ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sTesla

Tesla zakelijk leasen

Tesla lease

Tesla is pionier en trendsetter op het gebied van elektrisch rijden. Met een leaseauto van Tesla rijdt u altijd in een veilige, snelle en milieuvriendelijke auto. Ook voordelig rijden in een Tesla is goed mogelijk dankzij de gunstige 16 procent bijtelling die op elektrische auto's van toepassing is.

De luxe Tesla Model S is een van de best verkochte elektrische auto's in Nederland. Een indrukwekkend vermogen, hoog comfortniveau en een inspirerende elektrische aandrijving, de Tesla heeft het allemaal. De Model X is de elektrische SUV van Tesla. Met zeven zitplaatsen, veel bagageruimte en zelfrijdende mogelijkheden is dit de SUV van de toekomst. Ook kunt u bij ActivLease de Model 3 en Model Y bestellen, de nieuwste en betaalbare Tesla modellen. Ontdek hoe bijzonder elektrisch rijden is in een Tesla bij ActivLease, uw elektrisch lease expert.

De indrukwekkende Tesla Model S en Model X zakelijk leasen kan snel en voordelig bij ActivLease. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van Tesla. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om uw Tesla te leasen voor een lage prijs, zowel bij full operational lease als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de beste Tesla lease deals en aanbiedingen. Wilt u toch liever een Tesla financieel leasen omdat u liever de auto op uw eigen balans wil hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Tesla

Uitvinder Nikola Tesla vormde met zijn 19e-eeuwse ontwerp voor een AC motor de grote inspiratiebron voor de Tesla Roadster. Deze elektrisch aangedreven sportauto heeft bij zijn debuut in 2008 een actieradius van 394 km, meer dan alle andere elektrische auto’s.

De opvolger en het meest verkochte model tot op heden introduceert Tesla in 2012, de Model S. Deze sedan is niet alleen ’s werelds meest luxueuze elektrische auto, maar als P100D-variant met een acceleratie van 0 tot 100 km/u in 2,7 seconden ook de snelste ooit gemaakt. Naast de Model S staat de Model X, een SUV met een actieradius van 565 km.

In 2016 plaatst Tesla de eerste Powerwall in Nederland. Deze innovatieve batterij slaat energie op uit zonnepanelen, waarmee een elektrische auto maar ook huisapparatuur kan worden voorzien van stroom.

Hedendaags legt CEO Elon Musk met Tesla de lat voor de ontwikkeling van elektrische technologie in auto’s. Zo ontwerpt het laadpalen die in enkele minuten een elektrische auto opladen en gebruikt de gigafabriek in Nevada duurzame energie om batterijcellen en -pakketten te maken.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sTesla