ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Dacia lease

Dacia lease

Met de Dacia bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers. Bij ActivLease kunt u voordelig alle Dacia modellen leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Dacia. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Dacia te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Dacia financieel leasen omdat u liever uw Dacia met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Geschiedenis Dacia

De geschiedenis van Dacia gaat al decennia terug. Door de in de jaren opgebouwde kennis kunt u met de Dacia rekenen op een betrouwbaar werkpaard, waarmee u elke dag met plezier gebruik maakt van alle nieuwe technische mogelijkheden, wat de Dacia uitermate geschikt maakt voor een operationele of financiële lease constructie. Kijk daar om op onze site voor het leasen van Dacia. Wij leveren zowel financial als operationele lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sDacia