ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De Skoda Vision iV elektrische actieradius is 500 km

06-04-2019

De Skoda Vision iV elektrische actieradius is 500 km

Skoda heeft de toekomst van z’n elektrische range onthuld en het heet Vision iV. Dit studiemodel toonde de fabrikant op de Autosalon van Genève en nu weten we meer over wat er onder de motorkap schuilt. De 100% elektrisch aangedreven crossover-coupé heeft volgens de WLTP-meting een 500 km grote actieradius! Ontzettend indrukwekkend en opnieuw bewijs dat elektrische auto innovatie supersnel gaat. ActivLease is uw elektrische lease expert en heeft een groot aantal betaalbare elektrische modellen op voorraad. Lease dit jaar en profiteer van 4% bijtelling!

Elektrisch vermogen

De Skoda Vision iV is sportief gelijnd en komt als crossover-coupé met enorm veel ruimte van binnen. Alles slim weggewerkt zodat het exterieur er bijzonder verfijnd uitziet. De concept car is de eerste gebaseerd op het Modular Electric Drive Kit (MEB) platform van grote broer Volkswagen. De auto komt met twee elektromotoren die gezamenlijk 225 kW / 306 pk vermogen realiseren. De Vision iV heeft tevens vierwielaandrijving.

Skoda Vision iV actieradius

Met een volle batterij is de actieradius op max. 500 kilometer gemeten. Dit is met de vernieuwde WLTP-cyclus gemeten wat het extra indrukwekkend maakt. Skoda heeft het 83 kWh grote lithium-ion batterijpakket slim ondergebracht in de vloer van de Vision iV, zodat het een minimale hoeveelheid ruimte in beslag neemt.

Skoda Vision iV

Het model gaat niet in productie maar wordt absoluut gebruikt als voorbeeld voor toekomstige elektrische Skoda’s gebouwd op het MEB-platform. Het merk heeft op het moment nog geen elektrische productiemodellen, maar net als bij Volkswagen en de andere grote merken, kunnen we binnen enkele jaren een totaal nieuwe range verwachten.

Nu voordelig elektrisch leasen met lage bijtelling? Kies ActivLease!

Elektrisch rijden wordt steeds goedkoper en praktischer. Bij ActivLease hebben wij al een zeer diverse voorraad elektrische leaseauto’s in verschillende prijsklasses. Van de Tesla Model S en Tesla Model 3, tot de Nissan Leaf, Kia e-Niro en KONA Electric. Vraag uw elektrische leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers en zet uw eerste stappen in de elektrische omslag!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Skoda Vision iV elektrische actieradius is 5...