ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordeelden ons, 98% beveelt ActivLease aan
Totaalscore
9.5/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid
Anna uit Houten
Geschreven op 13 mei 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Hartstikke blij met ActivLease. Super vriendelijk en enthousiast geholpen door Patrick en mijn hele vragenreeks werd rustig en uitgebreid beantwoord. Snelle communicatie via de mail en zeer snel geregeld. Paarr weken later en ik rijd in een prachtige auto, alles van offerte tot levering ging perfect en nog eens nagebeld of alles naar wens is gegaan. Zeker aan te raden!

Cherelise Overduin uit Nieuwerkerk aan den IJssel
Geschreven op 12 mei 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Wij zijn zeer goed geholpen door ActiveLease. Met name door Sven Sallé! We hebben wat tegenslagen gehad maar zeer goed geholpen om te kijken naar andere mogelijkheden! En nu rijden we in onze prachtige auto!

Rene uit Harlingen
Geschreven op 12 mei 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Van Benzine naar Elektrisch. Dankzij Ferdy nu een superauto met nog een lage bijtelling. Ik wilde wat anders, maar dankzij de tip van Ferdy een Ford Mustang Mach E. Dit is niet de eerste keer dat ik een auto regel met Ferdy.. Echt een aanwinst voor ActivLease. Verstand van zaken en weet wat de klant wil

Jeroen uit Vianen
Geschreven op 12 mei 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Snel, adequaat en helder zijn de leenwoorden die bij me opkomen

Martijn uit Amstelveen
Geschreven op 08 mei 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Prettige persoonlijke benadering, waardoor hele proces van offerte afhandeling tm het leveren van de auto soepeltjes verliep.

Jeroen uit Rotterdam
Geschreven op 02 mei 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Helaas niet tot een deal gekomen, maar het voortraject als zeer prettig ervaren.

Feddal Nouinou uit Amsterdam
Geschreven op 29 april 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Het begon met een twijfels iedee voor een keus voor een elektrische auto maar door een snel terug bel actie kwam de heer Sven met goeie inspiraties en beste adviezen en voor ik het wist rij ik nu in mijn droom Mustan Mach E . Goed en snel geregeld.tnx Sven

Lingli Shao uit Schiphol
Geschreven op 26 april 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

We enjoyed the efficient and effective service from Activelease, and we received the best car with low price.

Micha uit Amersfoort
Geschreven op 19 april 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Er wordt goed met je meegedacht en ze vinden de beste oplossing die bij jouw situatie past. Erg blij met de hulp.

Patrick uit Rotterdam
Geschreven op 14 april 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben erg tevreden over de service van Activlease. Patrick heeft mij enorm goed geholpen bij het totstandkomen van de leaseregeling. Ik ben volledig ontzorgd gedurende dit traject. Ook de support afdeling regelt de contractuele afhandeling uitstekend en vlot. Ik rij nu in een Audi Q4 E-Tron met een nog lage bijtelling. Bedankt mannen!

Ramon uit Zevenaar
Geschreven op 14 april 2022
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na snel contact ook snel een auto. Met Ferry goed contact gehad zelfs laat op de avond. Denken mee en adviseren goed. 1,5 week later heb ik de eerste fijne kilometers in de nieuwe auto er weer opzitten.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie review en aanbeveling!

Sharif uit Rotterdam
Geschreven op 12 april 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben zelf sinds februari klant bij ActivLease en mijn contactpersoon is Ferdy. Omdat ik zo goed was geholpen en ik was heel erg tevreden over het bedrijf en vooral Ferdy heb ik ook mijn goeden vriend Aziz Akbari aangeraden om zijn leasecontract via Ferdy te regelen. En ja hoor zoals ik verwacht had Ferdy heeft Aziz ook perfect geholpen. Afgelopen zaterdag heeft hij zijn auto mogen ontvangen. Ik wil je via deze weg weer bedanken Ferdy! Jij bent een toppertje

Lowie uit Wijnands
Geschreven op 12 april 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben zeer tevreden snel en professioneel geholpen zeker een aanrader als je een auto of iets wat rolt wil leasen Mijn speciale dank aan Ferdy van der Craats

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de top review Lowie!

Wilco uit Den Haag
Geschreven op 12 april 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Het verkrijgen van de auto's dmv de toeleverancier was een drama maar goed opgepakt binnen hun mogelijkheden. Prettig 1 contactpersoon te hebben die zaken kundig is. In ons geval Sven Salle

William uit Ridderkerk
Geschreven op 08 april 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Snelle deskundige afhandeling en goede service

Reactie van ActivLease

Bedankt William voor de mooie beoordeling :)

Jelle uit Kerkrade
Geschreven op 07 april 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ondanks door de vele leverproblemen in lease land ben ik als nieuwe klant zeer tevreden!! Mijn uitgezochte auto die werd uitgesteld met een langere levertijd is vervangen omdat de levertijd te lang ging duren waardoor ik met Ferdy naar een oplossing ben gaan kijken. Zeer snel kwam hij met een nieuw voorstel voor een auto die vrijwel direct leverbaar was. Mijn wensen waren hierin meer dan meegenomen en sinds gisteren staat er een prachtige auto op mijn oprit. Dank je wel voor de moeite Ferdy!! Ik kreeg zelfs een filmpje bij vertrek en foto’s bij levering bij Activ lease!! Top gedaan

Reactie van ActivLease

Hoi Jelle, fijn dat jouw eerste ervaring met ActivLease zo positief is en dat we je aan een geschikt alternatief konden helpen. Veel dank voor de review én de 10!

Thomas Mutsaers uit Amsterdam
Geschreven op 06 april 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Sven heeft mij goed en snel geholpen en hield me wekelijks op de hoogte over de status van levering.

