ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sFord

Ford zakelijk leasen

Ford lease

Als u zich wil verzekeren van de voordeligste prijs bij het zakelijk leasen van uw Ford, bent u bij ActivLease aan het juiste adres. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u altijd helpen aan de leasevorm (financieel, operationeel of short lease) die het beste bij u past.

Voor de zakelijke leaserijder stelt Ford regelmatig speciale uitvoeringen samen. Deze Business Editions zijn standaard zeer compleet uitgerust met diverse opties, en toch aantrekkelijk geprijsd. Vraag onze leaseadviseurs welk voordeel u kunt pakken met een Ford leaseauto.

De Ford Focus is op dit moment een echte aanrader. Ook de Ford Focus wagon blijft een veelgekozen zakenauto. Het modellenprogramma van Ford bestaat verder uit o.a. de Puma en de nieuwe Kuga. Daarnaast heeft Ford de volledig elektrische Mustang Mach-E op de markt gebracht. Ford heeft dus voor iedere automobilist een leuke leaseauto te bieden!

Het merk Ford

Henri Ford was vanaf zijn jeugd al gefascineerd door machines. Eind 1893 demonstreerde Ford op het aanrecht in de keuken aan zijn vrouw een eencilindermotor. Drie jaar later produceerde hij zijn eigen quadricycle.

Vervolgens richtte hij de Detroit Automobile Company op in 1899, maar in 1900 ging dit bedrijf al failliet. Toen er een jaar later een doorstart werd gemaakt, stond Henri Ford aan het hoofd. Het bedrijf kreeg de naam Henry Ford Company. Helaas ging het drie maanden later alweer failliet.

Ford liet zich echter niet kennen en richtte in 1903, samen met 11 investeerders, de Ford Motor Company op. De fabriek begon met 10 werknemers, die een paar exemplaren van de Ford Model A per jaar produceerden. De eerste buitenlandse vestiging volgde in 1904. In 1906 groeide Ford uit tot de grootste autobouwer van de Verenigde Staten. De legendarische Model T is het meest succesvolste automodel ooit. Pas in 1927 stopte de productie, nadat er ruim 15 miljoen exemplaren waren gebouwd.

De verdere geschiedenis van Ford kenmerkt zich door hoogte- en dieptepunten, maar het bedrijf kwam alle dieptepunten ongeschonden door.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sFord