ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe beste elektrische auto's van 2019/2020

De beste elektrische auto's van 2019/2020

02-04-2019

De beste elektrische auto's van 2019/2020

De elektrische omslag is het afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt en vanaf 2020 wordt de markt voor elektrische auto’s volledig opengebroken. Betaalbaar elektrisch rijden is dan echt een feit, want diverse automerken zoals Volkswagen, Opel, Seat, Volvo en Peugeot komen met een voordelige stekkerauto. Een mooi vooruitzicht voor zakelijke rijders, temeer omdat de overheid ook de komende jaren fiscale voordelen biedt als u een elektrische auto gaat leasen zoals een lage bijtelling. ActivLease is expert in elektrisch leasen en maakte voor u een selectie van de meest veelbelovende elektrische auto’s van 2019 en 2020.

Alle 8% bijtelling auto's

1. Nissan LEAF e+

De Nissan LEAF mag zich al jarenlang de bestverkochte elektrische auto in Europa noemen. Maar Nissan voelt de hete adem van de concurrentie in zijn nek en heeft daarom een forse upgrade klaarstaan. De Nissan LEAF e+ is een nieuwe versie met een 62 kWh accupakket, een sterkere elektromotor met 67 pk extra vermogen en een actieradius van 385 kilometer volgens WLTP. Een slimme zet van Nissan, want zo blijft hun succesmodel de komende jaren interessant. De verbeterde Nissan LEAF e+ is nu beschikbaar en kunt u nog dit jaar rijden via ActivLease!

Nissan LEAF 2019

2. Peugeot e-208

De Peugeot e-208 is ‘gewoon’ een 208, maar dan volledig elektrisch. En juist daarom zo aantrekkelijk. U weet namelijk precies wat u kunt verwachten met alle voordelen van een elektrische aandrijving, zonder dat u concessies doet op de binnenruimte of betaalbaarheid. Het is precies wat de Volkswagen e-Golf zo populair maakt en we verwachten dat Peugeot dit ook succes gaat brengen. De elektrische auto komt met een 50 kWh batterij en een range van 340 kilometer. Begin volgend jaar verschijnt de Peugeot e-208 op de markt, met een vanafprijs van 36.250 euro. En dus komt hij in aanmerking voor een lage bijtelling over de gehele cataloguswaarde. U kunt hem ook leasen als e-2008 SUV.

Peugeot e-208

3. Opel Corsa-e

De volledig elektrische Opel Corsa kunt u per direct bestellen. Deze vijfpersoons EV staat op hetzelfde platform als de Peugeot e-208 en DS 3 Crossback en krijgt net als zijn Franse familieleden een aantrekkelijke leaseprijs. De Corsa-e wordt geleverd met een elektromotor van 136 pk en een 50 kWh batterij. Dat moet een bereik mogelijk maken van 330 km op een volle accu. Lees verder en vraag een leaseofferte aan voor de Opel Corsa-e bij ActivLease!

Opel Corsa EV

8% bijtelling auto's

4. Mercedes-Benz EQC

Terwijl Audi en Jaguar al een elektrische auto hebben in het premium segment, gaat Mercedes-Benz zich dit jaar ook mengen in de strijd. De Mercedes EQC is een volledig elektrische SUV met een luxe interieur, veel rijcomfort en een actieradius van ruim 417 kilometer. Groot voordeel is het maximale trekgewicht van 1.800 kg, waarmee de EQC zeer geschikt is om een caravan of aanhanger te trekken. Daarnaast is de SUV geschikt voor snelladen met 110 kW, waarmee u de accu in 40 minuten weer voor 80% kunt opladen. ActivLease bekeek hem van dichtbij en dat kunt u vanaf deze zomer ook in de showroom!

Mercedes-Benz EQC

5. Volkswagen ID.3

Volkswagen noemt het de volgende mijlpaal in de geschiedenis van het merk: de Volkswagen ID.3. Deze auto moet elektrisch rijden voor een zeer breed publiek interessant en betaalbaar maken. En dat is best aannemelijk, want het model krijgt een vanafprijs van 38.000 euro en accupakketten met een range van tot wel 550 kilometer range. Reden genoeg om naar de ID.3 uit te kijken! Reserveren kan al bij ActivLease en de officiële onthulling van de Volkswagen ID.3 is in september op de IAA in Frankfurt. Vanaf medio 2020 wordt de auto in Nederland geleverd.

