ActivLease
085 - 90 229 29

Volkswagen lease

Er is een Volkswagen voor iedereen. Vooral de Golf GTE en de Passat GTE zijn op dit moment zeer gunstig geprijsde modellen. Beide zijn nog op voorraad met slechts 15% bijtelling! De elektrische Volkswagen modellen zijn ook interessant om te leasen dankzij de lage bijtelling in 2017. De vernieuwde e-Golf is zelfs uit voorraad leverbaar, voor maar € 423,- per maand! Vraag dus snel een offerte aan en doe mee aan de elektrische revolutie.

Verder kunt u bij ActivLease elk denkbaar Volkswagen model leasen, via operational lease of financial lease. Ook short lease is mogelijk. Onder andere de up!, Polo, Tiguan en Passat Variant zijn uit voorraad leverbaar. Tevens beschikbaar voor een zakelijke lease zijn de nieuwe Arteon, Tiguan Allspace en T-Roc.

Het merk Volkswagen

Volkswagen is een Duits automerk en onderdeel van de Volkswagen Group, waar ook Audi, Lamborghini en Porsche zijn ondergebracht. Het is in 1937 opgericht door het Deutsche Arbeitsfront in opdracht van Adolf Hitler. Eerder gaf hij Ferdinand Porsche de taak om een auto te ontwerpen die voor iedereen betaalbaar was, een ‘auto voor het volk’. Dit resulteerde in de Volkswagen Type 1, later omgedoopt tot Kever.

De productie wordt tijdelijk stilgelegd wegens de Tweede Wereldoorlog, maar hervat in de tweede helft van de jaren ’40. In 1950 rijdt de 100.00ste Kever de Volkswagen fabriek uit. In hetzelfde decennium zien we de geboorte van het geliefde hippiebusje, de Type 2.

In de jaren ’70 brengt Volkswagen een aantal nieuwe modellen uit, waaronder de Passat, Scirocco, Polo en de langverwachte opvolger van de Kever: de inmiddels wereldberoemde Golf. Deze groeide tot de dag van vandaag uit tot de meest succesvolle Volkswagen ooit.

Anno 2017 heeft Volkswagen een breed assortiment. Als vanouds is er voor ieder soort automobilist wel een Volkswagen. Van de compacte Up! tot de charmante Polo, de populaire Golf, de zakelijke Passat of de robuuste Touareg. Dat is ook de kracht van het VW-symbool: leaset een auto waar iedereen in wilt rijden maar die toch ook premium kwaliteit garandeert.