ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeVestigingen

Vestigingen

ActivLease beschikt over drie vestigingen in Nederland. In Amsterdam en Almere hebben wij een nieuwe vestiging geopend wegens uitbreiding. Almere is de hoofdvestiging van ActivLease. Vanaf deze locaties bedient lease intermediair ActivLease niet alleen de omgeving van Amsterdam en Het Gooi, maar ook de rest van Nederland. In de ActivLease Almere vestiging bevindt zich onze fleet. Deze locatie is bestemd voor het afhalen van nieuwe lease auto’s, nieuwe short lease auto’s en vervangend vervoer. Rutger Hanou is onze commercieel manager en zal uw gastheer zijn in Huizen en Almere. Voelt u zich vrij een bezoek te brengen aan een van onze vestigingen. Vul het contactformulier in of bel naar 085 - 90 229 29. Wij nemen binnen kantooruren snel contact met u op en anders uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Bedankt voor uw tijd!

Almere (Hoofdvestiging en bezoekadres)

ActivLease Almere Amsterdam Gooi auto leasenActivLease Almere is onze nieuwe hoofdvestiging. Vanaf deze locatie bedient lease intermediair ActivLease niet alleen de omgeving Amsterdam en Het Gooi, maar ook de rest van Nederland.

VESTIGINGSDETAILS

 

Huizen (Geen bezoekadres meer, is nu Almere)

ActivLease Huizen auto leasen Rutger HanouActivLease Huizen. Vanuit hier bedienen wij de regio Gooi en Vechtstreek. Onze accountmanagers zijn veel buiten de deur. Om die reden verzoeken wij contact op te nemen voor bezoek op afspraak.

 

VESTIGINGSDETAILS
 

Amsterdam

ActivLease auto leasen omgeving Amsterdam Philip StassenActivLease Amsterdam is een vestiging die wij hebben geopend vanwege de blijvende groei in de vraag naar leasedeals op maat die qua prijs concurreren met de grote leasemaatschappijen. Binnen kantooruren nemen wij uiterst snel contact met u op.

VESTIGINGSDETAILS

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.