ActivLease
085 - 90 229 29

Volvo lease

Volvo streeft als geen ander naar het verleggen van grenzen. De nieuwe Volvo V90 en S90 zijn bijvoorbeeld koplopers op het gebied van veiligheidstechnologie. De Zweedse fabrikant is ook vooruitstrevend met projecten voor autonoom rijden en elektrische auto's.

In het gamma van Volvo zijn diverse modellen als plug-in hybride te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de V60 en de XC90. Andere modellen zoals de V40, S60 en XC60 zijn direct uit voorraad leverbaar bij ActivLease. De XC90 is zelfs nog beperkt leverbaar met de gunstige bijtelling van 2016! Bekijk onze outlet voor de meest actuele Volvo aanbiedingen.

Het merk Volvo

Volvo – Latijn voor ‘ik rol’ - heet voluit Volvo Personvagnar AB, oftewel de Volvo Car Corporation. Het bedrijf begon als onderdeel van een kogellager fabrikant, maar begon in 1927 met de productie van auto’s. Op 14 april van dat jaar rijdt het eerste Volvo model uit de fabriek, de ÖV 4. Deze voor de Amerikaanse markt bestemde personenauto werd gemaakt met kracht en veiligheid als uitgangspunt.

De eerste grote internationale successen voor Volvo kwamen na de introductie van de PV444 in 1944. De PV-serie met viercilindermotoren bleek zeer gewild onder het volk en werd bijna tweehonderdduizend keer geproduceerd voordat het in 1958 een opvolger kreeg in de PV544. Deze werd beroemd door in 1965 de Safari Rally te winnen.

Het Zweedse automerk zette gedurende de 20e eeuw de maatstaf voor rijveiligheid. Het is verantwoordelijk voor innovaties zoals het eerste kinderzitje en de revolutionaire driepuntsgordel. Dankzij deze doorbraken op het gebied van veiligheid is de overlevingskans van bestuurders bij ongelukken drastisch verhoogd.

Ook op technisch vlak is Volvo een vooruitstrevend merk. Het werd in 2016 door een vakjury uitgeroepen tot techmerk van het jaar. De populaire XC90 werd bovendien genomineerd voor Europese Auto van het Jaar. De luxe leasemodellen van Volvo staan garant voor ongekend comfort, tijdloos design en de beste veiligheid die u uw familie kunt geven.