geschreven op 19 oktober 2019
Totaalscore
1/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Auto in Okt 2018 besteld levering Maart April 19. In December krijg je te horen dat de formulieren niet compleet zijn... Auto wordt laatste dag Augustus (!) 2019 geleverd.... 4-5 maanden later ... zonder laadpas(electriciteit)....auto staat al 7 weken op de oprit maar na 4 berichten telefoontjes nog steeds geen laadpas ....als je mailt krijg je geen antwoord (of erg laat ) als je belt en vraagt teruggebeld te worden gebeurd t niet..... t lijkt erop of ze t allemaal niet onder controle hebben .... volgende lease wagen is dan ook ergens anders besteld ....Ik lees veel goede berichten maar waar zijn die mensen dan die hen helpen ??

Reactie van ActivLease

Beste Willem-Jan, Bedankt voor het schrijven van uw review. Helaas geen flatteus rapportcijfer… We begrijpen dat er verwarring is ontstaan over de laadpas die u hebt ontvangen vóór het plaatsen van de review. U dacht een laaddruppel te krijgen i.p.v. een laadpas en hebt vervolgens de laadpas doorgeknipt. Hierna hebben wij een nieuwe pas voor u aangevraagd. Toch komt het voor dat deze niet altijd op het gewenste tijdstip en/of adres aankomt. We zijn afhankelijk van een externe partij die de passen aanmaakt en verstuurt. Dit is ook onze eigen verantwoordelijkheid. Natuurlijk hadden we u graag eerder een passende oplossing aangeboden, maar gelukkig heeft u de afgelopen weken gebruik kunnen maken van uw langverwachte Kona. We trekken hier lering uit en doen ons best om deze situatie in de toekomst te voorkomen. Daarom kijken we nu naar de mogelijkheid om zelf laadpassen voor algemeen gebruik te kunnen versturen. Team en medewerkers ActivLease

Heidi uit Alkmaar
Geschreven op 19 oktober 2019
Totaalscore
1/10
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik heb een offerte aangevraagd voor een mooie aanbieding op de site van een fiat 500C: vanaf €285. Ik krijg een offerte van een ander model voor €450! Dat is nogal een verschil. Gevraagd per mail om aanpassing. Geen reactie. Gebeld met de vraag of mijn mail is ontvangen. Ja die is ontvangen, 'ik kijk er vandaag naar'. Nu een werkweek verder en 0 reactie. Het betreft hier een medewerker waarvan hier goede recensies staan. Helaas heb ik dit niet ondervonden en begin ik te denken dat die aanbieding een lokkertje is. Betere ervaringen heb ik met DutchLease en MKB Lease, die wel met een scherpe offerte komen (in de buurt van €285, dus het kan wel) en snel reageren reageren.

Reactie van ActivLease

Beste Heidi, Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een review voor ActivLease achter te laten. Een 1/10 is niet fraai en het spijt ons dat u een offerte hebt ontvangen voor een andere Fiat 500 dan gewenst. Toch schrikken we een beetje van de term ‘lokkertje’. We hebben ons best gedaan om u een zo goed mogelijk alternatief aan te bieden voor een vergelijkbaar leasetarief. Het leasetarief op de offerte was dan ook een stuk scherper dan de door u genoemde € 450,-. Dat bedrag is namelijk de meerprijs voor de metallic lak. Wellicht hebben we dit onvoldoende verduidelijkt, sorry daarvoor! We hebben inmiddels contact met u gehad om de offerte verder toe te lichten. Team en medewerkers ActivLease

Sander uit Alkmaar
Geschreven op 17 oktober 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Super snelle en heldere service van Leonie & Emile!

Reactie van ActivLease

Beste Sander, Bedankt voor dit prachtige cijfer. Leonie & Emile at your service! Team en medewerkers ActivLease

Rick Klaaijsen uit Capelle aan den IJssel
Geschreven op 08 oktober 2019
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Goed contact, alles snel en duidelijk geregeld.

Hisham uit Rotterdam
Geschreven op 07 oktober 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Vanaf de eerste moment dat ik Maarten Oortman had gesproken over te telefoon was ik tevreden. Altijd telefonisch bereikbaar, vond ik zelf heel fijn. Snel shortlease auto voor mij geregeld met de voorwaarden wat ik in gedachten had.

Kasper uit De Meern
Geschreven op 30 september 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn contact met Active Lease was met Patrick van Heijningen. Vanaf het eerste telefoongesprek ging dit zeer goed. Deskundig, vriendelijk en vooral meedenkend ben ik door hem geholpen. Een perfect voorbeeld voor anderen. Zo wil je als klant geholpen worden.

