ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Honda brengt eind 2019 elektrische stadsauto Urban EV Concept uit

20-03-2018

Honda brengt eind 2019 elektrische stadsauto Urban EV Concept uit

Honda gaat een elektrische conceptauto omdopen tot volwaardig productiemodel. De Honda Urban EV Concept presenteerden de Japanners vorig jaar nog als testmodel voor de niet al te verre toekomst. Honda blijkt uiterst zelfverzekerd te zijn over de elektrische stadsauto want het gaat de Urban EV Concept in productie brengen. We kunnen de Honda Urban EV Concept eind 2019 verwachten, u kan hem dan natuurlijk leasen bij ActivLease, uw elektrische leaseintermediair. Of lease een elektrische auto in 2018 en profiteer van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Vraag een leaseofferte aan van een voorraadmodel en onze vriendelijke medewerkers helpen u verder.

Honda Urban EV Concept in productie

De Honda Urban EV Concept debuteerde op de Frankfurt Motor Show vorig jaar. ‘Dit is geen visie voor de verre toekomst’, beloofde CEO van Honda, Takahiro Hachigo, reeds tijdens de presentatie. Op de recente Geneva Motor Show werd dan de belofte gemaakt dat de Honda Urban EV Concept beschikbaar komt voor leaserijders.

Honda Urban EV Concept

Elektrische stadsauto met Vehicle-2-Grid technologie

De elektrische auto heeft vier zitplaatsen en wordt uitgevoerd met Vehicle-2-Grid technologie. De Honda Urban EV Concept kan daarmee overtollige energie terug leveren aan het elektriciteitsnet. De elektrische Honda heeft geen achteruitkijkspiegels maar twee camera’s aan de achterzijde die het verkeer filmen zodat u achter het stuur mee kan kijken.

De Honda Urban EV Concept gaat eind 2019 in productie en komt dan met goed geluk spoedig naar Nederland. Honda onthulde in 2017 eveneens een sportief model met dezelfde elektrische aandrijvingstechnologie. De Honda Sports EV Concept is nog niet bevestigd voor productie maar dat is met dit nieuws thans realistisch geworden.

Elektrisch leasen met vriendelijke bijtelling? Kies ActivLease

ActivLease gelooft in de elektrische revolutie en heeft een grote voorraad elektrische modellen beschikbaar voor u om te leasen. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers, die u bij elke stap van de elektrische omslag helpen. Profiteer van de vriendelijke bijtelling van vier procent in 2018 en laat optioneel een laadstation op eigen terrein installeren zodat u kan opladen wanneer het u uitkomt.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHonda brengt eind 2019 elektrische stadsauto Ur...