ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogSkoda Citigo e iV is een kleine stadsauto met 2...

Skoda Citigo e iV is een kleine stadsauto met 265 km actieradius

24-05-2019

Skoda Citigo e iV is een kleine stadsauto met 265 km actieradius

Skoda maakte eerder dit jaar bekend dat er een volledig elektrische Citigo aankomt en brengt nu de eerste details naar buiten. Het model luistert naar de naam Skoda Citigo e iV, een kleine hatchback met een compleet nieuwe aandrijving en een ruime actieradius. Erg interessant voor leaserijders die vooral in de stad rondrijden en een voordelige 4% bijtelling auto zoeken. Bij ActivLease profiteert u van uiterst scherpe maandprijzen en u kunt ons volledig aanbod online bekijken.

Twee keer zoveel bereik

Skoda heeft een hele reeks elektrische auto’s gepland onder de noemer ‘iV’ en de Citigo mag de aftrap nemen. De hatchback gebruikt een verbeterde aandrijving met een lithium-ion batterij van 36,8 kWh. Die komt later ook terecht in de vernieuwde Volkswagen e-Up. De actieradius volgens WLTP is 265 kilometer. Dat is bijna twee keer zoveel bereik als de huidige e-Up en dus een flinke verbetering. Het opladen van de accu duurt ongeveer een uur met een 40 kW-lader of 4 uur met 7,2 kW.

Skoda Citigo-e iV

Skoda Citigo-e iV Skoda Citigo-e iV Skoda Citigo-e iV Skoda Citigo-e iV Skoda Citigo-e iV

Interieur

Behalve de aandrijving is ook het interieur van de elektrische Skoda naar een hoger niveau getild. Het nieuwe dashboard en elektrisch bedienbare ramen zijn standaard, net als automatische airco en een telefoonhouder die van uw smartphone een navigatiesysteem maakt. Wat de auto moet gaan kosten is nog niet bekend, maar een vanafprijs van 20.000 euro is niet ondenkbaar en dat maakt hem erg aantrekkelijk voor een zakelijke lease.

Lease de elektrische Skoda Citigo komend jaar bij ActivLease

Het prijskaartje van de elektrische Skoda Citigo wordt later dit jaar bekendgemaakt en hij zal in aanmerking komen voor de lage vier procent bijtelling. Dat maakt het voor zakelijke rijders extra interessant om een elektrische auto te leasen. Het komende jaar verschijnen veel betaalbare modellen zoals de Skoda Citigo e iV maar ook de Peugeot e-208 en Opel Corsa-e. Meer weten over de laatste aankondigingen? Bekijk dan onze top 10 elektrische auto’s voor 2019/2020 of neem contact op met onze vriendelijke leaseadviseurs.

Bron: Skoda.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogSkoda Citigo e iV is een kleine stadsauto met 2...