Reactie van ActivLease

Wauw, een 10! Ons favoriete rapportcijfer ;) Bedankt voor de review Thomas!

Jeroen uit Silvolde
Geschreven op 04 april 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

de tweede auto die ik via Activlease heb genomen. heel tevreden over het contact, de service, snelheid en de wil om je te helpen. Zeer prettig!

Reactie van ActivLease

Leuk om te horen Jeroen, je bent ook voor de 3e auto weer van harte welkom ;)

remco bomers uit Winterswijk
Geschreven op 04 april 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Via google bij ActiveLease terecht gekomen en al sinds het eerste contact voelde het vertrouwd en eerlijk. Ook alle vragen die ik had aangaande de leverings tijden werden netjes beantwoord en er werd goed meegedacht in een eventuele ander type auto/pakket.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor het topcijfer Remco, fijn dat je tevreden bent!

Jeremy uit Capelle aan den IJssel
Geschreven op 21 maart 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Nu ook een tweede auto aangeschaft via ActivLease. Heb wederom een geweldige service gehad en kan niets anders zijn dan tevreden over de dienstverlening en over de scherpe aanbiedingen. Bedankt Ferdy van der Craats en tot een volgende keer :).

Reactie van ActivLease

Leuk om te horen Jeremy! De volgende keer staan we uiteraard weer voor je klaar :)

Kevin uit Spijkenisse
Geschreven op 08 maart 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben zeer tevreden met het hele proces van A tot Z en de rol die ActivLease daarin heeft gespeeld. Ik moest helaas erg lang wachten op mijn nieuwe Kia Sorento, maar verder is het hele proces zeer gemakkelijk geweest.

Reactie van ActivLease

Beste Kevin, bedankt voor de review en het mooie cijfer :) Als intermediair kunnen we snel schakelen maar ook wij ontkomen niet altijd aan de lange levertijden. De Kia Sorento is het wachten vast en zeker waard, we wensen je heel veel rijplezier!

Mitchel Dankoor uit Almere
Geschreven op 27 februari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Snel geholpen en mee denkend. ik ben zeer tevreden over ActivLease.

Reactie van ActivLease

We zijn heel blij met de 10, bedankt Mitchel!

Oscar uit Nieuwegein
Geschreven op 10 februari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik heb een zeer plezierige ervaring met het begeleiden van het lease proces. Het was deskundig en accuraat. Mijn contact persoon reageerde snel en deskundig en heeft alle noodzakelijke communicatie met mij als klant en met de dealer op zich genomen.

Reactie van ActivLease

Leuk dat je nog even de tijd hebt genomen om een review achter te laten Oscar, bedankt!

Dave broeders uit Tilburg
Geschreven op 08 februari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Top bedrijf!!! Snelle voorstellen denken mee ruime keuze

Reactie van ActivLease

Dank voor het mooie cijfer Dave!

Rob uit Den Haag
Geschreven op 20 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

ActivLease is prettige partij om mee samen te werken. Ik waardeer erg de manier waarop ze contact onderhouden, met mij mee denken en de tijd nemen om vragen voor me uitzoeken. Nog fijner is dat ze al het papierwerk voor me regelen. Inmiddels ben ik bezig met het leasen van een tweede auto, en wederom verloopt alles soepel.

Reactie van ActivLease

Een nieuwe auto leasen zonder gedoe, zo zou het altijd moeten zijn toch? Dank voor de complimenten Rob!

rob uit steenbergen
Geschreven op 19 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Vanaf het eerste contactmoment goed geholpen en geadviseerd door Ferdy. De heldere manier van communiceren, meedenken/adviseren/inspelen op de behoefte en wensen vanuit de klant was zeer goed. Nogmaals dank!

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Rob, en namens team ActivLease vriendelijk bedankt voor het topcijfer!

Pieter uit Wijchen
Geschreven op 19 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Wij hebben ActivLease leren kennen als een fijne leaseintermediair. Met name het persoonlijke contact met de klant, de uitgebreide kennis, de adviserende rol waarbij de klant centraal blijft staan en de transparante werkwijze spreken ons zeer aan. De bereikbaarheid en snelle reactie op vragen zijn te uitstekend. Zij zijn bereid om steeds weer een nieuwe offerte te maken als de wensen wijzigen. Heel erg prettig allemaal. Een aanrader.

Reactie van ActivLease

Dat zijn mooie complimenten, erg leuk om te horen. Bedankt Pieter!

HV Manese uit Almere
Geschreven op 14 januari 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Het is een hele zoektocht geweest om een geschikte elektrische auto te vinden, maar dankzij Patrick van Heijningen, heb ik goede adviezen gekregen en de juiste lease auto gevonden,

Reactie van ActivLease

Een zoektocht met gelukkig een mooi resultaat :) Bedankt voor de review!

Joyce uit Eijck
Geschreven op 14 januari 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Hele goede ervaring met Activlease. We leasen voor ons bedrijf nu meerdere auto's bij jullie. Contactpersoon Patrick. We ontvangen van hem altijd heel snel de offerte. Hij denkt goed mee ivm prijs, auto uitvoering en levertijd. De sales support reageert vlot en vriendelijk op vragen.

Reactie van ActivLease

Namens het hele team bedankt voor de review en het mooie cijfer Joyce!

Henny uit Maastricht
Geschreven op 13 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Vrij laat in 2021 ging ik op zoek naar een lease auto, die ook nog in 2021 op kenteken moest komen. Intuïtief koos ik voor ActivLease, een heel goede is gebleken. Mijn directe contactpersoon was Sven Sallé, hij heeft mij vanaf het eerste contact tot na de aflevering begeleidt op een vriendelijke, professionele maar ook persoonlijke wijze. Gedurende het hele proces werd ik op de hoogte gehouden over de voortgang, ook prettig. Ondanks dat ik ActivLease benaderde met een opdracht in een hectische periode van het jaar liep alles op rolletjes en kon ik op 24-12-2021 bij het Tesla Delivery Centre in Tilburg wegrijden.

