ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sLucid

Lucid zakelijk leasen

Lucid lease

Lucid Motors is een nieuw, ambitieus automerk uit de Verenigde Staten. Het richt zich volledig op het maken van elektrische auto’s met een hoge performance en veel luxe. Dit jaar wordt de Lucid Air geïntroduceerd, de eerste productieauto van het merk, die alle verwachtingen lijkt te overtreffen!

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het zakelijk leasen van de elektrische Lucid Air. Vraag onze leaseadviseurs naar de actuele levertijden of vraag direct een vrijblijvende leaseofferte aan.

Welke Lucid wilt u leasen?

Het merk Lucid

Lucid Motors is een Amerikaanse producent van elektrische auto's en is opgericht in 2007 onder de naam Atieva. Het bedrijf richtte zich eerst op het ontwikkelen van batterijtechnologie voor elektrische auto's en leverde aan bedrijven als Audi en de Formula E.

In 2016 werd het bedrijf omgedoopt tot Lucid Motors en richtte het zich op de ontwikkeling van zijn eigen elektrische auto, de Lucid Air. Het bedrijf kreeg financiering van diverse investeerders, waaronder Saudi Arabian Public Investment Fund.

De Lucid Air werd in 2020 officieel onthuld en de eerste Europese leveringen zijn inmiddels gestart. De Air is een luxe sedan met een bereik van meer dan 800 kilometer en beschikt over een aantal innovatieve functies, zoals een geavanceerd koelsysteem en een adaptief onderstel. Lucid Motors is van plan om in de toekomst ook andere modellen te lanceren, waaronder een SUV.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sLucid