ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sAlfa Romeo

Alfa Romeo zakelijk leasen

Alfa Romeo lease

Bij ActivLease kunt u snel en gemakkelijk een Alfa Romeo zakelijk leasen. U heeft de mogelijkheid om de Alfa Romeo Giulia zakelijk te rijden, in combinatie met operationeel, financieel of shortlease. De indrukwekkende Alfa Romeo Stelvio is ook leverbaar en sinds kort is de hybride Alfa Romeo Tonale aan het gamma toegevoegd!

De Alfa Romeo leasemodellen zijn leverbaar in allerlei denkbare uitvoeringen. Alfa Romeo is hèt merk bij uitstek voor de sportieve en gepassioneerde leaserijder met een oog voor detail. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het zakelijk leasen van een Alfa Romeo of neem contact op met onze vriendelijke leaseadviseurs.

Het merk Alfa Romeo

In 1910 startte de Italiaanse Ugo Stella met de Anonima Lombarda Fabbrica Automobili, oftewel "Alfa". Maar Alfa is ook de eerste letter van het Romeinse alfabet. Alfa staat symbool voor een nieuw begin. Toen Stella in 1915 een partnerschap aanging met Nicola Romeo werd de naam gewijzigd in Alfa Romeo. 

De eerste Alfa's werden gebouwd voor de beter bedeelden en voornamelijk bedoeld voor het circuit. De eerste Alfa Romeo (de Torpedo) kwam uit in 1920 en had een logo van een kruis met een slang. Het logo is in de loop der jaren wel iets bijgeschaaft, maar heeft nog altijd zijn originele vorm. 

Tegenwoordig voorziet Alfa Romeo enkele sportieve uitvoeringen van een speciaal logo: de Quadrifoglio, Italiaans voor "klavertje vier". Het gebruik van dit speciale logo vindt zijn oorsprong bij het raceteam van Alfa Romeo, dat dit logo gebruikte voor de circuit-auto's. 

Alfa Romeo is bekend om zijn dynamische coupés en cabriolets en befaamde sportwagens. Alfa Romeo stelt dat u zich moet laten leiden door uw passie voor autorijden. Laat u voortbewegen door de unieke techniek van Alfa Romeo.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sAlfa Romeo