Reactie van ActivLease

Op de valreep, maar we kunnen snel schakelen dus het is gelukt! Bedankt dat je de tijd neemt om een review achter te laten Henny, we wensen je heel veel fijne kilometers in de Tesla!

Remco Schut uit 'S-HERTOGENBOSCH
Geschreven op 13 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Fijne organisatie! Ik heb bij Rutger Hanou inmiddels meerdere lease-auto's besteld en daarin heb ik altijd het gevoel gehad een goed en eerlijk advies gekregen te hebben. Dat en de goede begeleiding en nazorg zorgt ervoor dat ik een ambassadeur van ze ben geworden. topbedrijf!

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de complimenten Remco! Op naar de volgende leaseauto :)

Michiel Roelse uit ZOETERMEER
Geschreven op 10 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

ActiveLease/Sven heeft mij snel en vakkundig aan de juiste lease auto geholpen. Alles is duidelijk en snel geregeld, en de auto had ik zelfs nog voor het begin van het nieuwe jaar.

Reactie van ActivLease

Leuk om te horen, bedankt voor de mooie beoordeling!

Welmoed uit Lochem
Geschreven op 07 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Het is een hele zoektocht om een geschikte lease auto te vinden, maar door ActivLease werd dit een stuk gemakkelijker! Dankzij Sven Sallé, heb ik goede adviezen gekregen, het contact was snel, professioneel maar ook menselijk en dat vind ik ook erg belangrijk, ik voelde mij geen nummertje! Een betere keuze had ik niet kunnen maken, erg tevreden!

Reactie van ActivLease

Hoi Welmoed, fijn dat je naar wens bent geholpen, dat horen we graag. En bedankt dat je ons zo'n mooi cijfer geeft :)

Ruud uit Nieuwerkerk ad Ijssel
Geschreven op 07 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Fijn dat Ferdy van Activlease zelf het initiatief heeft genomen om mij te benaderen dat mijn leasecontract afliep terwijl ik daar zelf niet zo mee bezig was. Zo was ik nog op tijd om een nieuwe mooie elektrische auto voor het einde van het jaar te kunnen leasen. Het proces is prima verlopen doordat Ferdy er bovenop bleef zitten, waarvoor dank.

Reactie van ActivLease

Hoi Ruud, fijn dat je onze reminder kon waarderen. We zijn natuurlijk heel blij met de 10!

Patrick uit Nuenen
Geschreven op 06 januari 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Geweldige ervaring om door het AtivLease team te worden begeleid in je zoektocht naar de geschikte lease auto. Je krijgt snel antwoord op vragen, een deskundig advies en het beste aanbod. Ik wil hier in het bijzonder Sven Sallé bedanken vanwege zijn onvermoeibare, professionele en klantgeörinteede inzet. Superservice!!!! Eindelijk weer eens een firma die de klant begrijpt en de beste customer experience levert.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de review en de mooie complimenten Patrick, dat geeft ons weer extra motivatie!

Joy uit Utrecht
Geschreven op 05 januari 2022
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ferdy heeft zeer goed meegedacht en het juiste advies gegeven! Handelt en reageert sn! Fijne samenwerking!

Reactie van ActivLease

Top, bedankt voor het mooie cijfer!

Angel uit Etten-Leur
Geschreven op 04 januari 2022
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Due to company limited budget we bargained rental price several times, Sven was friendly and patient during the negotiation process. Finally after 6 months I got the nice car with happy price. I am happy and thanks to their service.

Reactie van ActivLease

Thank you for the great review, we appreciate it!

Erwin uit Dronten
Geschreven op 28 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

De mensen bij ActivLease hebben echt goed en proactief meegedacht bij het uitzoeken en beslissen over een nieuwe elektrische lease auto waarbij het van belang was dat die nog in 2021 afgeleverd kon worden. Geheel conform afspraak werd de auto netjes op tijd afgeleverd bij mij thuis! Super goede service.

Reactie van ActivLease

Bedankt Erwin, we zijn blij dat je tevreden bent en natuurlijk ook met de 10!

Femke uit Zevenaar
Geschreven op 22 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik wilde nog dit jaar gebruik maken van de lage bijtelling en kreeg bij Sven Sallé alle hulp en ondersteuning die ik nodig had om dit te realiseren. Snel, fijn en professioneel contact wanneer ik dat nodig had.

Reactie van ActivLease

Bedankt dat je voor ons een review wilde achterlaten Femke. Een dikke 10 zelfs! We wensen je veel plezier met je nieuwe leaseauto en de lage bijtelling.

GB uit Haaksbergen
Geschreven op 21 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Super geholpen door Sven salle Die weet wat klantgerichtheid is. Eeg proffessioneel

Reactie van ActivLease

Heel mooi compliment, net zo mooi als die 10. Bedankt!

Cindy uit Weert
Geschreven op 16 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zelf ben ik erg tevreden over ActivLease. Vanaf het eerste moment fijne communicatie met Sven. Hij heeft snel gehandeld en meegedacht, bedankt hiervoor Sven!

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Cindy, we zijn heel blij met de dikke 10!

Eelco uit Vleuten
Geschreven op 16 december 2021
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Goed geholpen bij de keuze van mijn lease auto (EV) die ik nog dit jaar wilde hebben. De communicatie met Sven was goed, professioneel en hij is altijd bereikbaar voor een vraag. In eerste instantie wist ik niet dat Active lease een intermediair was en geen lease maatschappij, maar omdat het contact met de LM wat stroef liep vond ik deze manier van werken Uist wel verfrissend.

