ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeElektrische auto

Elektrische auto leasen - 2024/2025

Nieuwe leaseauto nodig? Ontdek de voordelen van zakelijk elektrisch leasen. Lage kosten en slechts 16 procent bijtelling, meer comfort en rijplezier. En dat tegen zeer voordelige leaseprijzen. ActivLease is elektrisch lease expert met een ruim aanbod 100% emissievrije modellen. Van compacte hatchbacks en luxe SUV’s tot bedrijfswagens, bestelbussen en andere soorten mobiliteit. Wanneer maakt u de overstap?

Tips nodig voor elektrisch rijden? Bekijk de veelgestelde vragen!

Een 16 procent bijtelling auto leasen?

16 procent bijtelling maakt zakelijk elektrisch leasen erg aantrekkelijk. 16% bijtelling elektrische auto leasenHet is de laagste bijtellingscategorie in Nederland en van toepassing op alle elektrische auto’s, zowel personenauto's als bedrijfswagens. Met electrisch leasen bespaart u tot wel honderden euro’s per maand! Bovendien hoeft u voor een emissievrije auto geen autobelasting (BPM) te betalen.

Bijtelling 2023 en 2024

De bijtellingsregels zijn in 2023 veranderd. U kunt het komende jaar nog steeds profiteren van de gunstige 16 procent bijtelling. Dit geldt dan voor alle elektrische auto’s met een catalogusprijs onder de 30.000 euro. Voor alle bedragen daarboven geldt een bijtellingspercentage van 22 procent.

De beste 16% bijtelling auto

Welke 16% auto past het beste bij u? ActivLease is de specialist die u het antwoord geeft. Wij hebben een grote voorraad elektrische auto’s met de volledige lage zestien procent bijtelling en de beste prijs. Meteen een 16% bijtelling leaseofferte aanvragen? Vind hieronder uw auto naar wens!

Alle 16% bijtelling auto'sAlle elektrische bestelwagens

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeElektrische auto