ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Dit is de eerste elektrische auto van Honda. Later dit jaar te bestellen!

23-01-2019

Dit is de eerste elektrische auto van Honda. Later dit jaar te bestellen!

Honda bereid zich voor op de presentatie van zijn allereerste volledig elektrische auto. De Honda EV wordt een betaalbare stadsauto met een actieradius die ruim voldoende is voor de gemiddelde leaserijder. En het goede nieuws is dat u hem later dit jaar al kunt bestellen via ActivLease! Als elektrisch lease expert brengen wij dan graag een offerte uit voor de elektrische Honda. Het Japanse automerk toont ondertussen een schets waarop we een prototype van het productiemodel zien.

Honda Urban EV

De elektrische auto van Honda lijkt veel op de eerder onthulde Urban EV Concept. Die werd zó enthousiast ontvangen dat Honda weinig meer aan het ontwerp heeft veranderd. Op de foto zien we het model dat Honda meeneemt naar de Autosalon van Genève; een compacte, sportieve hatchback met retrolook en moderne features. Logischerwijs zijn de extremere kantjes van de conceptauto weggepoetst. Een testversie is al in het openbaar gespot en die verklapt dat hij een vijfdeurs in plaats van driedeurs configuratie krijgt.

Honda Urban EV

250 kilometer actieradius

Voor de Honda EV is een compleet nieuw platform gebouwd. De belangen voor de Japanners zijn groot, want die technologie vormt de basis voor alle toekomstige elektrische auto’s van het merk. In de Honda EV is alvast plek voor een accupakket met 250 kilometer actieradius. Informatie over het vermogen of grotere accu’s is nog niet bekend. Wel heeft Honda een duidelijke doelstelling: voor 2025 moet twee derde van alle verkochte Honda auto’s een elektrische aandrijving hebben.

Honda Urban EV leasen in Nederland

We verwachten u later dit jaar meer over de Honda Urban EV te kunnen informeren. Als de auto qua prijs net zo aantrekkelijk wordt als het design, dan kan hij zomaar een unieke positie innemen op de leasemarkt. De elektrische auto van Honda wordt in de loop van 2019 gepresenteerd en kort daarna gaan de orderboeken open. Houd ActivLease dus in de gaten, want wij vertellen u meteen zodra de Honda Urban EV beschikbaar is!

Bron: Honda Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit is de eerste elektrische auto van Honda. La...