ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sLexus

Lexus zakelijk leasen

Lexus lease

Via ActivLease kunt u gemakkelijk en voordelig een nieuwe Lexus zakelijk leasen. U kunt zowel de Lexus ES-serieNX, RXLC en de nieuwe UX bij ActivLease aanvragen.

Wij bieden u altijd de scherpste leaseprijs voor financiÄ“le leaseoperationele lease en short lease. De leaseperiode is in overleg vast te stellen. De genoemde prijzen gelden voor een leaseperiode van 60 maanden, maar wij rekenen graag voor u uit welk lease tarief bij een kortere lease periode past.

Het merk Lexus

De Lexus komt van oorsprong uit Japan en is gestart als de luxedivisie van Toyota. De bedoeling was om wereldwijd luxueuze auto's in de markt te zetten, maar dat zou onder de naam Toyota niet lukken.

Het prototype van de Lexus, de F1, kwam uit in 1987, als voorloper van de LS400. Lexus had de lat erg hoog gelegd, daardoor duurde het vele maanden voordat de LS400 was "geboren". Maar vanaf zijn lancering is de Lexus in Amerika bijzonder goed ontvangen. In 1988 worden er 75 dealers geopend in de VS!

Drie jaar later is het de beurt aan Europa om kennis te maken met de Lexus. Hier heeft de introductie niet zo'n groeispurt als in de VS, alhoewel de Europeanen wel direct onder de indruk zijn van de bijna perfecte Lexus. Het design werd desalniettemin niet door iedereen op prijs gesteld.

Nog altijd staat de naam Lexus voor perfectie, luxe en efficiēntie.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sLexus