ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sPorsche

Porsche zakelijk leasen

Porsche lease

Een nieuwe Porsche auto zakelijk leasen? Via ActivLease regelt u een operational of financial lease voor de nieuwe Porsche Macan, Cayenne of Panamera. Ook de nieuwe Porsche 911 en 718 zijn bij ons beschikbaar. Interessant zijn de hybride modellen van Porsche. De Duitse autobouwer investeert veel in de ontwikkeling van elektrische autotechniek. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de plug-in hybride Porsche Cayenne en Panamera.

Ook Porsche maakt de elektrische overstap. Het merk kent veel succes met de Porsche Taycan, een volledig elektrische sportauto die het startsein geeft aan een geheel nieuwe range elektrische automodellen van Porsche.

Het merk Porsche

Porsche Automobil Holding SE werd in 1931 opgericht door Ferdinand Porsche, wie ook de eerste Volkswagen ontworp. De officiële allereerste Porsche kwam in 1938 op de markt: de Porsche 64, maar er zijn veel mensen die de Porsche 356 als eerste echte Porsche beschouwen. Dit was namelijk het eerste model dat echt werd verkocht. Ferdinand Porsche werkte samen met zijn zoon aan dit ontwerp, maar stierf kort nadat het prototype was gebouwd. In eerste instantie bevatte de Porsche veel onderdelen van Volkswagen, maar gaandeweg evolueerde Porsche en kwamen er steeds meer Porsche-onderdelen in.

De alom bekende Porsche 911 werd in 1963 gelanceerd. Dit model bevatte een 6-cilinder boxermotor, maar wordt heden ten dage nog altijd geproduceerd! Oorspronkelijk was de naam Porsche 901, maar omdat Peugeot al sinds 1929 drie cijfers met een 0 in het midden gebruikte, moest Porsche de naam aanpassen als ze in Frankrijk auto's wilde verkopen. De naam is toen aangepast naar de 911.

Een ander opvallend model van Porsche is de 928. Dit model kreeg in 1977 de titel "auto van het jaar", wat nogal opzienwekkend was voor een sportwagen!

 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sPorsche