Fleur uit Utrecht
Geschreven op 30 september 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Dit is voor mij de eerste keer dat ik een lease afsluit. Dat is toch even een geregel, maar Emile heeft ervoor gezorgd dat het hele process erg soepel verliep en dat het allemaal niet zo 'moeilijk' was als ik had gedacht. Zeer veel enthousiasme en meedenken over de situatie en wat wij het beste kunnen doen mbt de lease. Over het algeheel super service!

Marjolein uit Oldekerk
Geschreven op 12 september 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn eerste ervaring met een leasemaatschappij is gelijk een prima ervaring geworden. 'Mijn mannetje bij de leasemaatschappij' was Emile Jansen, die altijd bereikbaar was en zich super ingespannen heeft om de zaakjes goed voor me te regelen. Met een engelengeduld legde hij dingen aan me uit en hij heeft ervoor gezorgd dat ik nu met een gerust gevoel mijn eerste auto als ondernemer lease. Daarbij waren de telefonische contacten ook nog eens gewoon leuk en sympathiek. Kortom, ik ben super tevreden over Active Lease en over Emile Jansen in het bijzonder. Als je dan toch geld moet lenen voor een investering, doe het dan hier.

Mark uit Hilversum
Geschreven op 07 augustus 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Vanaf het eerste contact met ActivLease een positieve indruk. Mijn contactpersoon Leonie Kok was zeer vriendelijke en dacht erg goed mee en in oplossingen. Na een bedenk periode weer contact opgenomen met Leonie en uiteindelijk op zeer korte termijn was alles geregeld en reed ik mijn nieuwe leaseauto.

Maarten uit Apeldoorn
Geschreven op 24 juli 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer prettig gesprek steeds gehad met mijn contactpersoon (Maarten Oortman). Bij Active Lease merk je dat je als klant er toe doet. Wie je ook aan de telefoon krijgt je komt bij de juister persoon uit en je wordt teruggebeld wanneer dat toegezegd wordt. Wat ik prettig vond is ook dat er met mij mee werd gedacht vanuit mijn behoefte een bedrijfsauto te kiezen die het beste past bij mijn werk en wensen.

Jeffrey uit Barendrecht
Geschreven op 15 juli 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben geholpen door Leonie Kok. Zij belde mij naar aanleiding van een aantal auto’s die ik had geselecteerd op de website. “Het zijn 15 wagens Jeffrey, waar ven je naar opzoek”? 😂 Na een fijn gesprek zijn wij gaan zoeken naar een wagen die mij past ook qua budget. Wij zijn uitgekomen op een schitterende Mercedes-Benz CLA. Alle afspraken nagekomen en auto was sneller te leveren na verwachting. Prima, fantastisch en dolgelukkig! Bedankt Leonie!

Sem uit Zuid Holland
Geschreven op 08 juli 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Superbedrijf, medewerker Elmar Slokker is echt een supervent. Echt een aanrader als je een betrouwbare leasemaatschappij zoekt.

Martijn uit middelburg
Geschreven op 05 juli 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Perfect geholpen door Maarten met de aanschaf van mijn tesla model 3!!

Koen uit Raamsdonskveer
Geschreven op 04 juli 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Professioneel, met een glimlach en goede Prijzen.

Ernst uit Hurwenen
Geschreven op 29 juni 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

In december heb ik voor het eerst kennins gemaakt met ActivLease. Ik was al jaren van plan om een elektrische auto te gaan rijden, maar deze waren wat mij betreft nog niet leverbaar conform mijn wensen. Maar dank zij mijn reservering was het nu mogelijk om een Kia e-Niro te gaan rijden. Niet mijn droom, maar wel de beste optie wat mij betreft medio december 2018. In april 2019 ontdekte ik vlak voor de aflevering van de Kia dat Tesla op dagmoment wel een model 3 kon leveren, terwijl dat in december onhaalbaar leek. Dankzij ActivLease en in het bijzonder Emile Jansen, kon ik de Kia overdragen en mijn droom "de Tesla model 3" laten bestellen. Het werd nog beter toen een week later bleek dat de Tesla ook leverbaar was geworden met een trekhaak. Hierdoor zouden al mijn wensen worden gerealiseerd, dus maar weer gebeld met Emile en ja hoor, dat was best te regelen. Dit was mijn ultiem droom en sinds 21 juni rijdt ik nu rond in een Tesla en de grijns op mijn gezicht gaat er niet meer af. Ik wil ActivLease hartelijk danken voor de inzet om mijn droom uit te laten komen en Emile Jansen en zijn collega's het allerbeste te wensen. Ik hoop dat jullie nog veel meer mensen zo blij maken als jullie met mij hebben gedaan. Vriendelijke groet, Ernst Schhurman

Alfred uit Arnhem
Geschreven op 27 juni 2019
Totaalscore
7/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik was aangenaam verrast door de snelle en klantgerichte werkwijze. De vriendelijke medewerkers waren zeer informatief en konden mijn vragen goed beantwoorden. De doorlooptijd van het offerteproces was heel netjes en de contract-procedure was duidelijk en rap.