Reactie van ActivLease

Fijn dat we het jou makkelijker konden maken en dat je dit jaar nog in je gewenste leaseauto kon stappen Eelco! En natuurlijk danken we jou voor het mooie cijfer.

Marcel uit Delfzijl
Geschreven op 15 december 2021
Totaalscore
1/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

heb ik voor de volgende auto ook een keer bij een ander bedrijf een offerte opgevraagd. Hierbij kwam al gauw Activlease in beeld. Echter uiteindelijk bleek dat ik (via Activlease) toch weer bij mijn voormalige Leasemaatschappij uit kwam. Uiteindelijk toch maar de auto besteld en opgegeven bij welke dealer ik hem geleverd wil hebben. dan komt ineens het bericht dat ik dat wel had ingevuld, maar de auto zou worden geleverd door een dealer ruim 300 km bij mij vandaan?!?! Tot dusver zijn mijn auto's altijd geleverd door een dealer van mijn keuze, maar dat kan bij Activlease blijkbaar niet. Omdat ik dit zeker niet praktisch vond, gelijk bezwaar gemaakt, maar dit was niet bespreekbaar. De afstand hoefde volgens hen ook geen enkel probleem te zijn, want Activlease zou de auto gewoon bij me thuis afleveren. Dit dan uiteindelijk maar geaccepteerd. Toen de aflevering gepland zou worden, bleek dat wel even mijn gloednieuwe Audi E-tron GT op mijn kosten 300 km wilde inrijden op weg naar mij toe. Het lijkt mij toch wel zo netjes als je zegt de service te hebben om een auto voor de deur af te leveren, dat je dit op een trailer doet en niet gewoon rijdend over de weg. Omdat ik dat pertinent geen oplossing en al helemaal geen service vind, bleef er niets anders over dan dat ik de auto zelf moet halen. Dat is met de huidige lease auto 300 km heen met twee personen, en dan met twee auto's weer 300 km terug met twee personen. Dat is 900 km en 12 manuren op mijn conto voor het halen van een auto, terwijl je hemelsbreed op ca 250 meter van een Audi dealer af woont. Eens maar nooit weer.

Reactie van ActivLease

Dag Marcel, Ai, helaas een 1. Zulke rapportcijfers zijn we niet gewend dus deze komt hard aan. Laten we vooropstellen dat we het ontzettend spijtig vinden dat uw ervaring met ActivLease een teleurstelling is. Tijdens het adviesgesprek is u aangegeven dat we, om een concurrerend prijsniveau te halen, gebruik maken van centrale inkoop. In dit geval een dealer in Dordrecht. Voor de aflevering gebruiken wij een eigen chauffeur die jaarlijks ±250 auto’s aflevert op locatie, daarbij de auto volledig uitlegt en toelichting geeft bij het laden, snelladen en gebruik van laadpalen. De 300 km die onze chauffeur met de auto zou hebben gereden worden altijd verrekent met het kilometrage op het afleverformulier van de leasemaatschappij. Daarnaast leveren wij de auto altijd met een volle accu af aan de klant op locatie, dus ook in uw geval hadden wij de accu voor aflevering volgeladen bij de dichtstbijzijnde snellader. Waarom wij niet kunnen kiezen voor een aflevering met een trailer: elektrische auto’s wegen aanzienlijk meer dan conventionele auto’s. In uw geval heeft de auto een gewicht van bijna 2.300 kg. Hierdoor is het minder goed mogelijk om de auto op een trailer te vervoeren omdat het totaalgewicht het wettelijk toegestane overschrijdt. Daarnaast was het in verband met uw thuislocatie niet mogelijk om daar met een zware vrachtwagen te komen. Dit alles hebben wij u geprobeerd uit te leggen. Dat is ons niet voldoende gelukt, waarvoor onze excuses. We vinden het heel vervelend maar helaas liet het gesprek niet meer toe om hier alsnog een oplossing voor te vinden. In overleg met de dealer hebben wij begrepen dat u de auto inmiddels zelf hebt opgehaald. We wensen u veel rijplezier en veilige kilometers.

Erwin uit De Lier
Geschreven op 14 december 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Communicatie met Sven Sallé was erg goed en duidelijk en alle afspraken werden keurig nagekomen. Zeer tevreden over de communicatie!

Reactie van ActivLease

Dat horen we graag, heel erg bedankt voor deze mooie review!

Jan uit Gouda
Geschreven op 09 december 2021
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ondanks het helaas geen deal werd erg goed gevoel bij de Svennen! . Offerte was zeker scherp en fijne, vriendelijke benadering. Offerte ging om bedrijfsbus electrisch. Jan , Gouda.

Reactie van ActivLease

Leuk om te horen Jan! Bedankt voor de review en het topcijfer, mede namens Sven & Sven :)

rogier van aalten uit Hilversum
Geschreven op 09 december 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ondanks dat er veel vertraging was hebben ze me goed op de hoogte gehouden

Reactie van ActivLease

Vertraging is helaas niet altijd te voorkomen maar we proberen altijd duidelijkheid te verschaffen. We waarderen het mooie cijfer Rogier!

Giovanny Albada uit Almere
Geschreven op 07 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Heel blij dat ik met ActivLease in zee ben gegaan. De korte lijnen de snelheid en het meedenken naar mijn wensen super tevreden over. Ferdy bedankt voor de adviezen en het persoonlijk contact, ik kom volgende keer zeker weer bij jullie terug.

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Giovanny! Tot de volgende keer, dan gaan we uiteraard opnieuw voor de 10 :)

Inês uit Breda
Geschreven op 01 december 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Wat is ActivLease een top bedrijf! De service overtreft echt je verwachtingen. Ik ben geholpen door Patrick. Hij heeft mij vanaf minuut 1 tot het moment dat ik de auto ontving super goed geholpen. Hij is mega attent en ik kon letterlijk voor elke vraag bij hem terecht. Ook schakelt hij heel erg snel, niks is teveel gevraagd. Zelfs in het weekend en 's avonds is Patrick nog bereikbaar. Ook heeft hij veel kennis en een goed gevoel voor humor. Met Patrick is het bestellen van je nieuwe leaseauto een feestje. Van deze uitstekende service kunnen heel veel organisaties nog wat leren.

