ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sVolvo

Volvo zakelijk leasen

Volvo lease

Volvo staat bekend om het verleggen van grenzen. De auto's van de Zweedse fabrikant combineren een stijlvol imago en comfort met een ongekende rijervaring. De nieuwe modellen zijn onbetwiste koplopers op het gebied van veiligheidstechnologie. De slimme systemen aan boord zorgen voor minder stress, meer veiligheid voor u en uw medeweggebruikers. Volvo is ook vooruitstrevend met het verminderen van de impact op het milieu. Dat maakt het leasen van een Volvo een goede, bewuste keuze.

Een populaire Volvo auto onder zakelijke rijders is de XC60. U kunt de luxe SUV meteen in elke gewenste uitvoering bestellen bij ActivLease. Ook heeft het merk een directe leasehit uitgebracht met de nieuwe EX30, een compacte en betaalbare elektrische SUV met karakter! Bekijk hieronder het complete aanbod van Volvo.

Sinds kort zijn alle Volvo leaseauto's beschikbaar met elektrische aandrijving. Denk bijvoorbeeld aan de  V60 en de XC90 Plug-in Hybrid. Ook de V90 en S60 zijn beschikbaar met de krachtige hybride aandrijflijn. Daarnaast zijn iconische modellen zoals de XC40 direct uit voorraad leverbaar bij ActivLease. Bekijk hieronder alle beschikbare Volvo leaseauto's en onze meest actuele aanbiedingen.

Het merk Volvo

Volvo – Latijn voor ‘ik rol’ - heet voluit Volvo Personvagnar AB, oftewel de Volvo Car Corporation. Het bedrijf begon als onderdeel van een kogellager fabrikant, maar begon in 1927 met de productie van auto’s. Op 14 april van dat jaar rijdt het eerste Volvo model uit de fabriek, de ÖV 4. Deze voor de Amerikaanse markt bestemde personenauto werd gemaakt met kracht en veiligheid als uitgangspunt.

De eerste grote internationale successen voor Volvo kwamen na de introductie van de PV444 in 1944. De PV-serie met viercilindermotoren bleek zeer gewild onder het volk en werd bijna tweehonderdduizend keer geproduceerd voordat het in 1958 een opvolger kreeg in de PV544. Deze werd beroemd door in 1965 de Safari Rally te winnen.

Het Zweedse automerk zette gedurende de 20e eeuw de maatstaf voor rijveiligheid. Het is verantwoordelijk voor innovaties zoals het eerste kinderzitje en de revolutionaire driepuntsgordel. Dankzij deze doorbraken op het gebied van veiligheid is de overlevingskans van bestuurders bij ongelukken drastisch verhoogd.

Ook op technisch vlak is Volvo een vooruitstrevend merk. Het werd in 2016 door een vakjury uitgeroepen tot techmerk van het jaar. De populaire XC90 werd bovendien genomineerd voor Europese Auto van het Jaar. De luxe leasemodellen van Volvo staan garant voor ongekend comfort, tijdloos design en de beste veiligheid die u uw familie kunt geven.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sVolvo