Cenk uit Weesp
Geschreven op 26 juni 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Keurige opvolging, geen push sales, netjes in de opvolging. Wij treffen elkaar weer over 3 jaar, hopelijk zit je dan op een hogere positieve waarin ik meer korting kan afdingen :) Succes Maarten, ik kan je zeker aanbevelen!

Peter Brandsma uit Roden
Geschreven op 19 juni 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Hele snelle vlotte service. Alle vragen worden direct en duidelijk beantwoord. Binnen no time heb je een antwoord terug op de email. Zaken worden correct en zeer vlot afgehandeld. De goedkeuring voor het lease contract was er ook binnen een dag. Emile Janssen, bedankt voor de prettige samenwerking

Isra uit Den Haag
Geschreven op 13 juni 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Top! Goede klantgerichte service erg vriendelijk ook. Bedankt voor alles Maarten Oortman.

P. uit Rotterdam
Geschreven op 11 juni 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Je krijgt direct iemand aan de lijn, vast contactpersoon, je wordt uitgebreid geïnformeerd, aangepaste offertes worden ook snel geregeld, zodat je goed diverse opties kan vergelijken. Je bent hier geen nummer, maar een klant waar ze hun best voor doen. Contract net rond, dus met verdere verloop nog geen ervaring.

Mark uit Alphen aan den Rijn
Geschreven op 05 juni 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben uitstekend geholpen, elk klantcontact was persoonlijk en er werd goed meegedacht. Dingen die niet duidelijk waren werden helder uitgelegd en ActivLease heeft goed geholpen te schakelen met de dealer toen dat even nodig was.

Dianne uit Veldhoven
Geschreven op 29 mei 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bij andere bedrijven al 2,5 weken met spoed op zoek naar een auto, maar voortdurend van het kastje naar de muur gestuurd. Geholpen door Leonie Kok. Zij heeft binnen 1 dag alles geregeld. Geen ingewikkelde papier winkel, maar duidelijke communicatie. Dacht mee in zeer klantoplossingen. Top!

Nils Oud uit Heiloo
Geschreven op 29 mei 2019
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn adviseur was Emile Jansen. Heeft mij prima begeleidt met het opzetten van een financial lease met Tesla. Ging ook wat stapjes verder, o.a. met adviseren van een goede verzekeringspartij.

Leen uit info@emviprestatiemeting.nl
Geschreven op 24 mei 2019
Totaalscore
10/10

Ondanks diverse wijzigingen van mijn kant zeer klantgerichte houding.

Eelko uit Vught
Geschreven op 23 mei 2019
Totaalscore
10/10

Na internet aanvraag m.b.t. auto's waarin ik geïnteresseerd was. kreeg ik een belletje van Elmar. De afgelopen 3 maanden hebben we elkaar regelmatig gesproken. Meestal op zijn initiatief. Vanuit Activlease zoeken ze zeer actief het contact met je. Ik heb dit als prettig ervaren. Altijd vriendelijk, onderzoekend in mijn vraag/behoefte en snel leverend. Als er even geen nieuws was ook goed. Uiteindelijk heeft aanbod en dienstverlening geresulteerd tot contract. En nu snel ermee gaan rijden!

Erwin uit Dordrecht
Geschreven op 21 mei 2019
Totaalscore
9/10

Zoekende naar nieuwe auto in contact gekomen met Patrick van Heijningen van Activlease, hij heeft mij prima geholpen, vlotte communicatie. Geen vraag is te veel. Prima!

Reactie van ActivLease

Hoi Erwin, Bedankt voor je reactie! Erg fijn dat ik je naar tevredenheid heb geholpen. Mocht je ooit nog vragen hebben, dan weet je mij te vinden. Met vriendelijke groet, Patrick.