Reactie van ActivLease

Hi Inês, Wauw, wat een mooie score! En wat fijn dat je onze service zo positief ervaart. Bedankt voor de complimenten en veel rijplezier gewenst!

Matthijs uit Utrecht
Geschreven op 28 november 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Geholpen door Ferdy van der Craats en hij heeft mij erg goed geholpen. Denkt goed mee in het proces om te komen tot de gewenste auto. Levert snel de juiste en benodigde informatie, schakelt tijdig met dealers en reageert vlot, zelf de normale kantoortijden. Een totaal andere ervaring dan de grote bekende lease maatschappijen.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie review en de complimenten Matthijs!

Ruben uit Hilversum
Geschreven op 16 november 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Een aanvraag voor drie elektrische auto's is binnen enkele dagen geregeld door Sven Sallé. De service is uitstekend: snelle reactietijd, hij is zeer vriendelijk en alles is in een keer goed aangeleverd. Ook de contacten daarna met Sven en zijn collega Kenneth waren zeer prettig. Ze kennen als je belt direct de achtergrond, vragen de situatie goed uit, denken actief mee en komen zeer snel met een antwoord. Ook als de auto's al geleverd zijn helpen ze je in het contact met de leasemaatschappij. Wij zijn zeer tevreden!

Reactie van ActivLease

Hoi Ruben, fijn dat je het zo hebt ervaren. Vriendelijk bedankt voor de review en de 10!

Yusuf Mutlu uit Den haag
Geschreven op 15 november 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Je wordt lekker snel geholpen, er denken mensen mee en het wordt allemaal goed geregeld!

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de review en de 10 Yusuf!

Cor uit Utrecht
Geschreven op 04 november 2021
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

De auto die ik nu ga leasen zou eind 2020 worden geïntroduceerd. Dat werd maart 2021 en ik krijg de auto nu uiteindelijk 12 december 2021. Patrick is tijdens dit langdurige traject met mij in contact gebleven en heeft uiteindelijk een hele mooie deal kunnen regelen. Het gaat om een dure auto en het verschil tussen de duurste en goedkoopste offerte is uitgekomen op een besparing van 4000 euro per jaar met dezelfde lease voorwaarden. Helaas lease ik de auto uiteindelijk niet via ActivLease. De autodealer wilde de auto heel graag via hun eigen leasebedrijf wegzetten en heeft een voorstel gedaan dat nog beter was. Dan is het een zakelijke beslissing en lease ik de auto nu uiteindelijk via de dealer. Patrick bedankt en voor toekomstige lease auto's meld ik me weer bij ActivLease.

Reactie van ActivLease

Beste Cor, leuk dat je een review plaatst ondanks dat je de auto uiteindelijk niet via ons gaat rijden. Hopelijk komt het de volgende keer wel tot een deal en dan gaan we natuurlijk ook voor de 10 :)

Sanne uit Bleiswijk
Geschreven op 02 november 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Uitstekende service, super efficient en altijd professioneel en met geduld om ons de keuze te laten maken! Bedankt Elmar voor jouw support!

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Sanne en bedankt voor het topcijfer!

Van der Wansem Bedrijfsadvies uit Bleiswijk
Geschreven op 01 november 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Als financieel specialist werk ik graag samen met Activ Lease om voor mijn klanten de beste leaseconstructie mogelijk te maken. Recent wederom een mooie deal mogelijk gemaakt dankzij een goede medewerking met Emile !

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen, namens Emile & de rest bedankt voor de mooie review!

Rene uit Schiedam
Geschreven op 13 oktober 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn ervaring met active lease vind ik uitstekend mede omdat ik eigenlijk een beetje in twijfel was en een andere lease maatschappij mij teveel vraagtekens liet staan , active lease gaf makkelijk de antwoorden en geven snel update’s over het verloop. met name Patrick en Paul zijn heel vriendelijk en helder, ook kon active lease naar buiten mijn verwachting super snel de auto leveren , dus van mijn kant een aanbeveling met goede en gezonde service. Dit team is heel makkelijk in de omgang. M vr gr René RSR Ship Repair.

Reactie van ActivLease

Dag René, hartelijk dank voor de review en de aanbeveling. Groeten van het ActivLease team!

Hamed uit Enschede
Geschreven op 29 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Top service! Vanaf het eerste contactmoment goed geholpen en geadviseerd door Patrick van Heijningen. De heldere manier van communiceren, meedenken/adviseren/inspelen op de behoefte en wensen vanuit de klant was zeer goed. Nogmaals dank!

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Hamed en bedankt voor het mooie cijfer!

Paul uit Monnickendam
Geschreven op 24 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Veel contact gehad en er is door Sven uitgebreid de tijd genomen om mij goed te informeren en adviseren. Ook nadat ik hem meerdere keren heb bestookt met vragen stond Sven voor mij klaar Ook nu ik met de auto rijdt is contact, met name dank aan Paul en zijn collega's, goed geregeld (snel en adequaat). Dit is het persoonlijke contact wat je zoekt, je bent geen nummer maar Paul.

Reactie van ActivLease

Leuk om te horen Paul, bedankt voor het topcijfer!

Robert Vermeer uit Arnhem
Geschreven op 17 september 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Vanaf het eerste contact (Ernst-Jan) een goed gevoel gehad. Prima voorgelicht waarbij alle afspraken zijn nagekomen. Inmiddels 8000 km in een heerlijke Mustang Mach-E. Altijd een snelle reactie als je een vraag hebt. Prima Service!!

