ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sMazda

Mazda lease

Mazda lease

Bij ActivLease kunt u voordelig een nieuwe Mazda leasen. Hier heeft u gegarandeerd de beste leasedeal. Onze lease experts helpen u graag verder met het leasen van een Mazda, zoals de Mazda 2, Mazda 36 Sportbreak, CX-3 en de nieuwe CX-5. Deze modellen zijn zeer voordelig als operational lease bij ActivLease. Ook is het mogelijk om de Mazda als financial lease of shortlease af te sluiten. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het leasen van een Mazda.

Het merk Mazda

De oprichter van Mazda, Jyuriro Matsuda, is opgeleid tot smid en al op jonge leeftijd een rijk man. Op zijn veertigste wil hij eigenlijk al met pensioen gaan, maar in 1920 richt hij toch het Toyo Cork Kogyo Co op, een bedrijf dat kurk produceert. Het bedrijf gaat over op het produceren van machine werktuigen. In 1927 wordt de eerste motorfiets geproduceerd. In de jaren '30 maakt het bedrijf wederom een verandering door en wordt overgegaan tot het produceren van automobielen. De eerste Mazda (een 3-wiel truck) komt in 1931 op de markt. In 1934 wordt de naam van het bedrijf veranderd in Mazda. De oorlog gooit roet in het eten en de productie wordt weer omgeschakeld; ditmaal naar oorlogsmaterieel.

Na de oorlog gaat Mazda toch weer automobielen produceren en een lange lijst van verschillende types is het resultaat.

Meer klasse in elke klasse is het motto van de nieuwe Mazda 2 serie. Mazda zegt dat ze bij het ontwikkelen zichzelf niet hebben laten beperken door het alledaagse. Het Japanse Mazda won de 'Car of the Year Japan' award van 2014-2015. Mazda is vooruitstrevend.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.