Roderick uit Den Haag
Geschreven op 19 mei 2019
Totaalscore
9/10

Wij hebben het genoegen gehad om door Lars geholpen te worden. Wij hebben van hem zeer snelle reacties ontvangen op onze vragen en hij heeft ook voor een snelle afhandeling gezorgd met de desbetreffende leasemaatschappij waardoor wij snel konden rijden in onze nieuwe auto. Kortom een geweldige intermediair!

Elisabeth uit Naaldwijk
Geschreven op 09 mei 2019
Totaalscore
10/10

Te maken gehad met Emile Jansen. Zijn vrolijkheid en leuke gesprekken hebben ons doen besluiten de auto bij activlease te kopen.

Henri Lathouwers uit Vianen, Netherlands
Geschreven op 09 mei 2019
Totaalscore
10/10

Eerste contact met ActivLease. Patrick van Heiningen heeft mij ondersteund bij het uitzoeken van de auto. Vakkundig en behulpzaam. Alles binnen een aantal dagen geregeld. Een aanrader!

Kerstin uit Rozenburg
Geschreven op 29 april 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Heel goed op mijn wensen gereageerd, besproken en advies gekregen.

Reactie van ActivLease

Hoi Kerstin, Fijn dat ik je heb kunnen helpen! Ik hoop dat de auto bevalt. En als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Patrick.

Rudi uit
Geschreven op 15 april 2019 - Operational lease
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

prima ervaring met activ lease

Mike uit Rosmalen
Geschreven op 09 april 2019 - Short lease
Totaalscore
5.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Slecht

Brian uit Den Haag
Geschreven op 08 april 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Proffesioneel, vriendelijk, bekwaam, snelle levering Gewoon topppp!!!

Theo uit Wijchen
Geschreven op 08 april 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Een zeer prettige leasemaatschappij waar je nog "mens en klant " mag zijn. Een leasemaatschappij waar je nog een echte adviseur zoals Maarten Oortman aan de lijn krijgt en niet een computerbandje krijgt te horen met t bericht "the computer says "No"". Een lease maatschappij waar ze graag nog naar je willen luisteren, adviseren en je nog eens bellen of alles nog naar wens is. Een bedrijf wat opvalt om haar pragmatisme en eenvoud. Dus gewoon ( zoals het hoort) hun klant met plezier bedienen. Maw een prettige organisatie die haar vak kent.

Bart-Jan uit Waalwijk
Geschreven op 02 april 2019 - Operational lease van Tesla - Beveja
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettige samenwerking en vlotte actie. Deskundig advies. We hebben een Tesla model 3 via Activelease en dat ging soms niet helemaal soepel (bij Tesla). Active lease kwam in actie als dit nodig was. Hierbij dank aan Joost Klaver voor zijn deskundig en soms snelle handelen.

Maarten uit Niftrik
Geschreven op 01 april 2019
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al enige tijd op zoek naar een BMW 5-serie die past in het eisenpakket. Nikki Boussie heeft mij gedurende dit traject uitstekend en met veel enthousiasme geholpen. Zij is vakkundig, komt afspraken na en weet verwachtingen te managen. Resultaat: ik rijd nu elke dag met een smile op mijn gezicht in de BMW. Hartelijk dank, Nikki.

Hans uit Empe
Geschreven op 01 april 2019
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Uitstekende dienstverlening, ook buiten de kantooruren om. Heel plezierig en precies.

Cas uit Voorschoten
Geschreven op 29 maart 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al vanaf het begin gesprek bij Active lease met Maarten Oortman al een fantastische begeleiding! Daarna door Niels Dekker van Svala perfect doorgezet dankzij hun enthousiasme en zeer service gerichte inzet!

Melvin uit Arnhem
Geschreven op 05 maart 2019 - Financial lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Gewoon hele goede ervaring.

christian uit rotterdam
Geschreven op 01 maart 2019 - Financial lease
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Dienstverlening is goed en vriendelijk

Mark uit Houten
Geschreven op 01 maart 2019 - Operational lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Activlease had een mooie actie voor de Ioniq via Alphabet, zodat ik voordelig elektrisch kan rijden. Emile heeft het traject prima begeleid!

Sylvia uit Haarlem
Geschreven op 28 februari 2019 - Financial lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Emile nam binnen 24 uur (in het weekend) contact met mij op over mijn specifieke aanvraag. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik een contract kreeg die geheel aan mijn voorwaarden voldoet. Hij onderhield bijna dagelijks persoonlijk contact met mij en de autodealer om ervoor te zorgen dat alles op tijd geregeld was. Hierin was hij voor mij een bemiddelaar die mij geheel heeft ontlast van alle rompslomp. Ik raad activlease dan ook bij iedereen aan en specifiek Emile!!