Reactie van ActivLease

Dag Robert, fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hartelijk dank voor de mooie review en veel rijplezier gewenst!

Ad Kerstens uit Etten-Leur
Geschreven op 15 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Echte toppers bij activlease. De telefoon werd steevast opgenomen en alle afspraken werden nagekomen. Je wordt gewaardeerd als klant en niet behandeld als een nummer. In het verleden heb ik erg negatieve ervaringen gehad met een leasemaatschappij maar dankzij Ferry en het team van Activlease heb ik het vertrouwen weer volledig terug. Nu lekker genieten van mijn nieuwe Polestar.

Reactie van ActivLease

Mooie complimenten Ad, en erg leuk om te lezen dat je je gewaardeerd voelt als klant. We wensen je heel veel plezier met de Polestar!

ed uit Rotterdam
Geschreven op 03 september 2021
Totaalscore
10/10
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Snel en adequaat. Gewoon zoals het hoort. Prima !

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de review en het mooie cijfer Ed!

Frank uit Brielle
Geschreven op 03 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Het traject van eerste contact (met Elmar) tot de uiteindelijke levering (door Ferdy) zijn door mij als zeer positief ervaren. Meerdere vragen vanuit mijn kant werden telkens goed opgevolgd en op een prettige manier wist men gedurende het traject contact te houden, waardoor ik dan ook uiteindelijk heb gekozen om mijn auto te leasen via ActivLease. Ik had bij deze organisatie het prettigste gevoel.

Reactie van ActivLease

Hi Frank, leuk om te lezen dat je een prettig gevoel krijgt bij onze service. Dat stellen we heel erg op prijs. Bedankt ook voor de mooie 10!

Yvette uit Heerenveen
Geschreven op 02 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik heb vele malen goed contact gehad met Ferdy. Hij dacht goed mee, kwam met ideeën over bv partijen voor het aanvragen van een laadpaal en heeft mij goed advies gegeven zodat ik makkelijker een keuze kon maken tussen 2 elektrische auto’s. Gisteren is mijn auto geleverd en alles is van begin tot eind goed gegaan!

Reactie van ActivLease

Hoi Yvette, fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan, ook de levering. Bedankt voor de 10 en we wensen je heel veel rijplezier!

Remco Van Grinsven uit Den Dungen
Geschreven op 02 september 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Patrick heeft vanaf het begin alle tijd genomen en mij behandeld zoals een klant graag geholpen wil worden. Niks was voor hem teveel en hij heeft echt moeite gedaan om mij als klant binnen te halen. Super snelle reactie ook steeds!

Reactie van ActivLease

Super, bedankt voor je gewaardeerde review Remco!

Mark uit Sittard
Geschreven op 12 augustus 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Snel een auto nodig. Sven goed met me meegedacht. Snel offertes, alternatieven aangedragen. Uiteindelijk alles netjes geregeld en kon ik in mijn nieuwe ID4 de weg op. Via Activlease voel je je ontzorgd.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de review Mark, en veel plezier met de ID4!

dirk uit aarden
Geschreven op 11 augustus 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

ervaren medewerkers die snel en efficient werk leveren.

Reactie van ActivLease

Hoi Dirk, bedankt voor de complimenten en natuurlijk de 10 :)

Reshmay uit Rotterdam
Geschreven op 06 augustus 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben heel goed geadviseerd en super snel geholpen !

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen en bedankt voor de 10!

Ridvan uit Beverwijk
Geschreven op 05 augustus 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Goed geholpen kon altijd contact opnemen voor vragen.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de review Ridvan :)

Radenko Nikic ( Mike ) uit Den Haag
Geschreven op 29 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Beter geholpen dan verwacht mijn contactpersoon was zeer betrokken en hele traject zeer actief geweest .

Reactie van ActivLease

Super, bedankt voor de 10!

Levent uit Rotterdam
Geschreven op 24 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Reeds meerdere partijen benaderd,maar bij Activ lease werd er geluisterd, snel geschakeld en afgehandeld. geen andere woorden voor. Dankje Sven !

Reactie van ActivLease

Hi Levent, fijn dat je tevreden bent met onze services en bedankt voor de 10!

Peter uit Zwijndrecht
Geschreven op 24 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Een zeer goede ervaring gehad bij ActivLease. Sven heeft ons snel en zeer professioneel geholpen. Wij zijn erg te spreken over zijn uitgebreide kennis, het meedenken en het adviseren. Wij raden ActivLease zeker aan!

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de 10 en de aanbeveling Peter, zijn we heel blij mee!

Erik uit DALEN
Geschreven op 23 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben zeer netjes, goed en vakkundig door de medewerkers Activlease geholpen bij mij zoektocht en keuze voor een EV.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen Erik, bedankt voor je reactie en de positieve review!

Stefan uit Nootdorp
Geschreven op 20 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na mijn eerste contact met Ferdy had ik gelijk een goed gevoel. Zijn objectieve benadering met verschillen tussen aanbieders gaf mij uiteindelijk de doorslag om voor ActivLease te kiezen. Goede begeleiding tijdens het hele proces en nazorg na de aflevering. Ik rij nu trots in mijn Elektrische Ford Mustang.

Reactie van ActivLease

Dag Stefan, super dat je ons een 10 geeft! En natuurlijk ook dat je ervaring met ActivLease positief is. We wensen je heel veel rijplezier in de Mustang Mach-e.

KEB HANA BANK uit Amstelveen
Geschreven op 16 juli 2021
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

alle vragen en alle informatie zijn goed beantwoord en goed uitgelegd

Reactie van ActivLease

Bedankt voor je review en het mooie cijfer!

