ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

ActivLease Wagenparkbeheer

Heeft u meerdere auto’s rondrijden voor uw bedrijf? Dan heeft u zich vast wel eens afgevraagd of dat niet goedkoper en efficiënter kan. Natuurlijk is dat mogelijk! ActivLease is uw onafhankelijke intermediair voor wagenparkbeheer. Wij nemen voor u het regelen van de mobiliteit uit handen, voor zowel personenwagens als bestelauto’s, met oplossingen voor de korte én lange termijn. Of het nu gaat om 5 auto’s of wel 50.

ActivLease Wagenparkbeheer

Wat houdt het in?

Bij ActivLease kunt u terecht voor het actief en efficiënt laten managen van uw wagenpark. Als intermediair verzorgen wij het hele traject, van offerteaanvraag en bestelling van de leaseauto’s tot aflevering en uiteindelijk expiraties. We zetten voorloopauto’s in waar nodig en verzorgen brandstofpassen. Op deze manier helpen we u een hoop tijd en moeite te besparen die u vervolgens aan uw bedrijf kunt spenderen.

Waar ActivLease het verschil maakt

Met ActivLease Wagenparkbeheer profiteert u van de voordelen die wij als onafhankelijk intermediair bieden. Door snel te communiceren en ons proactief op te stellen komen we altijd tot de beste leasedeal. Ons netwerk van de grootste en beste dealers en leasemaatschappijen laten wij voor u samenwerken, om uiteindelijk tot de juiste voertuigkeuze en lagere vlootkosten (TCO) te realiseren. Lees meer over onze werkwijze.

Een groener wagenpark

Ook voor het vergroenen van uw wagenpark bent u bij ActivLease aan het juiste adres. Een elektrische auto is niet alleen goedkoper in onderhoud en verbruikskosten, maar ook beter voor het milieu en een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Als expert in elektrisch leasen helpen we u bij het vinden van de elektrische leaseauto die qua uitstraling en actieradius het beste past bij uw bedrijf.

Alle elektrische auto's bekijken

Vragen over wagenparkbeheer? Laat het ons weten!

Kortom, ActivLease Wagenparkbeheer staat voor het volgende:

  • Lagere vlootkosten (TCO)
  • Meer controle en overzicht
  • Altijd de juiste voertuigkeuze
  • Vergroenen van uw wagenpark

Meer weten over ActivLease en wat wij kunnen betekenen voor uw wagenpark? Of gewoon interesse in het leasen van een auto? Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Direct contact?

Bel 085 - 90 229 29 (8.30 - 17.00 uur)

Voor particuliere aanvragen ga naar onze private lease pagina
 
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieWagenparkbeheer