ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

Home4% bijtelling

Een 4% bijtelling auto leasen

Hier vindt u de voorraad 4% bijtelling lease auto's met een CO2-uitstoot van 0 gram per kilometer. Dit betreft alle volledig elektrische auto's zoals de Volkswagen e-Golf, Tesla Model 3, Opel Ampera-e en de Nissan Leaf. ActivLease is specialist in de operational lease van elektrische voertuigen met 4 procent bijtelling. Voor alle EV's adviseert ActivLease u ook de juiste laadoplossing voor bij u thuis of op kantoor.

Een 4 procent bijtelling auto leasen?

4% bijtelling auto leasen4 procent bijtelling maakt zakelijk autorijden erg aantrekkelijk. Het is de laagste bijtellingscategorie in Nederland en van toepassing op alle elektrische auto’s. U bespaart hiermee tot wel honderden euro’s per maand! Bovendien hoeft u voor een emissievrije auto geen autobelasting (BPM) te betalen.

Bijtelling 2019 en 2020

De bijtellingsregels gaan in 2019 en 2020 veranderen. U kunt met een auto gekentekend in 2019 nog steeds profiteren van de gunstige vier procent bijtelling. Dit geldt voor alle elektrische auto’s met een catalogusprijs tot 50.000 euro. Over het eventuele bedrag daarboven betaalt u een bijtellingspercentage van 22 procent.

De beste 4% bijtelling auto

Welke 4% auto past het beste bij u? ActivLease is de specialist die u het antwoord geeft. Wij hebben nog beperkte voorraad elektrische auto’s met de volledige lage vier procent bijtelling en de beste prijs. Meteen een 4% bijtelling leaseofferte aanvragen? Vind hieronder uw auto naar wens!

Voorraad 4% bijtelling auto's

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.