ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle personenauto'sSkoda

Skoda lease

Skoda lease

De ruime Skoda's zijn zeer populair onder de leaserijders. Neem bijvoorbeeld de Octavia Combi en Superb Combi. De auto's hebben een laag emissiegehalte en zijn aanvoerders als het gaat om ruimte. Bij ActivLease kunt u de grote Kodiaq SUV leasen. Ook de compacte Karoq is snel leverbaar. Verder zijn zowel operationale als financiële leasevormen beschikbaar voor onder andere de hippe Citigo, Fabia Combi, Superb en de gloednieuwe Scala en Kamiq.

U kunt nu al een Skoda leasen vanaf € 210,- per maand. Bekijk hieronder de verschillende modellen of laat u adviseren door onze lease experts over de mogelijkheden.

Het merk Skoda

Het van oorsprong Tsjechische Skoda is opgericht in 1895. Het was toen nog een motorfietsfabrikant onder de naam Laurin & Klement, naar de eigenaren Václav Laurin en Václav Klement. Ze werden echter zo succesvol dat ze in 1905 ook auto’s gingen produceren.

In 1925 fuseerde Laurin & Klement met Skoda Works en kreeg het zijn huidige naam. Sinds 1990 is het geïntegreerd in Volkswagen AG, waar ook de merken Porsche, Seat en Audi zijn ondergebracht.

De Tsjechische economie had in de tweede helft van de 20e eeuw een hoop te lijden en daardoor kwam de productie van Skoda niet echt van de grond. Pas in de jaren ’90 krabbelde het merk weer op. Het bleek het begin van een nieuw tijdperk, met de introductie van succesmodellen zoals de Octavia, Fabia en Superb.

De moderne Skoda’s staan bekend als degelijke wagens met een modern design. Een Skoda is altijd uitgerust met een vertrouwde TSI of TDI motor, welke voldoen aan de strengste milieu eisen.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.