ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Elektrische Skoda e-Citigo kunt u later dit jaar al leasen

22-03-2019

Elektrische Skoda e-Citigo kunt u later dit jaar al leasen

Skoda heeft zijn modellenoffensief voor de komende jaren toegelicht en zoals verwacht mikt het zijn pijlen vooral op elektrisch rijden. De Tsjechische autobouwer presenteerde al diverse studiemodellen zoals de Vision iV. Maar de vraag bleef: wanneer krijgen we de eerste echte elektrische auto van Skoda te zien? Kennelijk al zeer snel, want dit jaar wordt de Skoda e-Citigo geïntroduceerd! Deze stekkervariant van de Citigo zal waarschijnlijk in september onthuld worden en maakt elektrisch autorijden écht betaalbaar.

Skoda e-Citigo

Volkswagen en Seat lieten al zien met welke elektrische auto ze het brede publiek willen bereiken, maar Skoda hield het voorlopig bij conceptauto’s en studiemodellen. Daar komt later dit jaar verandering in. De e-Citigo wordt de eerste 100% elektrische auto die u van het merk kunt leasen en hij krijgt een accu met een bereik van ruim 200 kilometer WLTP. Een interessante auto dus voor mensen die korte ritten in de stad maken. Hij is qua techniek gebaseerd op de Volkswagen e-Up, die inmiddels zijn vijfde levensjaar in gaat. We verwachten daarom dat de e-Citigo een stuk moderner is. Wat hij gaat kosten is nog niet bekend.

Skoda Citigo

Skoda Superb PHEV ook dit jaar

Behalve de Skoda e-Citigo verschijnt dit jaar een plug-in hybride variant van de Skoda Superb op de markt. Door zo’n populair model deels te elektrificeren wordt het voor leaserijders weer een stuk makkelijker om de overstap te maken naar elektrisch rijden. In 2020 en daarna volgen meerdere elektrische auto’s, waaronder een SUV en de productieversie van de Vision iV. In 2022 wil Skoda ruim dertig nieuwe leasauto’s kunnen aanbieden, waarvan minstens tien met een plug-in hybride of volledig elektrische aandrijving.

Betaalbaar elektrische auto leasen doet u bij ActivLease

Met de e-Citigo zien we weer een mooi alternatief opduiken voor mensen die een betaalbare elektrische stadsauto willen leasen. Wat dat betreft valt er het komende jaar sowieso weinig te klagen, want ook de Honda e Prototype en Volkswagen ID zien er toegankelijk en veelbelovend uit. Bij ActivLease blijft u op de hoogte van al deze voordelige stekkerauto’s. Wij zijn uw lease intermediair met een grote voorraad elektrische auto’s die u kunt leasen met vier procent bijtelling.

Bron: Skoda Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Skoda e-Citigo kunt u later dit jaa...