ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sVolvo

Volvo zakelijk leasen

Volvo lease

Volvo streeft als geen ander naar het verleggen van grenzen. De veilige, comfortabele auto's van de Zweedse fabrikant zorgen voor een ongekende rijervaring. De Volvo V90 en S90 zijn koplopers op het gebied van veiligheidstechnologie. Deze maken het verkeer voor u en uw medeweggebruikers een stuk veiliger. Volvo is vooruitstrevend met diverse projecten voor autonoom rijden en elektrische auto's.

Een veelgekozen Volvo model bij zakelijke rijders is de XC60. U kunt de luxe SUV meteen in elke gewenste uitvoering zakelijk leasen bij ActivLease. Ook heeft het merk een directe leasehit uitgebracht met de XC40, een compacte SUV met karakter. Bekijk hieronder het complete aanbod van Volvo.

Sinds kort zijn alle Volvo leaseauto's beschikbaar als plug-in hybride. Denk bijvoorbeeld aan de V60 en de XC90. Ook de nieuwe V90 en S60 zijn beschikbaar met de krachtige hybride motoren. Daarnaast zijn iconische modellen zoals de S90 direct uit voorraad leverbaar bij ActivLease. Bekijk hieronder alle beschikbare Volvo leaseauto's en onze meest actuele aanbiedingen.

Het merk Volvo

Volvo – Latijn voor ‘ik rol’ - heet voluit Volvo Personvagnar AB, oftewel de Volvo Car Corporation. Het bedrijf begon als onderdeel van een kogellager fabrikant, maar begon in 1927 met de productie van auto’s. Op 14 april van dat jaar rijdt het eerste Volvo model uit de fabriek, de ÖV 4. Deze voor de Amerikaanse markt bestemde personenauto werd gemaakt met kracht en veiligheid als uitgangspunt.

De eerste grote internationale successen voor Volvo kwamen na de introductie van de PV444 in 1944. De PV-serie met viercilindermotoren bleek zeer gewild onder het volk en werd bijna tweehonderdduizend keer geproduceerd voordat het in 1958 een opvolger kreeg in de PV544. Deze werd beroemd door in 1965 de Safari Rally te winnen.

Het Zweedse automerk zette gedurende de 20e eeuw de maatstaf voor rijveiligheid. Het is verantwoordelijk voor innovaties zoals het eerste kinderzitje en de revolutionaire driepuntsgordel. Dankzij deze doorbraken op het gebied van veiligheid is de overlevingskans van bestuurders bij ongelukken drastisch verhoogd.

Ook op technisch vlak is Volvo een vooruitstrevend merk. Het werd in 2016 door een vakjury uitgeroepen tot techmerk van het jaar. De populaire XC90 werd bovendien genomineerd voor Europese Auto van het Jaar. De luxe leasemodellen van Volvo staan garant voor ongekend comfort, tijdloos design en de beste veiligheid die u uw familie kunt geven.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sVolvo