ActivLease
085 - 90 229 29

Porsche lease

Porsche lease

Het nieuwste model van Porsche leasen? Via ActivLease regelt u een operational of financial lease voor de nieuwe Porsche Macan, Cayenne of Panamera. Ook short lease behoort tot de mogelijkheden. Interessant zijn de hybride modellen van Porsche. De Duitse autobouwer investeert veel in de ontwikkeling van semi-elektrische autotechniek. Dit is terug te zien in de vorig jaar geïntroduceerde Porsche 918. Binnenkort komt de Porsche Mission E (Taycan) op de markt, een volledig elektrisch topmodel die het startsein geeft aan een geheel nieuwe range elektrische automodellen van Porsche.

Artikelen over Porsche lease

Video: nieuwe Porsche 911 in detail. Nu in Nederland te bestellen!

08-12-2018 | Bij ActivLease zijn wij de grootste fans van elektrische roadsters, maar ons hart...

Lees verder

Deze elektrische Porsche Mission E Cross Turismo gaat er écht komen!

25-10-2018 | Porsche betreedt volgend jaar de elektrische autowereld met de volledig elektrisch...

Lees verder

Veelbelovende elektrische auto's voor 2018/2019 [UPDATE]

16-07-2018 | Automobilisten gaan een aantal spannende jaren tegemoet! Dankzij de ontwikkeling v...

Lees verder

Elektrische Porsche Mission E heeft een nieuwe naam: Taycan

12-06-2018 | Volgend jaar trapt Porsche af met de productie van zijn allereerste elektrische au...

Lees verder

Het merk Porsche

Porsche Automobil Holding SE werd in 1931 opgericht door Ferdinand Porsche, wie ook de eerste Volkswagen ontworp. De officiële allereerste Porsche kwam in 1938 op de markt: de Porsche 64, maar er zijn veel mensen die de Porsche 356 als eerste echte Porsche beschouwen. Dit was namelijk het eerste model dat echt werd verkocht. Ferdinand Porsche werkte samen met zijn zoon aan dit ontwerp, maar stierf kort nadat het prototype was gebouwd. In eerste instantie bevatte de Porsche veel onderdelen van Volkswagen, maar gaandeweg evolueerde Porsche en kwamen er steeds meer Porsche-onderdelen in.

De alom bekende Porsche 911 werd in 1963 gelanceerd. Dit model bevatte een 6-cilinder boxermotor, maar wordt heden ten dage nog altijd geproduceerd! Oorspronkelijk was de naam Porsche 901, maar omdat Peugeot al sinds 1929 drie cijfers met een 0 in het midden gebruikte, moest Porsche de naam aanpassen als ze in Frankrijk auto's wilde verkopen. De naam is toen aangepast naar de 911.

Een ander opvallend model van Porsche is de 928. Dit model kreeg in 1977 de titel "auto van het jaar", wat nogal opzienwekkend was voor een sportwagen!

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.