ActivLease
085 - 90 229 29

Skoda lease

Skoda lease

De ruime Skoda's zijn zeer populair onder de leaserijders. Neem bijvoorbeeld de Octavia Combi en Superb Combi. De auto's hebben een laag emissiegehalte en zijn toch bijzonder ruim. Bij ActivLease kunt u de nieuwe Kodiaq SUV leasen. Ook is sinds kort de Karoq in Nederland gearriveerd, de compacte crossover van Skoda. Verder zijn zowel operationale als financiële leasevormen beschikbaar voor onder andere de compacte Citigo, Fabia Combi, Superb en de Rapid Spaceback.

U kunt nu al een Skoda leasen vanaf € 210,- per maand. Bekijk hieronder de verschillende modellen of laat u adviseren door onze lease experts over de mogelijkheden.

Artikelen over Skoda lease

Skoda Vision E in beeld, de eerste volledig elektrische SUV van Skoda

04-02-2019 | De auto van de toekomst moet niet alleen volledig elektrisch zijn, maar ook ruim e...

Lees verder

Autosalon van Parijs 2018: dit zijn de beste aankondigingen en primeurs

04-10-2018 | De Autosalon van Parijs is één van de belangrijkste autobeurzen ter wereld. Voor d...

Lees verder

Nieuwe Skoda Karoq Scout en Sportline varianten gepresenteerd

14-08-2018 | Skoda introduceert twee gloednieuwe modelvarianten van de Karoq SUV. Het Tsjechisc...

Lees verder

Autosalon van Genève 2018: deze elektrische auto's gaan de show stelen

27-02-2018 | De jaarlijkse Autosalon van Genève staat weer voor de deur. Op de welbekende autos...

Lees verder

Het merk Skoda

Het van oorsprong Tsjechische Skoda is opgericht in 1895. Het was toen nog een motorfietsfabrikant onder de naam Laurin & Klement, naar de eigenaren Václav Laurin en Václav Klement. Ze werden echter zo succesvol dat ze in 1905 ook auto’s gingen produceren.

In 1925 fuseerde Laurin & Klement met Skoda Works en kreeg het zijn huidige naam. Sinds 1990 is het geïntegreerd in Volkswagen AG, waar ook de merken Porsche, Seat en Audi zijn ondergebracht.

De Tsjechische economie had in de tweede helft van de 20e eeuw een hoop te lijden en daardoor kwam de productie van Skoda niet echt van de grond. Pas in de jaren ’90 krabbelde het merk weer op. Het bleek het begin van een nieuw tijdperk, met de introductie van succesmodellen zoals de Octavia, Fabia en Superb.

De moderne Skoda’s staan bekend als degelijke wagens met een modern design. Een Skoda is altijd uitgerust met een vertrouwde TSI of TDI motor, welke voldoen aan de strengste milieu eisen.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.