ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf niet te stoppen: als eerste elektri...

Nissan Leaf niet te stoppen: als eerste elektrische auto 400.000 keer verkocht

13-03-2019
Nissan Leaf niet te stoppen: als eerste elektrische auto 400.000 keer verkocht

De Nissan Leaf wordt al jarenlang in één adem genoemd met verkooprecords en onderscheidingen. Dat is niet gek, want de elektrische auto is dankzij innovaties zoals ProPILOT en one-pedal-driving een zeer geschikte zakenauto. Uit onderzoek blijkt nu dat in Europa vorig jaar geen enkele elektrische auto zo vaak is verkocht als de Nissan Leaf! Ook wereldwijd wordt er succes behaald. Het nieuwe model gaat dankzij de toevoeging van een 62 kWh batterij zijn volgende levensfase in. Interesse in het leasen van de Nissan Leaf? Bekijk onze Nissan Leaf voorraad en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

Bestverkochte EV in Europa

De Nissan Leaf is de bestverkochte elektrische auto in Europa in 2018. Dat blijkt uit onderzoek van CleanTechnica. In totaal werden maar liefst 40.609 nieuwe exemplaren van de Japanse EV geregistreerd. De Renault ZOE deed het ook goed en staat op de tweede plek met 38.538 stuks. De BMW i3 en Volkswagen e-Golf werden allebei meer dan 20.000 keer verkocht.

400.000 keer verkocht

Nissan brengt nog mooier nieuws naar buiten. Sinds de introductie van de Leaf is de auto wereldwijd meer dan 400.000 keer verkocht. Een bijzondere mijlpaal, want het is de eerste elektrische auto die dat aantal bereikt. Daarnaast brengt Nissan nog een aantal leuke statistieken naar buiten. Zo hebben alle Leaf eigenaren bij elkaar meer dan 10 miljard kilometers afgelegd. Dat is 248.000 keer een rondje om de aarde. De auto’s kunnen bij elkaar opgeteld meer dan 10 GWh opslaan, genoeg om een gigantisch pretpark 170 dagen lang van stroom te voorzien.

Nissan LEAF 400.000 keer verkocht

Nissan LEAF e+

Het komende jaar hoopt Nissan opnieuw grote successen te vieren met de Leaf. Naast de standaardversie biedt het Japanse automerk een tweede variant aan met een groter accupakket: de Nissan Leaf e+. Deze heeft een 62 kWh batterij en haalt daarmee een range van maximaal 385 kilometer zonder te laden. Zo blijft de bestseller weer up-to-date met de concurrentie.

De Nissan Leaf e+ is bij introductie beperkt beschikbaar als 3.Zero Limited Edition, een speciale uitvoering die extra compleet is uitgerust. Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan. Later dit jaar breiden we ons aanbod van de Leaf e+ uit met meer uitvoeringen!

Nissan LEAF e+

Nissan Leaf zakelijk leasen met 4% bijtelling bij ActivLease

Gaat de Nissan Leaf zijn dominantie in 2019 voortzetten? Dat wordt een flinke uitdaging, want zakelijke rijders hebben steeds meer te kiezen als het om elektrische auto’s gaat. De Tesla Model 3 wordt sinds begin dit jaar geleverd en de betaalbare Peugeot e-208 en Volkswagen ID Neo zijn in aantocht. Maar met een verbeterde actieradius en vermogen heeft de Nissan Leaf al een antwoord klaarstaan. ActivLease is uw Nissan leaseintermediair. Wij hebben de Leaf direct uit voorraad leverbaar en u kunt hem zeer voordelig rijden met 4% bijtelling!

Offerte aanvragen

Bron: Nissan Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf niet te stoppen: als eerste elektri...