ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeWagenparkbeheer

ActivLease Wagenparkbeheer

Bent u ook een Excel koning?

Beheert u uw wagenpark nog steeds met eindeloze Excel sheets? Bespaar tijd, creëer inzicht en overzicht! De hoge kosten voor mobiliteit zijn een serieuze spelbreker op de bedrijfsbalans. Dat verdient de nodige aandacht. Maar het efficiënt beheren van een wagenpark kost tijd en moeite die u liever in de toekomst van het bedrijf stopt. Daarom laten steeds meer ondernemers en grote bedrijven hun wagenpark uitbesteden. ActivLease vertelt u welke mogelijkheden er zijn en wat we voor u kunnen doen!

Het wagenparkbeheer van een bedrijf ligt vaak in handen van de afdeling inkoop of een P&O-adviseur. Is dat wel de juiste persoon om uw wagenpark te beheren? Mobiliteit bestaat uit veel aspecten die elk evenveel tijd en kennis vereisen. Denk aan het bestellen van leaseauto’s, het inplannen van onderhoud, het managen van berijdersgegevens, een duurzaamheidsplan en nog veel meer.

Goed wagenparkbeheer begint met een goede autoregeling

Met een goede auto- of mobiliteitsregeling kunt u vaak meer besparen dan met een goedkoop leasecontract. In een autoregeling legt u de afspraken tussen werkgever en berijders vast. Denk aan de maximale hoogte van het leasetarief, de keuze voor een benzineauto of elektrische auto, regels rond het gebruik van een auto, en nog veel meer. Een goede autoregeling is essentieel in het geven van inzicht en draagt bij aan kostenbesparingen. Toch zijn de meeste autoregelingen die we zien niet meer up-to-date.
 

Gratis-wagenparkscan-ActivLeaseWilt u weten of uw auto- of mobiliteitsregeling nog toekomstbestendig is? Vraag dan de gratis wagenparkscan aan. Een van onze mobiliteitsadviseurs neemt dan contact met u op. De wagenparkscan kan al vanaf 4 voertuigen!

 

Guido Mulder / Patrick Hofman ActivLeaseActivLease is gespecialiseerd in maatwerk mobiliteitsoplossingen, daardoor kunnen wij uw huidige autoregeling beoordelen én optimaliseren. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Onze mobiliteitsadviseur Guido Mulder helpt u graag bij het in kaart brengen van uw wagenpark.

NEEM CONTACT OP

Wagenparkbeheeroptimalisatie

Bij een effectief wagenparkbeheer draait alles om kostenbesparing. Het is dan ook belangrijk om goed zicht te hebben op de staat van de auto's en regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, om zo hoge reparatiekosten te voorkomen. Daarnaast kan het monitoren van het brandstofverbruik en de rijstijl van de bestuurders ook een grote rol spelen in het terugdringen van de kosten. Door het wagenpark optimaal te beheren en deze aspecten goed in de gaten te houden, kunt u als bedrijf flink besparen op de kosten van het wagenpark.

Uw wagenparkbeheer uitbesteden

Een wagenparkbeheerder houdt zich dagelijks bezig met alle aspecten rondom de mobiliteit in uw bedrijf. Van de aankoop tot het onderhoud en het brandstofbeheer, tot de administratie en het bijhouden van de prestaties. ActivLease zet zich in voor ondernemers die meer controle en overzicht willen krijgen als het gaat om hun mobiliteitsregeling. Dankzij onze kennis en tools bespaart u niet alleen tijd en kosten, maar bent u ook verzekerd van een professionele en persoonlijke aanpak.

 • MEER GRIP OP KOSTEN

Zijn de mantelovereenkomsten nog up-to-date? De gehanteerde leasetarieven nog reëel? Kunt u misschien profiteren van betere inkoopafspraken? Laat u niet verrassen door de kosten van het wagenpark. U kunt vaak meer besparen dan u denkt. Besteed daarom uw wagenparkbeheer uit aan ActivLease. Wij vergelijken voor u de beste leaseaanbiedingen bij meerdere maatschappijen, gebruiken een normcalculatie om het verwachte kostenplaatje te berekenen en vinden andere oplossingen voor kostenoptimalisatie.

