ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sSkoda

Skoda zakelijk leasen

Skoda lease

De ruime Skoda's zijn zeer populair onder de zakelijke leaserijders. Neem bijvoorbeeld de Octavia Combi en Superb Combi. De auto's hebben een laag emissiegehalte en zijn aanvoerders als het gaat om bagageruimte. Bij ActivLease kunt u de grote Kodiaq SUV uit voorraad leasen. Ook de compacte Karoq is snel leverbaar. Verder zijn zowel operationale als financiële leasevormen beschikbaar voor onder andere de nieuwe Fabia, Scala en de volledig elektrische Enyaq.

U kunt nu al een Skoda zakelijk leasen voor een scherp leasetarief per maand. Bekijk hieronder de verschillende modellen of laat u adviseren door onze lease experts over de mogelijkheden.

Het merk Skoda

Het van oorsprong Tsjechische Skoda is opgericht in 1895. Het was toen nog een motorfietsfabrikant onder de naam Laurin & Klement, naar de eigenaren Václav Laurin en Václav Klement. Ze werden echter zo succesvol dat ze in 1905 ook auto’s gingen produceren.

In 1925 fuseerde Laurin & Klement met Skoda Works en kreeg het zijn huidige naam. Sinds 1990 is het geïntegreerd in Volkswagen AG, waar ook de merken Porsche, Seat en Audi zijn ondergebracht.

De Tsjechische economie had in de tweede helft van de 20e eeuw een hoop te lijden en daardoor kwam de productie van Skoda niet echt van de grond. Pas in de jaren ’90 krabbelde het merk weer op. Het bleek het begin van een nieuw tijdperk, met de introductie van succesmodellen zoals de Octavia, Fabia en Superb.

De moderne Skoda’s staan bekend als degelijke wagens met een modern design. Een Skoda is altijd uitgerust met een vertrouwde TSI of TDI motor, welke voldoen aan de strengste milieu eisen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sSkoda