ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogHonda e Prototype heeft een hoge aaibaarheidsfa...

Honda e Prototype heeft een hoge aaibaarheidsfactor

28-02-2019
Honda e Prototype heeft een hoge aaibaarheidsfactor

Vorige maand moesten we het nog doen met een schets, maar nu weten we hoe de eerste elektrische auto van Honda er écht uit gaat zien. De Honda e Prototype is lekker klein, retro en ideaal voor in de stad. De Japanners tonen een bijna productieklare versie die ze meenemen naar de Autosalon van Genève. Het is het volgende signaal dat elektrisch rijden steeds meer toegankelijk en mainstream wordt!

Productieklaar

De Honda e Prototype is een conventionelere, doorontwikkelde versie van de Urban EV, die zo bejubeld werd om zijn schattige retrolook. Honda geeft aan dat de compacte elektrische auto zo goed als productieklaar is, dus we verwachten dat de aaibaarheidsfactor intact blijft. Gelukkig maar. Wat nog steeds opvalt zijn de ronde koplampen, stoere velgen, verzonken deurgrepen en de camera’s, die net als bij de Audi e-tron de zijspiegels vervangen. De laadopening is in de motorkap van de auto verwerkt.

Honda e Prototype

Interieur

Voor het eerst krijgen we ook het interieur van de elektrische Honda te zien. Net als de buitenkant is dat een smaakvolle combinatie van retro en modern. De auto wordt geleverd met touchscreens die over de hele breedte van het dashboard zijn geplaatst. Aan de zijkanten is plek voor extra schermen waarop het beeld van de virtuele zijspiegels wordt getoond. Honda kiest verder voor een afwerking met hout en stof, waarmee het geheel een moderne maar comfortabele, lounge-achtige sfeer uitstraalt.

Honda e Prototype interieur

Honda e Prototype actieradius

Specificaties van de Honda e Prototype zijn voorlopig spaarzaam. Wel weten we hoeveel actieradius Honda uit het accupakket weet te persen: ruim 200 kilometer. Meer range is gezien het formaat van de accu waarschijnlijk niet mogelijk. Toch is het ruim voldoende voor leaserijders die bijvoorbeeld in de Randstad werken of wonen en dagelijks niet meer dan 20-50 kilometer rijden. De achterwielaangedreven auto is bovendien geschikt voor snelladers. Daar kunt u de accu al in 30 minuten voor 80% volladen.

Betaalbaar elektrisch leasen bij ActivLease

De Honda e Prototype wordt op 5 maart gepresenteerd op de Autosalon van Genève. Later dit jaar gaat de elektrische auto in productie. Dankzij het compacte formaat, de retrolook en de verwachte betaalbare leaseprijs kan Honda zomaar een unieke markpositie gaan innemen. Bij ActivLease kunnen we in ieder geval niet wachten om u deze veelbelovende EV te gaan leveren. Het aantal betaalbare elektrische auto’s met vier procent bijtelling wordt steeds groter. Bekijk ons volledige aanbod en vraag een leaseofferte aan!

Bron: Honda

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHonda e Prototype heeft een hoge aaibaarheidsfa...