ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sSubaru

Subaru zakelijk leasen

Subaru lease

Met de Subaru bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers. Bij ActivLease kunt u voordelig alle Subaru modellen zakelijk leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Subaru. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Subaru te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Subaru financieel leasen omdat u liever uw Subaru met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Subaru

Subaru word in 1953 opgericht als automobieldivisie van het Japanse Fuji Heavy Industries, een bedrijf dat vliegtuigen bouwt, verkoopt en onderhoud.

Het kenmerkende blauwe logo met zilveren sterren is gebaseerd op het Plejaden sterrencluster en staat tevens symbool voor de bedrijven die fuseerden in FHI.

De Subaru Legacy moet bij zijn introductie in 1989 de wereldwijde markt voor sedans veroveren. De AWD-aangedreven auto komt ook als stationwagon op de markt. De Outback-variant zou later gepromoveerd worden tot afzonderlijk model.

In 1992 komt de Impreza op de markt. Subaru zou hier zeer uiteenlopende versies van produceren, waaronder een tweedeurs coupe, vierdeurs sedan, ruime stationwagon en vijfdeurs hatchback. De innovatieve turbomotor in de Impreza stuwt de speciale rallyvariant WRX in de jaren ’00 voort naar veel succes, waaronder meerdere WRC rallykampioenschappen.

In samenwerking met Toyota ontwerpt Subaru in 2012 de BRZ (in andere delen van de wereld genaamd Toyota 86 of Scion FR-S), een sportwagen met een boxermotor en achterwielaandrijving. De auto valt vrijwel meteen in de prijzen vanwege de uitstekende besturing.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sSubaru