ActivLease
085 - 90 229 29

Skoda lease

De ruime Skoda's zijn zeer populair onder de leaserijders. Neem bijvoorbeeld de Octavia Combi. De auto's hebben een laag emissiegehalte en zijn toch bijzonder ruim. Bij ActivLease kunt u de nieuwe Kodiaq SUV leasen, die uit voorraad leverbaar is. Ook is sinds kort de Karoq in Nederland gearriveerd, de compacte crossover van Skoda. Verder zijn zowel operationale als financiële leasevormen beschikbaar voor onder andere de compacte Citigo, Fabia Combi, Superb Combi, Superb en de Rapid Spaceback.

U kunt nu al een Skoda leasen vanaf € 210,- per maand. Bekijk hieronder de verschillende modellen of laat u adviseren door onze lease experts over de mogelijkheden.

Het merk Skoda

Het van oorsprong Tjechische Skoda is opgericht in 1895. Het was toen nog een motorfietsfabrikant onder de naam Laurin & Klement, naar de eigenaren Václav Laurin en Václav Klement. Ze werden echter zo succesvol dat ze in 1905 ook auto’s gingen produceren.

In 1925 fuseerde Laurin & Klement met Skoda Works en kreeg het zijn huidige naam. Sinds 1990 is het geïntegreerd in Volkswagen AG, waar ook de merken Porsche, Seat en Audi zijn ondergebracht.

De Tsjechische economie had in de tweede helft van de 20e eeuw een hoop te lijden en daardoor kwam de productie van Skoda niet echt van de grond. Pas in de jaren ’90 krabbelde het merk weer op. Het bleek het begin van een nieuw tijdperk, met de introductie van succesmodellen zoals de Octavia, Fabia en Superb.

De moderne Skoda’s staan bekend als degelijke wagens met een modern design. Een Skoda is altijd uitgerust met een vertrouwde TSI of TDI motor, welke voldoen aan de strengste milieu eisen.