ActivLease
085 - 90 229 29

Subaru lease

Bij ActivLease kunt u gemakkelijk en voordelig een Subaru leasen. U heeft de keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen van bijvoorbeeld de BRZ, Forester en Outback.

Bij ActivLease regelen we voor u een scherpe, vrijblijvende offerte voor een nieuwe Suzuki leaseauto. Zowel financiële leaseoperationele lease als short lease is beschikbaar.

Het merk Subaru

Subaru word in 1953 opgericht als automobieldivisie van het Japanse Fuji Heavy Industries, een bedrijf dat vliegtuigen bouwt, verkoopt en onderhoud.

Het kenmerkende blauwe logo met zilveren sterren is gebaseerd op het Plejaden sterrencluster en staat tevens symbool voor de bedrijven die fuseerden in FHI.

De Subaru Legacy moet bij zijn introductie in 1989 de wereldwijde markt voor sedans veroveren. De AWD-aangedreven auto komt ook als stationwagon op de markt. De Outback-variant zou later gepromoveerd worden tot afzonderlijk model.

In 1992 komt de Impreza op de markt. Subaru zou hier zeer uiteenlopende versies van produceren, waaronder een tweedeurs coupe, vierdeurs sedan, ruime stationwagon en vijfdeurs hatchback. De innovatieve turbomotor in de Impreza stuwt de speciale rallyvariant WRX in de jaren ’00 voort naar veel succes, waaronder meerdere WRC rallykampioenschappen.

In samenwerking met Toyota ontwerpt Subaru in 2012 de BRZ (in andere delen van de wereld genaamd Toyota 86 of Scion FR-S), een sportwagen met een boxermotor en achterwielaandrijving. De auto valt vrijwel meteen in de prijzen vanwege de uitstekende besturing.