Roy uit Badhoevedorp
Geschreven op 15 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Zeer prettige samenwerking voor zowel de financial lease als de operational lease behoefte binnen ons bedrijf.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor het mooie cijfer Roy!

Danny uit Hillegom
Geschreven op 01 juli 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Mijn ervaring is geweldig. Deze mensen weten hoe het werkt. Snel schakelen. Aandacht voor de klant. Zoeken alles uit. Daar hou ik van. Ze regelen alles. Ze zijn goed bereikbaar en bellen altijd netjes terug. Ik ben Emille van Active Lease en Patrick van de Skoda heel dankbaar. Zij hebben er voor gezorgd dat ik nu in mijn droomauto mag rijden.

Reactie van ActivLease

Wat een mooie complimenten Danny, we geven ze zeker door aan Emile. Bedankt voor de review en de 10!

Olivier uit Amsterdam
Geschreven op 30 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Goede ervaringen met het bellen. Wordt snel antwoord gegeven op de vragen.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de 10 Olivier!

Kenneth uit Chen
Geschreven op 28 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Top

Reactie van ActivLease

Kort maar krachtig :) Bedankt voor de 10!

Jaap uit Dordrecht
Geschreven op 25 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Door Patrick van Heijningen van Activ Lease ben ik goed en enthousiast geholpen bij het vinden van een lease-auto. Hij is zeer benaderbaar en snel in zijn reacties. Offertes kwamen snel na onze prettige telefoongesprekken door en hij was altijd beschikbaar om vragen aan te horen en deze snel te beantwoorden. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Reactie van ActivLease

Dat zijn mooie complimenten Jaap, bedankt namens Patrick & de rest van het team!

Sander uit Vianen
Geschreven op 25 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Goed en snel geholpen door Emile. Ik wilde iets verandert hebben in het contract, volgende ochtend had ik het nieuwe contract alweer binnen. Volgende zakelijke auto zeker weer via Activlease!

Reactie van ActivLease

Top, Sander. Volgende keer staan we weer voor je klaar!

Luka uit Hilversum
Geschreven op 25 juni 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

ActiveLease, en in het bijzonder Patrick, heeft mij goed geholpen met het maken van de juiste keuze m.b.t. een nieuwe lease auto. Er wordt meegedacht, men heeft geduld en je mag zoveel vragen stellen als je wilt. Daarnaast wordt er niet in problemen gedacht, maar in oplossingen. Helemaal super!

Reactie van ActivLease

Fijn dat je het zo ervaart Luka. Bedankt voor het mooie cijfer!

Sharon uit Heeswijk Dinther
Geschreven op 21 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

We zijn vorig jaar begonnen met het leasen van een bedrijfswagen en nu gaan er ook een paar bussen rijden. ActivLease heeft ons totaal ontzorgd, korte lijnen, goed tarief en fijn contact. Fijn.

Reactie van ActivLease

Hoi Sharon, wat leuk dat jullie voor de nieuwe bussen ook weer voor ActivLease hebben gekozen. Dat waarderen we! En natuurlijk ook bedankt voor de 10.

Robin uit Almere
Geschreven op 18 juni 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Van oriëntatie tot levering van de auto en zelfs na levering een heel fijn proces met deskundige medewerkers die altijd goed bereikbaar zijn en de tijd nemen om vragen te beantwoorden. De persoonlijke touch maakte voor mij het verschil.

Reactie van ActivLease

Goed om te horen dat je tevreden bent Robin. Bedankt dat je de moeite nam om een review achter te laten!

Gary uit Uden
Geschreven op 17 juni 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

De super gewilde Skoda Enyaq First Edition zou eigenlijk zo'n 20 weken levertijd hebben bij de verschillende leasemaatschappijen, niet voor ActivLease, zij gingen op zoek en na de vlotte afhandeling duurde het slechts 4 weken!

Reactie van ActivLease

Snel schakelen, daar houden we van. Fijn dat we jou aan zo’n prachtige Skoda Enyaq konden helpen Gary! En natuurlijk bedankt voor de review en het topcijfer :)

Hans uit Dongen
Geschreven op 13 juni 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Toen wij aan het zoeken waren naar elektrische auto als zzp-er heeft Ferdy ons goed geholpen en duidelijk uitleg gegeven over de mogelijkheden, en wat het uiteindelijk voor betekend. Dit gaf ons de doorslag om met ActivLease verder te gaan. Afhandeling met auto en levering prima. Zeer tevreden.

Reactie van ActivLease

Mooie review en ditto cijfer, bedankt Hans en veel plezier met de elektrische auto!

Raimond uit Honselersdijk
Geschreven op 27 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Nadat ik via een lease aanvraag door de medewerker van activlease werd benaderd,. eerst onderzocht welke mogelijkheden er voor mij waren en wat activlease kon betekenen. Ferdy heeft voor mij verschillende opties gezocht waarbij hij nauwlettend mijn wensen in de gaten hield. Uiteindelijk Is het nog iets heel anders geworden maar bij de financial lease kon activlease mij ook zeer goed van dienst zijn met veel beter voorwaarden dan een andere geldvertrekker.

Reactie van ActivLease

Fijn dat je zoektocht naar tevredenheid is afgelopen Raimond. En bedankt voor het supercijfer :)

Sander uit Hoogkarspel
Geschreven op 20 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Daniel is mijn contact persoon en hij heeft mij meer dan goed geholpen. Als startende ondernemer is het niet even makkelijk om een auto te leasen. Daniel is meteen aan de slag gegaan om te kijken wat hij voor mij kon betekenen met als gevolg een mooie ID4. Contract werd snel geleverd en uitleg over het verdere process was ook duidelijk.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad Sander. Dank voor de mooie review en veel rijplezier!

