ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sHonda

Honda zakelijk leasen

Honda lease

Honda is al jaren een bijzonder populair merk. Vooral de Honda Civic kent bijna iedereen. Andere modellen zijn de CR-V, JazzHR-V en de volledig elektrische Honda E. Natuurlijk is het mogelijk om bij ActivLease een Honda zakelijk te leasen. Het team van ActivLease heeft goede contacten met meerdere Honda-dealers en kan u altijd helpen aan een scherpe prijs, of het nu voor financi─ôle lease of operationele lease is, maar ook voor short lease.

Een Honda als zakelijke leaseauto is altijd een goede keus. De leaseperiode is meestal 60 maanden; de genoemde prijzen zijn daarop gebaseerd. Wilt u een andere leasetermijn? Dat is zeker mogelijk! Het team van ActivLease berekent in dat geval graag het geldende leasetarief voor u uit.

Het merk Honda

In 1948 startte Honda met het produceren van motoren voor motorfietsen. Maar al snel begon Honda ook zelf motorfietsen te produceren. Na de oprichting in Japan vestigde het merk zich in 1959 ook in de Verenigde Staten.

In 1963 wordt gestart met de productie van auto’s. De eerste auto’s zijn een sportwagen (de S500) en een pick-up truck (T360). Honda maakte kwistig gebruik van haar ervaringen uit de motorfietstechnologie; de eerste auto’s werden aangedreven door een doorontwikkeling van een motorfietsblok.

Zodra in 1972 de eerste Civic van de band rolt, zet Honda zichzelf definitief op de kaart. Na 45 jaar is de Civic nog altijd een populaire auto.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sHonda