ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Operational lease bij ActivLease

Betaalbaar autorijden voor een vast bedrag per maand. Dat is operational lease zakelijk. Ideaal voor de ondernemer of zzp’er die zich volledig wil laten ontzorgen. Of het nu gaat om nieuwe auto’s of occasions, met verbrandingsmotor of stekker. Altijd met de beste prijs en de beste voorwaarden bij ActivLease, de zakelijke operational lease expert. Snel een nieuwe auto nodig? Of liever uw auto geheel naar wens samenstellen? Wij helpen u graag op weg.

Veelgestelde vragen over operational lease

Operational lease is de meest populaire vorm van auto leasing. Wilt u weten of een operationele lease ook voor u geschikt is? Hoe een auto leasen zakelijk voordelig kan zijn? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder.

Starters lease bij ActivLease

Een nieuwe auto leasen als startende ondernemer lijkt vaak een onneembare horde. Leasemaatschappijen vormen een obstakel op de weg, omdat er gevraagd wordt om jaarcijfers en een dure aanbetaling. Als lease intermediair denken we graag in oplossingen. Wij ontzorgen starters bij het leasen van een nieuwe auto en geven u graag advies op maat. Als lease intermediair onderscheiden we ons door transparante dienstverlening en een laagste prijsgarantie. Ons netwerk en ervaring op het gebied van leasing stelt ons in staat om voor elke starter, ZZP-er en MKB’er de ideale mobiliteitsoplossing te vinden.

Toch nog vraagtekens?

Blijven er toch nog vraagtekens bij u over? Neem dan contact op via 085 90 229 29 of per e-mail via info@activlease.nl. Wij kijken graag of een auto leasen zakelijk voor u interessant is. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar!

Kies uw merk voor operational lease

Alfa Romeo lease
Audi lease
BMW lease
Citroën lease
Dacia lease
DS lease
Fiat lease
Ford lease
Honda lease
Hyundai lease

Jaguar lease
Jeep lease
Kia lease
Land Rover lease
Lexus lease
Maserati lease
Mazda lease
Mercedes lease
MG lease
Mini lease

Mitsubishi lease
Nissan lease
Opel lease
Peugeot lease
Polestar lease
Porsche lease
Renault lease
Seat lease
Skoda lease

smart lease
Subaru lease
Suzuki lease
Tesla lease
Toyota lease
Volkswagen lease
Volvo lease
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeOperational lease