ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sVolvo

Volvo lease

Volvo lease

Volvo streeft als geen ander naar het verleggen van grenzen. De veilige, comfortabele auto's van de Zweedse fabrikant zorgen voor een ongekende rijervaring. De nieuwe Volvo V90 en S90 zijn bijvoorbeeld koplopers op het gebied van veiligheidstechnologie. Deze maken het verkeer voor u en uw medeweggebruikers een stuk veiliger. Volvo is vooruitstrevend met diverse projecten voor autonoom rijden en elektrische auto's.

Onlangs is door Volvo de nieuwe, langverwachte XC60 uitgebracht. Een directe leasehit! U kunt de luxe SUV meteen zakelijk leasen bij ActivLease. Ook heeft het merk de XC40 uitgebracht, een compacte SUV met karakter. Bekijk het complete aanbod van Volvo.

In het gamma van Volvo zijn diverse leasemodellen als plug-in hybride te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de V60 en de XC90. Ook de nieuwe V90 en XC60 zijn beschikbaar met de krachtige T8 Twin Engine motoren. Daarnaast zijn modellen zoals de V40 en S90 direct uit voorraad leverbaar bij ActivLease. Bekijk hieronder alle beschikbare Volvo leaseauto's en de meest actuele aanbiedingen.

Het merk Volvo

Volvo – Latijn voor ‘ik rol’ - heet voluit Volvo Personvagnar AB, oftewel de Volvo Car Corporation. Het bedrijf begon als onderdeel van een kogellager fabrikant, maar begon in 1927 met de productie van auto’s. Op 14 april van dat jaar rijdt het eerste Volvo model uit de fabriek, de ÖV 4. Deze voor de Amerikaanse markt bestemde personenauto werd gemaakt met kracht en veiligheid als uitgangspunt.

De eerste grote internationale successen voor Volvo kwamen na de introductie van de PV444 in 1944. De PV-serie met viercilindermotoren bleek zeer gewild onder het volk en werd bijna tweehonderdduizend keer geproduceerd voordat het in 1958 een opvolger kreeg in de PV544. Deze werd beroemd door in 1965 de Safari Rally te winnen.

Het Zweedse automerk zette gedurende de 20e eeuw de maatstaf voor rijveiligheid. Het is verantwoordelijk voor innovaties zoals het eerste kinderzitje en de revolutionaire driepuntsgordel. Dankzij deze doorbraken op het gebied van veiligheid is de overlevingskans van bestuurders bij ongelukken drastisch verhoogd.

Ook op technisch vlak is Volvo een vooruitstrevend merk. Het werd in 2016 door een vakjury uitgeroepen tot techmerk van het jaar. De populaire XC90 werd bovendien genomineerd voor Europese Auto van het Jaar. De luxe leasemodellen van Volvo staan garant voor ongekend comfort, tijdloos design en de beste veiligheid die u uw familie kunt geven.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.