ActivLease
085 - 90 229 29

Lancia lease

Bij ActivLease bent u aan het juiste adres voor het leasen van een Lancia. Welke uitvoering van de Lancia Ypsilon u ook kiest; ActivLease regelt voor u altijd de scherpste prijs voor operationele lease, maar ook voor financi─ôle lease. Ook short lease behoort tot de mogelijkheden. Meestal bedraagt de leaseperiode 60 maanden, maar als u een andere leasetermijn wenst, helpen wij u graag verder.

Kies uw model

Het merk Lancia

Als zoon van een rijke vader wordt er van Lancia verwacht dat hij naar een kostschool gaat om advocaat te worden. Op het terrein van de kostschool is echter ook een werkplaats aanwezig waar fietsen worden gebouwd. Lancia vindt dat veel leuker dan leren.

Wanneer de werkplaats na jaren zich bezig gaat houden met auto's, raakt Lancia geobsedeerd. Van zijn vader krijgt hij uiteindelijk toestemming om bij de werkplaats te gaan werken, weliswaar in naam als boekhouder, maar in werkelijkheid als monteur.

Als de eigenaren van de werkplaats de productie van een klein autootje, Welleyes, binnenslepen, kunnen zij hun succes eigenlijk niet aan. Daarom wordt de werkplaats verkocht aan Lancia, samen met zijn partner Nazzaro. Na de overname wordt het bedrijf onderdeel van Fiat en worden Lancia en Nazzaro aangesteld als testrijders. Lancia is overwegend de snelste, maar maakt ook de meeste brokken.

In 1906 richt Lancia zijn eigen bedrijf op: "Lancia & C.", waarmee het al heel snel voor de wind gaat. Lancia houdt zich vanaf dat moment voornamelijk bezig met de ontwikkeling van nieuwe modellen, maar blijft ook optreden als testrijder.