Bart uit Maarssen
Geschreven op 21 februari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zonder veel ervaring in de autobranche ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe leaseauto en heb ik diverse offertes opgevraagd. Activlease is een bedrijf dat mensen kan ondersteunen in de zoektocht en gericht offertes opvraagt bij diverse partijen. Door hun directe en snelle aanpak, in dit geval geholpen door Patrick van Heijningen, ben ik in redelijk kort tijdsbestek op een zeer interessante aanbieding uitgekomen en rijd ik in maximaal drie weken na afsluiten van het contract in een nieuwe auto. Direct de juiste persoon aan de lijn en bij vragen telefonisch reactie binnen enkele minuten, ofwel: een absolute aanrader!

peter uit valkenburg
Geschreven op 20 februari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Contact gehad met Maarten Oortman. Deskundige man, gevoel voor humor en meedenkend met klant. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Niet opdringerig. En zeer goed in het nakomen van afspraken. Kortom een verademing in leaseland

Gilbert uit Haarlem
Geschreven op 19 februari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Er werd actief meegedacht en gezocht naar mogelijkheden. Verder werden we heel goed op de hoogte gehouden en was het snel schakelen, waardoor we eigenlijk binnen 1 dag rond waren.

Ingmar uit Huis ter Heide
Geschreven op 14 februari 2019 - Financial lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Top bedrijf, wat met je meedenkt en uitermate deskundig is.

Sunita uit Almere
Geschreven op 26 januari 2019 - Operational lease
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Fijne samenwerking gehad. Hele goede deal kunnen afsluiten via activ lease.

Tony uit Barendrecht
Geschreven op 18 januari 2019 - Financial lease
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Emile van ActivLease is deskundig, vriendelijk en komt zijn afspraken na. Een prettige samenwerking met deze meneer.

Gert uit Vinkeveen
Geschreven op 15 januari 2019 - Operational lease
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Super gedaan Matthieu Knip van ActiveLease! Snel, effectief, en klantvriendelijk. En die Elektrische Kona is een heerlijke auto.

Babet uit
Geschreven op 19 december 2018 - Operational lease van KONA - Babet
Totaalscore
8.5/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Natuurlijk nog even kijken hoe de komende 60 maanden gaan, maar mijn ervaring tot nu toe is hartstikke goed.

Marjolijn uit Weesp
Geschreven op 18 december 2018
Totaalscore
9.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Onze aanvraag werd goed opgepakt en al onze vragen snel beantwoord. Binnen zeer korte tijd reden wij rond in twee prachtige nieuwe lease auto's. Wij zouden ActivLease zeker aanbevelen.

Jeroen uit Rotterdam
Geschreven op 11 december 2018 - Operational lease
Totaalscore
9.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Uitstekend geholpen door ActivLease. Creatief, snel en deskundig. Zien geen problemen maar oplossingen. Een aanrader!

Wouter uit Zeist
Geschreven op 29 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
1.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ben bedrogen met een voorraad auto, die na achteraf bleek nog gemaakt moest worden. Daarna maandenlang aan het eindje gehouden met valse voorwendselen.

Reactie van ActivLease

Beste Wouter,
Allereerst bedankt dat je de gelegenheid hebt genomen om een review voor ons te schrijven. We zijn gewend om betere rapportcijfers te krijgen.
Het spijt ons dat we je niet konden voorzien van de gewenste auto zoals je dit van ons zou mogen verwachten. We zijn het echter niet eens met de genoemde valse voorwendselen. Wij communiceren immers alleen wat de dealer of de fabrikant aan ons doorgeeft.
We hebben geprobeerd om je dit op een juiste wijze te verduidelijken, maar zijn hier onvoldoende in geslaagd. Daarvoor onze welgemeende excuses. We proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn en trekken lering uit de gesprekken die we hier met jou over hebben gehad. Dank voor je inbreng en je geduld in deze.
Team en medewerkers ActivLease

Harm uit Herten
Geschreven op 28 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bijzonder tevreden over Maarten Oortman, vanaf het begin heeft hij zeer veel moeite voor me gedaan om informatie te verschaffen over een eventuele toekomstige overeenkomst terwijl ik heel eerlijk aangegeven heb dat dit misschien niet eens door zou gaan.

Uiteindelijk wel gekozen voor Activlease omdat het aanbod het beste was en de ervaring met Maarten super is. De snelheid van communiceren en het moeite doen om dingen geregeld te krijgen, in 1 woord perfect!

