ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeElektrische auto

Elektrische auto leasen

Nieuwe leaseauto nodig? Ontdek de voordelen van zakelijk elektrisch rijden. Lage kosten en slechts 8 procent bijtelling, meer comfort en rijplezier. En dat tegen zeer voordelige leaseprijzen. ActivLease is elektrisch lease expert met een ruim aanbod 100% emissievrije modellen. Van compacte hatchbacks en luxe SUV’s tot bedrijfswagens, bestelbussen en andere soorten mobiliteit. Wanneer maakt u de overstap?

Tips nodig voor elektrisch rijden? Bekijk de veelgestelde vragen!

Een 8 procent bijtelling auto leasen?

8 procent bijtelling maakt zakelijk autorijden erg aantrekkelijk. 8% bijtelling auto leasenHet is de laagste bijtellingscategorie in Nederland en van toepassing op alle elektrische auto’s, zowel personenauto's als bedrijfswagens. Met elektrisch leasen bespaart u tot wel honderden euro’s per maand! Bovendien hoeft u voor een emissievrije auto geen autobelasting (BPM) te betalen.

Bijtelling 2020 en 2021

De bijtellingsregels in 2020 en 2021 gaan veranderen. U kunt dit jaar nog steeds profiteren van de gunstige acht procent bijtelling. Dit geldt dan voor alle elektrische auto’s met een catalogusprijs onder de 45.000 euro. Voor alle bedragen daarboven geldt een bijtellingspercentage van 22 procent.

De beste 8% bijtelling auto

Welke 8% auto past het beste bij u? ActivLease is de specialist die u het antwoord geeft. Wij hebben een grote voorraad elektrische auto’s met de volledige lage acht procent bijtelling en de beste prijs. Meteen een 8% bijtelling leaseofferte aanvragen? Vind hieronder uw auto naar wens!

Alle 8% bijtelling auto'sAlle elektrische bestelwagens

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.