JL uit Gouda
Geschreven op 18 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

In mijn zoektocht naar een andere leaseauto bij ActivLease uitgekomen. Heb het hele proces als zeer plezierig ervaren. Goed, snel en vakkundig geholpen. Een ontzorgd gevoel, dat is wat je als klant eigenlijk ook wenst. Chapeau voor Sven en de rest van het sales supportteam

Reactie van ActivLease

Een 10, wat een mooi cijfer! Bedankt voor de complimenten, we geven het door aan Sven & de rest :)

Wilfred uit Rotterdam
Geschreven op 07 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Rijdt met veel plezier in mijn Tesla model 3. Snel en goed geregeld.

Reactie van ActivLease

Dag Wilfred, dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met de Tesla Model 3!

Suzanne uit Leiderdorp
Geschreven op 06 mei 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Het was voor ons de eerste keer dat we een auto moesten leasen voor een medewerker. Ferdy heeft ons zeer goed geholpen. Gaf veel informatie, kwam zeer kundig over en niets was te gek. Ik kreeg zeer snel reactie op mijn mails en hij was altijd goed te bereiken.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen Suzanne. En we zijn natuurlijk heel blij met de 10 :)

Nieko uit S.
Geschreven op 29 april 2021
Totaalscore
9/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Ik ben ondermeer door de goede beoordelingen contact gaan zoeken met Activlease. Uitstekend geholpen door Ferdy. Niets was te veel of te lastig. Zelfs op zaterdag speciaal naar de zaak komen was geen probleem. Zeer prettig en fijn contact, erg behulpzaam. Uiteindelijk een mooi passende auto gevonden die zelfs nog in de 8% bijtelling regeling valt. Ook de nazorg wordt gegeven door Ferdy. Ik raad Activlease aan.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen, bedankt voor de aanbeveling Nieko!

kees uit almere
Geschreven op 07 april 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

goed geholpen aaltijd berijkbaar voor vragen

Reactie van ActivLease

Hoi Kees, bedankt voor het mooie cijfer :)

Jeremy uit Capelle aan den IJssel
Geschreven op 30 maart 2021
Totaalscore
8/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Een zeer prettig eerste gesprek gehad met Ferdy (medewerker bij ActivLease). Hij kon zich erg goed vinden in mijn situatie en begreep de behoefte. Uiteindelijk hebben we na goed zoekwerk van Ferdy een prachtige auto gevonden en heb ik de deal met ActiveLease verzilverd. Al met al kan ik enkel tevreden zijn met het eindresultaat, de service en uiteraard de auto. Nu is het volop genieten van de auto, laten de mooie zomerse dagen maar komen:). Bedankt Ferdy van der Craats en succes verder bij ActivLease!

Reactie van ActivLease

Dag Jeremy, bedankt voor de mooie review. Fijn te horen dat je met een goed gevoel de zomer tegemoet gaat!

Marcel uit Barendrecht
Geschreven op 29 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Na het uitzoeken van de auto alles perfect en in nog geen 2 weken geregeld. De bedrijfsauto rijdt inmiddels rond !!! Bedankt Emile

Reactie van ActivLease

Graag gedaan, bedankt voor de topscore!

Ivo uit Etten-Leur
Geschreven op 25 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Bedankt voor de hulp bij de aanschaf van mijn Mercedes GLC. Ferdy je bent een Topper!

Reactie van ActivLease

Wat een mooie score, en ook bedankt voor het compliment Ivo!

Ron uit warnsveld
Geschreven op 23 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

vanaf het eerste contactmoment prima mee gedacht.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de topscore Ron!

Lion de Frel uit Hedel
Geschreven op 08 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Heb om een offerte gevraagd aan Emile en kreeg volgens de afspraak een scherpe offerte aangeboden en bij een vergelijk van andere aanbieder werd ook een tegenbod gedaan. Dus wat dat betreft een prima maatschappij om een gunstig leasecontract mee af te sluiten. Naast scherpe tarieven ook zeer snel met reageren en een open/transparante communicatie. Zeer prettig ervaren. Dank je wel Emile.

Reactie van ActivLease

Graag gedaan Lion, geniet van je nieuwe leaseauto! Namens Emile en de rest van het team bedankt voor je positieve review.

Kim uit Deventer
Geschreven op 07 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Supergoed geholpen door Ferdy!! Snel en enorm behulpzaam, vriendelijk en flexibel. Zelfs in het weekend bereikbaar! Heel blij met onze prachtige bus.

Reactie van ActivLease

Hoi Kim, bedankt voor de 10 en veel plezier met jullie nieuwe bus!

J Roerhorst uit Utrecht
Geschreven op 05 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

In een vroeg stadium op de hoogte gesteld, betreft de uitbreiding van ons wagenpark. Vanaf het begin ons bijgestaan en geadviseerd in verschillende opties. Resultaat een unieke auto samengesteld , en een bijpassend leasecontract ondertekend.

Reactie van ActivLease

Fijn om te horen, bedankt voor de mooie score!

Gerard uit Haarlem
Geschreven op 02 maart 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Sven helpt ons met het maken van de juiste keuzes. Onze ervaring met Activ (Sven) is dat hij snel handelt als dat nodig is, deskundig advies geeft en creatief op zoek gaat op basis van onze wensen.

Reactie van ActivLease

Hoi Gerard, bedankt voor de topscore en de toelichting!

Maud uit Amsterdam
Geschreven op 24 februari 2021
Totaalscore
10/10
Deskundigheid
Snelheid van handelen
Afspraken nakomen
Klantvriendelijkheid

Hele proces van advies t/m levering en gebruik van de auto heb ik als heel prettig ervaren. Vaste contactpersoon (Ernst-Jan) is heel goed bereikbaar en een ster in opvolgen.

Reactie van ActivLease

Bedankt voor de mooie review Maud!

1 2 3 >>
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeKlantbeoordelingen