ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sVolkswagen

Volkswagen zakelijk leasen

Volkswagen lease

Er is een Volkswagen voor iedereen. Vooral de nieuwe Volkswagen Golf en de T-Roc zijn op dit moment zeer gunstig geprijsde modellen. Beide zijn uit voorraad leverbaar met diverse uitvoeringen en opties. De elektrische Volkswagen modellen zijn ook interessant om zakelijk te leasen dankzij de gunstige bijtelling. Met de ID.3 en ID.4 presenteerde het Duitse automerk hun nieuwe generatie elektrische auto's. Deze zijn op dit moment beperkt leverbaar, dus vraag snel een offerte aan en maak met ActivLease de elektrische overstap.

Uiteraard kunt u bij ActivLease alle Volkswagen auto's leasen, in combinatie met operational lease of financial lease. Ook short lease behoort tot de mogelijkheden. Modellen zoals de Up, PoloTiguan (ook als 7-zits Tiguan Allspace) en de nieuwe Taigo zijn beschikbaar. En wat dacht u van de T-Cross? Alle spannende nieuwe Volkswagen modellen kunt u bij ActivLease voordelig leasen!

Het merk Volkswagen

Volkswagen is een Duits automerk en onderdeel van de Volkswagen Group, waar ook Audi, Lamborghini en Porsche zijn ondergebracht. Het is in 1937 opgericht door het Deutsche Arbeitsfront in opdracht van Adolf Hitler. Eerder gaf hij Ferdinand Porsche de taak om een auto te ontwerpen die voor iedereen betaalbaar was, een ‘auto voor het volk’. Dit resulteerde in de Volkswagen Type 1, later omgedoopt tot Kever.

De productie wordt tijdelijk stilgelegd wegens de Tweede Wereldoorlog, maar hervat in de tweede helft van de jaren ’40. In 1950 rijdt de 100.00ste Kever de Volkswagen fabriek uit. In hetzelfde decennium zien we de geboorte van het geliefde hippiebusje, de Type 2.

In de jaren ’70 brengt Volkswagen een aantal nieuwe modellen uit, waaronder de Passat, Scirocco, Polo en de langverwachte opvolger van de Kever: de inmiddels wereldberoemde Golf. Deze groeide tot de dag van vandaag uit tot de meest succesvolle Volkswagen ooit.

Anno 2017 heeft Volkswagen een breed assortiment. Als vanouds is er voor ieder soort automobilist wel een Volkswagen. Van de compacte Up! tot de charmante Polo, de populaire Golf, de zakelijke Passat of de robuuste Touareg. Dat is ook de kracht van het VW-symbool: leaset een auto waar iedereen in wilt rijden maar die toch ook premium kwaliteit garandeert.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sVolkswagen