ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeWagenparkbeheer

ActivLease Wagenparkbeheer - Dé manier om kosten te besparen

Heeft u meerdere leaseauto’s rondrijden binnen uw bedrijf? Dan vraagt u zich vast wel eens af of dat niet goedkoper en efficiënter kan. Natuurlijk is dat mogelijk! Maar goed wagenparkbeheer kost tijd en moeite. Daarom besteden steeds meer ondernemers dit uit aan een externe partij.

ActivLease is uw onafhankelijke intermediair voor wagenparkbeheer. Wij nemen graag voor u het regelen van de mobiliteit uit handen, voor personenwagens én bestelauto’s van alle merken, met oplossingen voor zowel de korte als lange termijn. Of het nu gaat om 5 auto’s of wel 50.

Voordelen Wagenparkbeheer

  • Lagere vlootkosten (TCO)
  • Meer controle en overzicht
  • Altijd de juiste autokeuze
  • Vergroenen van uw wagenpark

Wat is wagenparkbeheer?

Bij ActivLease kunt u terecht voor het actief en efficiënt laten managen van uw wagenpark. Als ervaren intermediair verzorgen wij het hele traject, van offerteaanvraag en bestelling van de leaseauto’s tot aflevering en uiteindelijk expiraties. We zetten voorloopauto’s in waar nodig en regelen brandstofpassen. Geen gedoe meer met de administratie dus. Bovendien bieden we strategische hulp bij inkoop en beheer. Bijvoorbeeld als u het u gaat om kostenverlaging of verduurzaming. Zo helpen we u een hoop tijd en moeite te besparen die u liever in uw bedrijf stopt!

Waar ActivLease het verschil maakt

Met ActivLease Wagenparkbeheer profiteert u van de voordelen die wij als onafhankelijk intermediair bieden. Door snelle communicatie en een proactieve instelling komen we uiteindelijk tot de beste leasedeal. We vragen offertes op binnen ons netwerk van de grootste en beste dealers en leasemaatschappijen, om uiteindelijk tot de juiste voertuigkeuze te komen en lagere vlootkosten (Total Cost of Ownership - TCO) te realiseren. Een tijdrovend, risicovol proces als u het zelf doet, maar dankzij onze jarenlange ervaring en expertise heeft u er geen omkijken meer naar! Benieuwd naar hoe ActivLease te werk gaat? Lees hier verder.

Een groener wagenpark

Ook voor een groen en duurzaam wagenpark bent u bij ActivLease aan het juiste adres. Een elektrische auto is niet alleen goedkoper in onderhoud en verbruik, maar ook beter voor het milieu en een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Bovendien bent u optimaal voorbereid op het toenemende aantal milieuzones en de impact daarvan op de bereikbaarheid. Als expert in elektrisch leasen helpen we u bij het vinden van de auto die qua uitstraling en actieradius het beste bij uw werknemers past.

Alle elektrische auto's bekijken

Vragen over wagenparkbeheer of fleetmanagement? Laat het ons weten!

Meer weten over ActivLease en hoeveel kosten u kunt besparen met wagenparkbeheer? Of benieuwd naar de ideale leaseauto voor uw bedrijf? Laat geheel vrijblijvend uw gegevens achter via onderstaand contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Direct contact?

Bel 085 - 90 229 29 (8.30 - 17.00 uur)

Voor particuliere aanvragen ga naar onze private lease pagina.
 
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeWagenparkbeheer