ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog5 kleine elektrische auto's met een grote range...

5 kleine elektrische auto's met een grote range die in 2020 verschijnen

31-07-2019
5 kleine elektrische auto's met een grote range die in 2020 verschijnen

In 2020 krijgen we te maken met een kleine invasie van elektrische auto’s die op de markt verschijnen. Maar welke van deze stekkermodellen zijn eigenlijk het meest geschikt voor wie hoofdzakelijk in de stad rondrijdt? En zijn deze ook een beetje betaalbaar? ActivLease heeft voor u een overzicht van kleine elektrische auto’s met een praktische range van 200 tot 300 kilometer die u vanaf volgend jaar kunt leasen. Waarin gaat u de elektrische overstap in maken?

  1. Skoda Citigo e iV

Skoda heeft meerdere elektrische auto’s in de maak en de Citigo e iV komt als eerste. Net zo praktisch als de gewone Citigo, met de voordelen van volledig elektrisch. Skoda gebruikt de flink verbeterde aandrijflijn van de nieuwe Volkswagen e-Up met 36,8 kWh accu. De ontwikkeling van elektrische auto’s gaat zo razendsnel dat de accu al twee keer zoveel actieradius (265 km) biedt dan het vorige model. En dat zonder in te leveren aan ruimte! De Skoda Citigo e iV staat vanaf januari in de showroom en is te bestellen vanaf 23.290 euro.

Skoda CITIGOe iV

  1. SEAT Mii electric

Net als de Skoda Citigo komt de nieuwe SEAT Mii alleen nog als volledig elektrische auto. Deze krijgt dezelfde accu en komt daarmee ongeveer 260 km ver. Seat geeft ons ook een eerste blik op het interieur dat flink is opgewaardeerd. Met zaken als automatische airco, navigatie, sfeerverlichting en stoelverwarming is de cockpit lekker modern. De SEAT Mii electric is beschikbaar vanaf begin februari 2020 met een instapprijs van 23.400 euro.

SEAT Mii electric

  1. Volkswagen e-Up

Natuurlijk komt Volkswagen met een nieuwe e-Up en die maakt een grote sprong vooruit. De elektrische Up komt 260 kilometer ver kunt opladen in ongeveer vier uur. De gebruikte techniek is verder precies hetzelfde als die in zijn Spaanse en Tsjechische stalgenoot. Volkswagen hanteert een vanafprijs van 23.476 euro. Een ideale elektrische instapper dus! Vanaf begin 2020 staat de nieuwste generatie Volkswagen e-Up in de showroom.

Volkswagen e-Up

  1. Mini Electric

In een wat luxer segment komen we de Mini Electric tegen. Dit is de eerste 100% elektrisch aangedreven Mini. Het merk staat altijd voor veel rijplezier en een uitgesproken karakter en met deze stekkervariant is dat niet anders. Mini belooft namelijk ‘maximale rijstabiliteit, stuurprecisie en spontane wendbaarheid’. De Mini krijgt een range van ruim 230 kilometer en is leverbaar vanaf maart. In onze blog kijken we uitgebreid naar de prijs, uitrusting en specificaties.

Mini Electric

  1. Honda e

Honda komt in de loop van 2020 met zijn eerste elektrische auto en die zou het de Mini Electric wel eens heel lastig kunnen maken. De Honda e komt ongeveer even ver op een volle accu, krijgt een elektromotor van 150 pk en staat bekend om zijn retro-looks. U kunt hem al rijden vanaf 35.330 euro. Uniek aan de Honda e is ook het indrukwekkende hightech interieur. Honda heeft namelijk beeldschermen geplaatst over de gehele lengte van het dashboard. Zelfs de buitenspiegels zijn digitaal!

Honda e

Bekijk het elektrische auto aanbod bij ActivLease

Uiteraard verschijnen er nog veel meer interessante elektrische auto’s in 2020. De Opel Corsa-e en Peugeot e-208 zijn relatief betaalbare modellen met een ruime actieradius die u al kunt bestellen voor een zakelijke lease. De ontwikkeling van de markt laat zien dat elektrisch rijden steeds toegankelijker wordt voor het grote publiek. Ook volgend jaar blijft u profiteren van diverse fiscale voordelen zoals de lage bijtelling als u de elektrische overstap maakt via ActivLease!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog5 kleine elektrische auto's met een grote range...