 • MINDER ADMINISTRATIE

Met outsourcing van uw wagenpark kunt u een hoop tijd besparen. Stel, er gaat een medewerker uit dienst. Of een leasecontract moet voortijdig worden beëindigd. Worden de leaseovereenkomsten nageleefd? Wie controleert de facturen? Is de P&O-adviseur de juiste persoon om al deze disciplines te beheren? ActivLease neemt de tijdrovende administratieve rompslomp van u over en onderhoudt het contact met de berijders. Zo kunt u zich focussen op de groei van uw bedrijf.

 • CREËER OVERZICHT

Alle gegevens van uw leaseauto’s en -contracten in één handig overzicht? Het beheren van uw wagenpark wordt een stuk eenvoudiger met My ActivFleet. Een nieuw platform waarin u alle informatie vindt en zaken rondom uw wagenpark regelt. Van kilometerstanden en berijders tot contractgegevens en exploitatiekosten.

My ActivFleet - Maak uw wagenpark inzichtelijk

My ActivFleet - Meer overzichtMy ActivFleet is uw persoonlijke online omgeving waarin u snel en eenvoudig alles rondom uw leaseauto en wagenpark regelt. Kilometerstand bijhouden? Een afspraak maken voor een bandenwissel? Pech onderweg en direct hulp nodig? Met My ActivFleet heeft u alles bij de hand.

Het beheren van uw wagenpark wordt een stuk eenvoudiger met My ActivFleet. Met ons platform heeft u alle zakelijke leaseauto’s in één handig overzicht – zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Loopt het contract niet via ActivLease? Geen probleem! Ook auto’s van andere leasemaatschappijen en zelfs aangekochte auto’s kunt u uploaden en online beheren.

De basis van My ActivFleet is gratis en kan al vanaf één rijdend contract. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met het beheren en inzichtelijk maken van uw wagenpark. Denk daarbij aan advies over kostenbesparingen en inzicht in de TCO.

 • Alles over uw leaseauto en -contract binnen handbereik
 • Voor wagenparkbeheerders en bestuurders
 • Uw exploitatiekosten inzichtelijk

Benieuwd naar My ActivFleet? Wij vertellen u graag meer!

NEEM CONTACT OP

Waarom ActivLease?

Door snelle communicatie en een proactieve instelling komen wij altijd tot de beste leasedeal. We vragen offertes op binnen ons netwerk van de grootste en beste dealers en leasemaatschappijen, om uiteindelijk tot de juiste voertuigkeuze te komen en lagere vlootkosten (Total Cost of Ownership - TCO) te realiseren. Een tijdrovend, risicovol proces als u het zelf doet, maar dankzij onze jarenlange ervaring en expertise heeft u er geen omkijken meer naar! Benieuwd naar hoe ActivLease te werk gaat? Lees hier verder.

Een groener wagenpark

Ook voor een groen en duurzaam wagenpark bent u bij ActivLease aan het juiste adres. Een elektrische auto is niet alleen goedkoper in onderhoud en verbruik, maar ook beter voor het milieu en een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Bovendien bent u optimaal voorbereid op het toenemende aantal milieuzones en de impact daarvan op de bereikbaarheid. Als expert in elektrisch leasen helpen we u bij het vinden van de auto die qua uitstraling en actieradius het beste bij uw werknemers past.

BEKIJK HET AANBOD

Vragen over wagenparkbeheer? Laat het ons weten!

Meer weten over wagenparkbeheer en wat ActivLease voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier geef aan of u gebruik wil maken van onze gratis wagenparkbeheer scan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Geheel vrijblijvend!

Direct contact?

Bel 085 - 90 229 29 (8.30 - 17.00 uur)

 
Waarom ActivLease
 • Merk onafhankelijk leasen
 • Transparant
 • Altijd een alternatief
 • Altijd de beste deal
 • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeWagenparkbeheer