ActivLease
085 - 90 229 29

Volkswagen lease

Volkswagen lease

Er is een Volkswagen voor iedereen. Vooral de nieuwe VW Golf en de T-Roc zijn op dit moment zeer gunstig geprijsde modellen. Beide zijn uit voorraad leverbaar met diverse uitvoeringen en opties. De elektrische Volkswagen modellen zijn ook interessant om te leasen dankzij de gunstige vier procent bijtelling. De vernieuwde e-Golf is zelfs uit voorraad leverbaar, vanaf € 463,- per maand! Vraag dus snel een offerte aan en maak met ActivLease de elektrische overstap.

Uiteraard kunt u bij ActivLease elk denkbaar Volkswagen model leasen, via operational lease of financial lease. Ook short lease behoort tot de mogelijkheden. Onder andere de up!, nieuwe Polo, de Tiguan (ook als 7-zits Allspace) en Arteon zijn uit voorraad leverbaar. En wat dacht u van de gloednieuwe Touareg? Deze gloednieuwe SUV is door Volkswagen recent geïntroduceerd en kunt u bij ActivLease voordelig leasen!

Artikelen over Volkswagen lease

Nieuwe Volkswagen Passat GTE heeft meer range en autonome rijsystemen

06-02-2019 | De Volkswagen Passat mag zich al jarenlang één van de populairste zakenauto's van...

Lees verder

Volkswagen e-Golf verovert een kwart van alle VW Golf-verkopen

30-01-2019 | De Volkswagen e-Golf houdt gemakkelijk stand als één van de populairste elektrisch...

Lees verder

Volkswagen haalt expert in zelfrijdende auto's weg bij Apple

14-01-2019 | Volkswagen wil marktleider worden in elektrische en zelfrijdende auto's en heeft d...

Lees verder

Volkswagen komt met powerbank voor elektrische auto's

02-01-2019 | Nederlanders leasen steeds vaker een elektrische auto en dan is het natuurlijk fij...

Lees verder

Het merk Volkswagen

Volkswagen is een Duits automerk en onderdeel van de Volkswagen Group, waar ook Audi, Lamborghini en Porsche zijn ondergebracht. Het is in 1937 opgericht door het Deutsche Arbeitsfront in opdracht van Adolf Hitler. Eerder gaf hij Ferdinand Porsche de taak om een auto te ontwerpen die voor iedereen betaalbaar was, een ‘auto voor het volk’. Dit resulteerde in de Volkswagen Type 1, later omgedoopt tot Kever.

De productie wordt tijdelijk stilgelegd wegens de Tweede Wereldoorlog, maar hervat in de tweede helft van de jaren ’40. In 1950 rijdt de 100.00ste Kever de Volkswagen fabriek uit. In hetzelfde decennium zien we de geboorte van het geliefde hippiebusje, de Type 2.

In de jaren ’70 brengt Volkswagen een aantal nieuwe modellen uit, waaronder de Passat, Scirocco, Polo en de langverwachte opvolger van de Kever: de inmiddels wereldberoemde Golf. Deze groeide tot de dag van vandaag uit tot de meest succesvolle Volkswagen ooit.

Anno 2017 heeft Volkswagen een breed assortiment. Als vanouds is er voor ieder soort automobilist wel een Volkswagen. Van de compacte Up! tot de charmante Polo, de populaire Golf, de zakelijke Passat of de robuuste Touareg. Dat is ook de kracht van het VW-symbool: leaset een auto waar iedereen in wilt rijden maar die toch ook premium kwaliteit garandeert.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.