ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf met ProPILOT: de elektrische auto d...

Nissan Leaf met ProPILOT: de elektrische auto die zelf rijdt én parkeert

01-03-2018
Nissan Leaf met ProPILOT: de elektrische auto die zelf rijdt én parkeert

De Nissan Leaf is de bestverkochte elektrische auto ter wereld en het nieuwe model legt de lat weer enorm hoog. Dankzij de innovatieve ProPILOT-techniek kan de Leaf allerlei taken van u overnemen, zoals schakelen, sturen, afremmen, van rijbaan wisselen en zelfs parkeren. Meer tijd om te ontspannen dus! Ontdek de slimme functies en technologieën van de Nissan Leaf en vraag een leaseofferte aan bij ActivLease, uw elektrische lease expert.

Zelfstandig rijden met ProPILOT

De Nissan Leaf met ProPILOT zorgt ervoor dat autorijden eenvoudiger en minder vermoeiend is. Met deze autonome rijtechnologie kan de elektrische auto u ondersteunen en allerlei rijhandelingen geheel zelfstandig uitvoeren. Het detecteert verkeer om u heen, bewaart een gepaste afstand en snelheid tot uw voorligger en houdt de auto netjes in het midden van de rijbaan. Ook kan de Leaf zichzelf tot stilstand brengen in files en bij noodsituaties. Zo kunt u volop genieten van het comfort en de emissievrije aandrijving. De beelden hieronder tonen hoe de Leaf met ProPILOT precies werkt.

Parkeren met één knop

Dankzij ProPILOT Park is parkeerstress voorgoed verleden tijd. Met deze fantastische functie hoeft u alleen nog maar een knop ingedrukt te houden om de leaseauto te parkeren. De Nissan Leaf neemt vervolgens alle handelingen van u over en kan zowel vooruit, achteruit als zijdelings parkeren in de krapste locaties. Ideaal voor in de stad! En mocht u toch zelf willen parkeren, dan helpt de achteruitrijcamera met hulplijnen en waarschuwingssignalen om problemen te voorkomen.

Een betere rijervaring

Maar de Nissan Leaf heeft nog veel meer intelligente functies die de rijervaring verbeteren. Adaptive Cruise Control, High-Beam adaptieve koplampen en dodehoekdetectie vergroten uw veiligheid en rijgemak. De auto weet precies wanneer het de koplampen of ruitenwissers moet inschakelen en herkent verkeersborden die een maximum snelheid aangeven. En wist u al dat u maar één pedaal nodig heeft om te kunnen rijden in de Leaf?

Lease de Nissan Leaf met ProPILOT bij ActivLease

Autorijden is nooit meer hetzelfde na een rit in de bijzondere Nissan Leaf. Dankzij ProPILOT kunt u zorgeloos genieten van de elektrische aandrijving en de grote actieradius. En als u de nieuwe Leaf zakelijk gaat leasen, dan profiteert u ook dit jaar nog van de zeer gunstige vier procent bijtelling. ActivLease is uw elektrische lease expert. Wij hebben de Nissan Leaf beschikbaar met verschillende uitvoeringen en opties, inclusief ProPILOT. Daarnaast helpen we u met al uw vraagstukken over elektrisch rijden. Vraag een leaseofferte aan en onze medewerkers gaan meteen voor u aan de slag!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf met ProPILOT: de elektrische auto d...