Nu wachten op de overeenkomst zodat al het papierwerk in orde gemaakt kan worden en wachten op de nieuwe auto ;-)

Hellen uit Barendrecht
Geschreven op 09 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
9.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik voelde geen drempel bij mijn adviseur .De gesprekken verliepen heel vlot .Het was wederzijds een vlotte wisselwerking van gedachten en papier werk .Ik kon mijn adviseur altijd bellen om advies .Hij kwam heel sociaal maar zeker ook proffesioneel over bij mij .Ik ben zeer blij met de fijne ervaring voor het leasen van mij Mini

T uit Eindhoven
Geschreven op 08 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Activlease is de Perfecte partner voor ons wagenpark beheer, Wij hebben ondertussen meerdere auto's via Activelease en onze advieseur Maarten geeft ons goed advies en denkt mee in onze vraagstukken.

Ab uit Oud Beijerland
Geschreven op 07 november 2018 - Operational lease van Hyundai KONA
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer goede service
Goed persoonlijk contact
Betrokken

uit Goirle
Geschreven op 03 november 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer positief en klantgericht.

Anja uit Hellevoetsluis
Geschreven op 13 oktober 2018 - Operational lease van Mazda CX5 - A.A.B. Projectservices
Totaalscore
8.5/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Afhandeling door ActivLease prima, afhandeling door Alphabet echter stroef.

LashXtra uit
Geschreven op 02 oktober 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer betrouwbare lease maatschappij Activelease! Top verkoper, Maarten zeer deskundig, begripvol en erg aardig zoekt naar de juiste leaseauto helemaal naar jou wensen binnen een aantal dagen weet je waar je aan toe bent. Hij is altijd goed bereikbaar en commmuniceert snel (mail,telf) Ik ben onwijs tevreden over zijn werkwijze. Hij stelt je zeker niet teleur.
Bedankt voor de goede samenwerking met name Maarten & natuurlijk Activelease.

Natalie uit
Geschreven op 02 oktober 2018 - Operational lease
Totaalscore
9.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Super tevreden over de werkwijze van Active lease een zeer betrouwbare lease maatschappij. Vooral Maarten, top verkoper! Belt altijd netjes terug, houd je op de hoogte, zorgt ervoor dat je op en top tevreden bent!
Gaat tot het uiterste. Thanks, Maarten en Activelease voor al jullie vertrouwen en vooral geduld 😉

Paul uit Deurne
Geschreven op 01 oktober 2018 - Operational lease van Donkers - BMW i3
Totaalscore
8.5/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Aardige medewerkers die hun beloften nakomen, duidelijk zijn in wat kan en wat niet kan. Goed geadviseerd. Ik ben blij met mijn keuze.

Sheila uit Enschede
Geschreven op 25 september 2018 - Operational lease van i3 - Penosa
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Allereerst was het vriendelijke en deskundige contact met Joost wat de doorslaggevende factor was (naast natuurlijk een goede prijs;) Ook zijn collega's zijn super vriendelijk en hulpvaardig. Ook als de kennis niet direct in huis was werd er snel geschakeld met de BMW dealer. (Max) Omdat Active lease een goed contact heeft met haar dealer hebben wij gemerkt dat dit vertrouwen geeft. Zeker ook omdat we direct contact konden opnemen met de BMW dealer/ Max voor aanvullende specifieke vragen over de auto. Het regelmatige contact zorgde voor een betrokkenheid vanuit Active lease naar ons toe. Dit maakte dat we SUPER tevreden zijn.

Gregory uit Arnhem
Geschreven op 23 september 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer goede ervaring gehad. Maarten van Activelease heeft me het hele traject geholpen en heeft geleid dat ik een prachtige nieuwe auto rij.

Anouschka uit Enschede
Geschreven op 20 september 2018 - Operational lease van i3 - Penosa (2)
Totaalscore
9.5/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Erg leuk en spontaan contact. Altijd behulpzaam en inspringen op de vragen. Niks is te moeilijk of te veel. Wij zijn zeer tevreden. :-)

Ramon uit Woerden
Geschreven op 14 september 2018 - Financial lease van Fareon - BMW 320d
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na het aanvragen van verschillende offertes bij verschillende aanbieders trof ik Joost Klaver van Active Lease. Direct vanaf het eerste contact een goed gevoel bij zijn manier van communiceren. Hij heeft de kennis om een leek als ik goed, duidelijk en rustig uit te leggen hoe de verschillende lease vormen in elkaar steken en wat het beste bij mij past. Ik heb behoorlijk wat aandacht van hem gevraagd door verschillende auto´s te laten offreren in meerdere lease vormen en niks wat te veel.
Wat mij betreft een voorbeeld van dienstverlenende service met een meedenkend vermogen waar veel verkopers nog een voorbeeld aan kunnen nemen.
Ik weet wel waar wij als groeiende organisatie onze auto´s vandaan gaan halen.

