ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.3/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sDacia

Dacia lease

Dacia lease

Bij ActivLease bent u aan het juiste adres als u snel en voordelig een nieuwe Dacia wilt leasen. Wij bieden u scherpe leaseprijzen met service van hoge kwaliteit. Onze lease experts staan u graag te woord bij al uw mogelijke vragen. Wij kunnen alle modellen van Dacia leveren: Logan, Sandero, Duster, Lodgy en Dokker.

Wij hebben ruimschoots ervaring in operationele lease, financiële lease en short lease. U kunt zelf aangeven welke lease periode het beste bij u past.

Het merk Dacia

De fabriek van Dacia werd in 1952 opgericht in Roemenië maar startte aanvankelijk met de productie van onderdelen voor vrachtwagens. Na modernisering van de fabriek in 1967 werd de fabriek uitgebreid tot personenautofabriek. De eerste Dacia, de Dacia 1100, rolde in 1968 van de band. Dacia was de volksauto van Roemenië.

In 1999 nam Renault het merk over. Er waren al banden tussen beide fabrieken, aangezien de Renault 12 in licentie door Dacia geproduceerd werd. Door de toenemende vraag naar goedkopere auto's in een tijdperk waar auto's alleen maar duurder werden, zag Renault zijn kans schoon, hetgeen resulteerde in de Dacia Logan. Met de techniek van Renault bood (en biedt hij nog altijd) veel waar voor zijn geld. De Logan is een auto zonder poespas! Het merk sloeg in Europa zó goed aan dat in 2010 zelfs 350.000 nieuwe klanten werden veroverd.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.3/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.