ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Home8% bijtelling

Een 8% bijtelling auto leasen

Hier vindt u de nieuwste 8% bijtelling leaseauto's met een CO2-uitstoot van 0 gram per kilometer. Dit zijn alle volledig elektrische auto's zoals de Volkswagen ID.3, Tesla Model 3, Hyundai KONA Electric en de Peugeot e-2008. ActivLease is specialist in de operational lease van elektrische voertuigen met 8 procent bijtelling. Voor alle EV's adviseert ActivLease u ook de juiste laadoplossing voor bij u thuis of op kantoor.

Geen resultaten!

Er zijn geen resultaten gevonden.

Een 8 procent bijtelling auto leasen?

8% bijtelling auto leasen8 procent bijtelling maakt zakelijk autorijden erg aantrekkelijk. Het is de laagste bijtellingscategorie in Nederland en van toepassing op alle elektrische auto’s. U bespaart hiermee tot wel honderden euro’s per maand! Bovendien hoeft u voor een emissievrije auto geen autobelasting (BPM) te betalen.

Bijtelling 2020 en 2021

De bijtellingsregels in 2020 en 2021 gaan veranderen. U kunt dit jaar nog steeds profiteren van de gunstige acht procent bijtelling. Dit geldt dan voor alle elektrische auto’s met een catalogusprijs onder de 45.000 euro. Voor alle bedragen daarboven geldt een bijtellingspercentage van 22 procent.

De beste 8% bijtelling auto

Welke 8% auto past het beste bij u? ActivLease is de specialist die u het antwoord geeft. Wij hebben een grote voorraad elektrische auto’s met de volledige lage acht procent bijtelling en de beste prijs. Meteen een 8% bijtelling leaseofferte aanvragen? Vind hieronder uw auto naar wens!

Alle 8% bijtelling auto's

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

Home8% bijtelling