Joost, bedankt voor de goede zorgen!

Marco uit Weesp
Geschreven op 10 september 2018 - Operational lease van Ervaring e-Golf
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Altijd op de juiste manier geholpen en afspraken netjes nagekomen. Ook de afhandeling is prima verlopen.

Rene uit Harlingen
Geschreven op 31 augustus 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Alles supersnel geregeld...

Roy uit Amsterdam
Geschreven op 02 juli 2018 - Operational lease van Tesla model S
Totaalscore
9.8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Snel schakelen, super snelle reactie en afspraak is afspraak.

Zenon uit Zaandam
Geschreven op 03 mei 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig, snel en fijn geholpen door Maarten Oortman. Waar nodig werd ik goed geadviseerd en kwamen de afspraken na.

Groeten

Marco uit Geesteren
Geschreven op 20 april 2018 - Operational lease van Nissan LEAF - Mastbrook beheer
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig zaken gedaan met Activlease. Goed en vlot telefonisch contact. Auto is zelfs nog sneller geleverd als afgesproken.

Hans uit Tilburg
Geschreven op 09 april 2018 - Operational lease
Totaalscore
9.8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Activ Lease was snel en persoonlijk in het opnemen van contact na mijn aanvraag. Tevens was het "afspraak is afspraak", ook al was dat wellicht wat in het nadeel van Activ Lease. Ze hebben me zeer correct en snel aan een fantastische auto geholpen waarmee ik ook nog eens € 800,-- p/maand op mijn (lease) autokosten bespaar.

Danielle uit Roelofarendsveen
Geschreven op 23 januari 2018 - Operational lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer snel en professioneel geholpen. Geen vraag is te gek en men neemt absoluut de tijd voor je.

Ian uit Eindhoven
Geschreven op 27 september 2017 - Operational lease
Totaalscore
2.8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Auto is ondertussen al 8 weken vertraagd zonder dat er duidelijk verwachtingen worden geschept.

M. uit Rotterdam
Geschreven op 02 augustus 2017 - Short lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

ActivLease doet wat ze zegt. Snel, duidelijk en transparant zijn de juiste woorden om deze service te omschrijven. Binnen no time zijn de zaken geregeld en werd de lease auto de volgende ochtend al geleverd. Super blij met de keuze en zal zeker in de toekomst hier gebruik van maken!

Alex uit Albergen
Geschreven op 31 juli 2017 - Operational lease van Audi Q5
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bij diverse leasemaatschappijen offertes opgevraagd, maar bij ActivLease de meest gunstige. Het overleg verliep prettig en persoonlijk. Voelde me klant en geen nummer.
Zeker toen er onverwachte ontwikkelingen waren (buiten de schuld van ActivLease) is het zeer correct en snel opgelost, door inschakeling van het belangrijke netwerk van contacten.
Ze waren er voor mij en niet voor de (grote) lease- of dealerbedrijven. Snel en met passie werd er een oplossing gevonden.
Zeer aanbevelenswaardig.

Mario uit Purmerend
Geschreven op 18 januari 2017 - Operational lease van VW Golf
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Wij hebben ActivLease leren kennen als een onderscheidende Lease intermediair. Met name het persoonlijke contact met ons als klant, de uitgebreide kennis, het meedenken en de adviserende rol waarbij wij als klant centraal blijven staan. Het snel reageren (dezelfde dag) d.m.v terugbellen of e-mail sturen, het uitgebreid de tijd nemen voor alle vragen (veel dank Nikki!) en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan.
Wij zijn zeer tevreden over ActivLease!!

Jeroen uit Alkmaar
Geschreven op 16 december 2016 - Operational lease van Passat Variant G
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn contactpersoon en naamgenoot bij ActivLease gaf me persoonlijk en prettig advies en de tarieven zijn die van de online prijsvechters. Korte reactietijd en begrijpen waar het om gaat. Een alternatieve offerte geen probleem en gaf ook een goed vergelijk door de gedetailleerde informatie. Dit was ons eerste contact met ActivLease maar zeker niet de laatste. Met veel plezier wordt dit onze go-to dienstverlener als het om lease gaat!

