ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sDacia

Dacia zakelijk leasen

Dacia lease

Op zoek naar een degelijke leaseauto voor een aantrekkelijke leaseprijs? Dan is Dacia iets voor u! Bij ActivLease kunt u eenvoudig online een betaalbare Dacia zakelijk leasen. Met onze jarenlange kennis en ervaring in Dacia leasing helpen wij u graag aan de gewenste leaseperiode met een daarbij passende, scherpe operational lease prijs. Alle Dacia modellen zijn bij ons beschikbaar, waaronder de populaire Duster en de volledig elektrische Spring.

Onze leaseadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van operational lease voor een Dacia en helpen u bij het vinden van de auto die het beste past bij uw wensen en behoeften. Ook kunt u een kijkje nemen in onze outlet voor de nieuwste Dacia aanbiedingen.

Het merk Dacia

Dacia is een Roemeens automerk dat sinds de jaren '60 auto's produceert. In 1999 werd Dacia overgenomen door Renault en begon het met de productie van de succesvolle Logan. Het merk is vooral bekend om zijn betaalbare auto's en heeft inmiddels een breed assortiment aan modellen.

Dacia staat voor degelijkheid, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het automerk is de afgelopen jaren sterk gegroeid en richt zich ook op elektrische auto’s.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sDacia