ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

ActivLease laadpalen

Uw auto iedere ochtend volgetankt?

Laadpalen, laadpunten en andere laadmogelijkheden voor uw elektrische auto

De nieuwe elektrische auto’s kennen vele voordelen, zo zijn ze bijvoorbeeld iedere ochtend “volgetankt”. Momenteel zijn er al diverse laadpalen beschikbaar in vele Nederlandse steden in Nederland. U wilt uw nieuwe elektrische auto toch niet parkeren zonder dat deze in de tussentijd opgeladen wordt? Immers streeft u het maximale voordeel te benutten van elektrisch rijden. Bij ActivLease denken wij vooruit, zodat u niet zonder stroom komt te staan. Er zijn verschillende laadmogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u heel eenvoudig uw auto thuis opladen, onderweg of gewoon bij uw eigen werkgever.

Geautomatiseerd afrekenen met uw werkgever

Vanzelfsprekend rijdt u een elektrische auto omreden van het fiscale voordeel. Als u eenmaal schoon rijdt wilt u er immers toch wel zeker van zijn dat u met 100% schone energie rijdt. GreenFlux maakt het mogelijk!
De stroom leverancier GreenFlux denkt mee met het milieu door gebruik te maken van de schone energie opgewekt door Hollandse windmolens. Via uw werkgever is het mogelijk om de “GreenFlux laadpas” te verkrijgen. Met deze pas activeert u de Eneco laadpaal op kantoor of een van de vele publieke laadvoorzieningen. Vervolgens verrekent GreenFlux automatisch de laadkosten met uw werkgever. 

Contact

Met GreenFlux meer dan 50.000 laadpunten toegankelijk

Met de GreenFlux laadpas bent u verbonden aan een netwerk van 50.000 publieke en semi-publieke laadpunten in Nederland. Op deze locaties kunt u niet alleen met de GreenFlux laadpas opladen, ook met de diensten van vele andere zoals van de ANWB, LMS, Essent, Eneco, Movenience of Travelcard.

Thuis laden met uw eigen laadpaal

Naast de vele oplaadpunten door Nederland, kunt u natuurlijk ook voor kiezen om een eigen laadpunt aan te schaffen. Zo kunt u kiezen uit een enkel en een dubbel laadpunt, uit een lichter en een zwaarder laadpunt. Wij hebben vast diverse laadpalen voor u op een rijtje gezet. Deze laadpunten zijn klein, compact en simpel aan de (buiten)muur te monteren. Mocht u geen garage hebben waar u de laadpaal kan monteren? Vraag bij uw gemeente een openbaar laadpunt aan of een verlengde private aansluiting. Dit type laadpunt staat op een openbare ruimte, maar wordt aangesloten op uw eigen meterkast.

Contact

Laadpaal voor thuis of werk

Het aanbod bij ActivLease 

Alfen ICU Compact Mini

Alfen ICU Compact Mini


Geen internetverbinding en dus geen koppeling aan het backofficesysteem


Zeer eenvoudig te bedienen thuislaadpunt


Voorzien van vaste kabel, type 1 of type 2


Niet geschikt voor automatisch verrekenen


Maximaal vermogen 3,7kW, 1 fase 16 Ampère


Leverbaar met of zonder kWh-meter
 

vanaf € 599,-

Contact

 

Alfen ICU Compact

Alfen ICU Compact


Strakke vormgeving met geïntegreerde oplaadinstructies


Contactpunten met maximaal 22 kW aan vermogen


Statusinformatie met multicolour LED


Geschikt voor directe montage aan de muur


Uiterst robuust door metalen behuizing 

vanaf € 1.049,-

Contact

 

Alfen EVe

Alfen EVe


Compact en moderne vormgeving
Laadvermogens tot 2x22kW


Geavanceerde communicatie 


Geschikt voor verschillende backofficesystemen 


Montage aan de wand of op montagepaal


Geschikt voor Smart Charging en Load Balancing


Robuust door toepassing van speciaal glasvezelversterkt composiet

vanaf € 2.099,-

Contact

Voor welke elektrische auto een laad installatie?

Eigen laadpunt voor uw BMW i3 & i8BMW i3 & i8 laadpaal

BMW heeft een eigen laadpaal ontwikkeld, de BMW i “wallbox” genaamd. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, allen geschikt voor 16 of 32 ampère. Ook de hierboven genoemde laadpalen zijn compatibel met de i3en i8.

Volkswagen e-Up & e-Golf opladenVolkswagen e-Up & e-Golf opladen

Voor de Volkswagen e-Up en de Volkswagen e-Golf is er geen specifieke laadpaal ontwikkeld door Volkswagen zelf.  De laadpalen van ActivLease sluiten aan op de e-Up en de e-golf.

Super snel laden met de Tesla Model STesla Model S Supercharger

Voor de Tesla rijders is het mogelijk om gebruik te maken van de “Superchargers”. Dit zijn publieke oplaadstations die de batterij volledig opladen in minder dan één uur. Komende lente wordt het laadstation van Tesla gelanceerd voor particuliere aanschaf: de ‘Powerwall’.

 

Nissan Leaf thuis opladenNissan Leaf thuis opladen

Nissan heeft geen eigen laadpaal ontwikkeld. Met de hierboven genoemde laadpalen kunt u uw Nissan Leaf snel en gemakkelijk weer van stroom voorzien.

Renault Twizzy & Zoe laadpuntenRenault Twizzy & Zoe laadpunten

Renault heeft geen laadpaal specifiek voor Renault rijders ontwikkeld. De hierboven genoemde laadpalen zijn compatibel met zowel de Renault Twizzy als de Renault Zoe.

Wat voor type rijder bent u?

Bent u wagenparkbeheerder, leaserijder of ondernemer? Neem geen genoegen met geringe kennis over het nieuwe rijden. ActivLease kan u een helpende hand bieden om de goede overweging en juiste keuzes te maken. Door onze adviseurs in te schakelen kunnen wij samen met u het maximale rendement uit de nieuwe elektrische auto halen.

Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat. Bel 085 9022929.

Contact

HomeInformatieLaadpalen