ActivLease
085 - 90 229 29

Ford lease

Ford lease

Als u zich wil verzekeren van de voordeligste prijs bij het leasen van uw Ford, bent u bij ActivLease aan het juiste adres. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u altijd helpen aan de leasevorm (financieel, operationeel of short lease) die het beste bij u past.

Voor de zakelijke leaserijder stelt Ford regelmatig speciale uitvoeringen samen. Deze Business Editions zijn standaard zeer compleet uitgerust met diverse opties, en toch aantrekkelijk geprijsd. Vraag onze leaseadviseurs welk voordeel u kunt pakken met een Ford leaseauto.

De Ford Fiesta is op dit moment een echte lease aanrader. Ook de Ford Focus wagon is een veelgekozen zakenauto. Het modellenprogramma van Ford bestaat verder uit o.a. de Mondeo, EcoSport, Ka+, C-MAX en de Kuga. Daarnaast is dit jaar de volledig vernieuwde Focus onthuld. Ford heeft dus voor iedere automobilist een leuke leaseauto te bieden!

Artikelen over Ford lease

Ford komt met elektrische versie van alle nieuwe modellen

03-04-2019 | De elektrificatie plannen van Ford nemen eindelijk concrete vormen aan. De Amerika...

Lees verder

Ford Fiesta is de meest populaire leaseauto in Nederland

14-03-2019 | De Ford Fiesta mag zich de meest populaire leaseauto van dit moment noemen. De hat...

Lees verder

Ford Focus 2018 getest: 'Een goede en betaalbare allround leaseauto'

28-06-2018 | De nieuwe Ford Focus is enkele maanden geleden officieel onthuld. De vierde genera...

Lees verder

Ford Feel The View laat blinde mensen het uitzicht in de auto ervaren

11-05-2018 | Genieten van het uitzicht is een van de beste dingen aan autorijden voor de bestuu...

Lees verder

Het merk Ford

Henri Ford was vanaf zijn jeugd al gefascineerd door machines. Eind 1893 demonstreerde Ford op het aanrecht in de keuken aan zijn vrouw een eencilindermotor. Drie jaar later produceerde hij zijn eigen quadricycle.

Vervolgens richtte hij de Detroit Automobile Company op in 1899, maar in 1900 ging dit bedrijf al failliet. Toen er een jaar later een doorstart werd gemaakt, stond Henri Ford aan het hoofd. Het bedrijf kreeg de naam Henry Ford Company. Helaas ging het drie maanden later alweer failliet.

Ford liet zich echter niet kennen en richtte in 1903, samen met 11 investeerders, de Ford Motor Company op. De fabriek begon met 10 werknemers, die een paar exemplaren van de Ford Model A per jaar produceerden. De eerste buitenlandse vestiging volgde in 1904. In 1906 groeide Ford uit tot de grootste autobouwer van de Verenigde Staten. De legendarische Model T is het meest succesvolste automodel ooit. Pas in 1927 stopte de productie, nadat er ruim 15 miljoen exemplaren waren gebouwd.

De verdere geschiedenis van Ford kenmerkt zich door hoogte- en dieptepunten, maar het bedrijf kwam alle dieptepunten ongeschonden door.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.