ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogHonda e, de enige EV waarop je een magnetron of...

Honda e, de enige EV waarop je een magnetron of spelcomputer kan aansluiten

23-07-2020

Honda e, de enige EV waarop je een magnetron of spelcomputer kan aansluiten

De Honda e is misschien wel een van de opvallendste elektrische auto’s van dit moment. Honda combineert retro én modern design met een hoogwaardige afwerking in een kleine stadsauto. De compacte EV valt niet alleen op door zijn aandoenlijke uiterlijk, hij beschikt ook over een aantal opvallende en unieke features. Wij zetten een aantal functies van de Honda e op een rij, die u niet snel in andere leaseauto’s zult tegenkomen!

Een volwaardig stopcontact in het dashboard

Honda wilde het interieur een huiskamersfeer meegeven zodat het een fijne plek is om te verblijven. De auto is dan ook voorzien van een rijke uitrusting en een volwaardig 230V stopcontact. Dit opent een wereld van mogelijkheden, want apparaten van thuis kunt u nu ook meenemen voor onderweg! Zo is in onderstaand filmpje een berijder te zien die de Honda-e heeft voorzien van een magnetron. Wie wil dat nou niet?

HDMI aansluiting voor nog meer entertainment

De Honda e heeft een opvallend retro interieur met beeldschermen over de hele breedte. Al die schermen kunt u ook voor uw eigen vermaak gebruiken. In een Tesla is het al mogelijk om games te spelen in de auto, maar met de HDMI aansluiting (en het stopcontact) van de Honda e, sluit u eenvoudig uw favoriete spelcomputer op de auto aan. Zo heeft u tijdens het wachten altijd iets te doen en kunt u gegarandeerd verbaasde blikken vanaf de straat verwachten!

Stel uw eigen aquarium samen

Bij een rustgevend interieur met een huiskamer gevoel hoort natuurlijk een aquarium. Ook daar heeft Honda aan gedacht. De Honda e is naast het digitale instrumentarium voorzien van maar liefst 2 beeldschermen. Zo kan de navigatiekaart bijvoorbeeld recht voor de bijrijder op het scherm worden geplaatst. Voor een ontspannen sfeer zijn de schermen te combineren tot een groot digitaal aquarium. U kunt zelf een samenstelling maken van verschillende soorten vissen!

Een auto voor in de stad

De Honda e is een echte stadsauto en is, naast al deze eigenzinnige high-tech, gelukkig ook erg praktisch. De auto is bijvoorbeeld erg wendbaar met een kleine draaicirkel en past dankzij zijn digitale buitenspiegels overal tussen. Ook de actieradius van 220 kilometer is afgestemd op de stad. Omdat de accu relatief klein is, is hij ook snel weer vol te laden. Least u straks deze leuke elektrische Honda? Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan bij een van onze medewerkers!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHonda e, de enige EV waarop je een magnetron of...