Volkswagen ID.3

6. Honda e

De Honda e heeft met zijn retrodesign de nodige harten veroverd. Maar de eerste elektrische auto van het merk heeft meer te bieden dan zijn unieke looks. De buitenspiegels zijn vervangen voor camera’s en aan de binnenkant zien we een hoop moderne snufjes met een digitaal dashboard over de gehele breedte. Volgens de Japanners krijgt hun EV een actieradius van meer dan 200 kilometer. De Honda e is dus zeer geschikt voor dagelijks gebruik in en rondom de stad.

7. Porsche Taycan

De Porsche Taycan is de eerste volledig elektrische sportwagen van het merk. Hij wordt momenteel uitvoerig door de Duitsers getest en zal ergens in 2020 op de markt verschijnen. Aan belangstelling heeft Porsche in ieder geval niets te klagen. Dat blijkt uit de meer dan 20.000 orders die wereldwijd al voor de Taycan geplaatst zijn. Zelfs Tesla rijders willen overstappen. De auto moet immers het echte Porsche gevoel bieden in combinatie met indrukwekkende prestaties. Zo sprint hij van 0 naar 100 km/u in 3,5 seconden met een elektrisch rijbereik van 400 tot 500 kilometer.

Porsche Taycan - Mission E

8. Seat el-Born

Ook Seat debuteert komend jaar op de elektrische auto markt. De Seat el-Born is de eerste volledig elektrische auto van het merk en medio 2020 te leasen. Het belooft een praktische stadsauto te worden met een ruimtelijk en modern interieur, autonome rijfuncties en een batterijpakket waarmee 420 kilometer bereik haalbaar is. Seat heeft inmiddels meer details onthuld over de auto. De el-Born is één van de zes (deels) elektrische modellen die het merk de komende jaren uitbrengt. Daar hoort bovendien een plug-in hybride variant van de Tarraco bij en een volledig elektrische Mii.

Seat el-Born

9. Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is de tweede elektrische SUV van Audi. Het is een compacte versie van de e-tron en zal een lagere leaseprijs krijgen. Het studiemodel kreeg veel bekijks op de Autosalon van Genève en maakte indruk met zijn stoere looks en moderne interieur. De specificaties mogen er ook zijn: 306 pk vermogen met quattro vierwielaandrijving en een 82 kWh accupakket, waarmee ruim 450 kilometer range haalbaar is. Het productiemodel van de Audi Q4 e-tron verschijnt vanaf eind 2020 op de weg.

Audi Q4 e-tron concept

10. Elektrische Volvo XC40

Volvo komt dit jaar met een volledig elektrische XC40. Eerder verscheen er al een plug-in hybride variant. En zo wordt Volvo’s leasetopper in één klap nog veel aantrekkelijker voor zakelijke rijders. De specificaties van de XC40 EV zoals de vanafprijs en actieradius zijn inmiddels bekend en u kunt al een leaseofferte aanvragen bij ActivLease!

Volvo XC40 Twin Engine PHEV

11. Skoda Vision IV

Skoda staat te popelen om de elektrische omslag te maken en heeft al diverse modellen aangekondigd. Eind 2019 kunnen we de eerste elektrische auto van het merk verwachten, de Skoda e-Citigo. Volgend jaar volgen meerdere elektrische modellen, waaronder een SUV en de productieversie van de Skoda Vision iV. Dat is een voorbode op een sportieve vierdeurs coupé met 306 pk vermogen en een batterij van 83 kWh, waarmee de auto ongeveer 500 kilometer kan afleggen.

Voordelig elektrisch leasen doet u bij ActivLease

Uiteraard is dit slechts een kleine selectie van de elektrische auto’s die in 2019 en 2020 uitkomen. Andere veelbelovende EV’s zoals de Mini Electric, BMW iX3 en Polestar 2 maken hun opwachting, evenals de vernieuwde Renault ZOE, Kia e-Soul en Hyundai IONIQ. Wilt u meer info? Zorg dan dat u onze leaseblog volgt of schrijf u in voor de ActivLease nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het elektrische lease nieuws. Als intermediair hebben wij een groot aanbod elektrische auto’s die u voordelig kunt leasen met een lage bijtelling. U kunt ons gehele aanbod online bekijken!

Alle 8% bijtelling auto's

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe beste elektrische auto's van 2019/2020