ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeWij zijn ActivLeaseMVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steeds meer van onze medewerkers rijden in een elektrische auto. Maar maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat natuurlijk verder dan emissievrij vervoer. ActivLease heeft een ambitieuze duurzaamheidsstrategie om een positieve impact te hebben op het milieu. Als toonaangevende lease intermediair en expert in elektrische mobiliteit vind ActivLease het belangrijk om onze eigen carbon footprint te verlagen. Daarom streven wij ernaar om in 2030 volledig klimaatneutraal te zijn.

Een belangrijk onderdeel van de route naar het klimaatneutraal maken van ons pand is het investeren in hernieuwbare energie. ActivLease wil investeren in eigen zonnepanelen, waardoor we in staat zijn om een aanzienlijke hoeveelheid schone energie op te wekken. Met deze zonnepanelen kan ActivLease tot wel 69.000 kWh per jaar opwekken.

Daarnaast willen we investeren in eigen accu's, die een cruciale rol spelen in het opslaan van de opgewekte zonne-energie. Door middel van deze accu's kan ActivLease de opgewekte energie efficiënter benutten en het gebruik van het elektriciteitsnet verminderen. Zo rijdt ook ons eigen wagenpark volledig op energie door onszelf opgewekt.

Naast het opwekken en opslaan van hernieuwbare energie, hebben we ook aandacht voor afvalbeheer. ActivLease wil grote stappen maken in het scheiden van afval, maar we gaan een stuk verder door volledig af te stappen van het gebruik van papier. Door bewust om te gaan met het gebruik van materiaal en afval kunnen we dit tot een minimum beperken.

Duurzame mobiliteit is waar ActivLease in uitblinkt, en om een duurzame bedrijfscultuur te bevorderen wil ActivLease duurzaam vervoer beschikbaar maken voor al haar medewerkers. Dit kunnen elektrische auto’s of e-bikes zijn. Op deze manier willen wij de transitie naar elektrisch vervoer verder stimuleren.

Met deze duurzaamheidsplannen toont ActivLease haar toewijding aan een groenere toekomst. Door te investeren in hernieuwbare energie, afvalbeheer en elektrisch vervoer, werkt ActivLease actief aan het verminderen van haar carbon footprint en het realiseren van haar doelstelling om in 2030 volledig klimaatneutraal Wij adviseren ook graag onze klanten over hoe zij hun onderneming duurzamer kunnen maken.

Naast het milieu houden we ook rekening met mens en maatschappij. Vanuit die gedachte werkt ActivLease samen met partijen die zich inzetten voor eerlijke projecten.

Fonds Gehandicaptensport

ActivLease is 1% FairShare partner van Fonds Gehandicaptensport. Met onze jaarlijkse donatie helpen we sporters aan een rugbyrolstoel, handbike of hardloopprothese. Help jij ook mee? Maak sport eerlijk. Doneer via fondsgehandicaptensport.nl.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeWij zijn ActivLeaseMVO