I. uit Berkel en Rodenrijs
Geschreven op 29 oktober 2016 - Operational lease van Passat GTE
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Persoonlijke klantgerichte benadering. Scherp tarief. Bovenal vriendelijk!

Ronald uit Valkenswaard
Geschreven op 19 september 2016 - Operational lease van Golf GTE
Totaalscore
8.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Hetgeen ze beloofde om te kunnen leveren hebben ze ook geleverd. Echter wat probleempjes met de dealer waar de auto vandaan moest komen, maar deze "dealerprobleempjes" zijn door ActivLease naar behoren opgelost

Patrick uit Weesp
Geschreven op 24 augustus 2016 - Operational lease van Renault
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al bij het eerste contact wist ik dat ik met ActivLease in zee wilde gaan. Communicatief erg sterk doen wat er is afgesproken en prijstechnisch gezien erg sterk. Ik heb een Renault Captur geleased en zij waren 65 euro (pm) goedkoper dan Renault zelf. Absolute aanrader!

Reactie van ActivLease

Beste Patrick,
dank voor je positieve review, een 10 daar doen we het voor. Door goed in te kopen kan je ook goed verkopen. Bij ons begint het proces altijd met de juiste inkoop prijs van de auto, weten we zeker dat dit de beste in de markt is dan kijken we vervolgens welke leasemaatschappij het beste past bij de wensen van de klant. Soms is het ER bij schade belangrijk maar soms dan gaat het om een transparante meer minder kilometer prijs in in de voor van een raster of een levering uit voorraad van een auto met een voordelige bijtelling van 7% of 15%.
Met dynamische groet ActivLease

Caroline uit Almere
Geschreven op 23 augustus 2016 - Operational lease van Mercedes
Totaalscore
8.3/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Wij hebben Activ Lease leren kennen als een onderscheidende Lease intermediair. Met name het persoonlijke contact met de klant,de uitgebreide kennis , de adviserende rol waarbij de klant centraal blijft staan en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan.
Caroline Kramer, Directeur/ Eigenaar Decon

Hans uit Winterswijk
Geschreven op 22 augustus 2016 - Operational lease van Passat GTE
Totaalscore
8.3/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig contact, actief en deskundig meedenken en zoeken naar de gewenste auto. Zeer aan te bevelen.

Bert uit Haarlem
Geschreven op 18 augustus 2016 - van Outlander
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na jaren altijd zelf auto's te hebben aangeschaft voor mijn bedrijf, voor het eerst gekozen voor een leaseauto. De service die hierbij verleend is, kan ik werkelijk niet anders betitelen dan uniek!

Adjai uit Almere
Geschreven op 18 augustus 2016 - van offerte aanvraag
Totaalscore
9.3/10
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Heb om een offerte gevraagd en kreeg conform afspraak een gunstige offerte aangeboden en bij een vergelijk van andere aanbieder werd ook een tegenbod gedaan. Dus wat dat betreft een prima maatschappij om een gunstige lease contract mee af te sluiten.
Naast gunstige tarief ook zeer snel met reageren en open/transparante communicatie.
Zeer prettig ervaren.

Pieter uit Wagenberg
Geschreven op 26 juli 2016 - Operational lease van verloren Outland
Totaalscore
8.3/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettig, snel en fijn geholpen. Waar nodig werd ik goed geadviseerd en kwamen de afspraken na.

Sander uit Blaricum
Geschreven op 25 juli 2016 - Financial lease
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Gedreven & Enthousiast! Heel plezierig geholpen!
Hoewel het uiteindelijk niet tot een order is gekomen. (gefinancierd uit eigen middelen) wil ik een groot compliment maken aan de medewerkers van ActivLease.

Dennis uit Huizen
Geschreven op 22 juli 2016 - Financial lease van Mitsubishi Outla
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Al diverse auto's via ActivLease geleased. Duidelijke correspondentie, korte lijnen, nette prijsstelling en een goed advies waren voor ons doorslaggevende factoren om met ActivLease in zee te gaan.

Roy uit Huizen
Geschreven op 22 juli 2016 - Financial lease van Mazda
Totaalscore
9.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

We hebben middels financial lease een drietal auto's geleased. Een nieuwe operationele lease auto wordt als het goed is in augustus geleverd.

Jeroen uit Huizen
Geschreven op 13 juli 2016 - Operational lease van mercedes C350e
Totaalscore
10.0/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Fijn bedrijf, delen graag hun kennis m.b.t. autoleasing.
Geven je een goed advies.
Een aanrader dus!

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.