ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle personenauto'sNissan

Nissan zakelijk leasen

Nissan lease

Via ActivLease regelt u het zakelijk leasen van uw Nissan voordelig online en voor de scherpste prijs. Het team van ActivLease heeft goede contacten met meerdere Nissan-dealers zodat u alle modellen via ons kunt leasen. Het leaseprogramma van Nissan bestaat uit o.a. de populaire MicraJuke, Qashqai en de 7-zits X-Trail. Ook kunt u bij ActivLease de volledig elektrische Nissan Leaf bestellen. Wij helpen u graag kiezen welke uitvoering en leasevorm (financi─ôle leaseoperationele lease, of short lease) het beste bij u past.

Met een Nissan als  zakelijke leaseauto kiest u altijd goed. De leaseperiode is meestal 60 maanden; de genoemde prijzen zijn daarop gebaseerd. Wilt u een andere leasetermijn? Dat is zeker mogelijk! Het team van ActivLease berekent in dat geval graag het geldende leasetarief voor u uit.

Als u kiest voor een elektrische uitvoering, zoals de Nissan Leaf of Nissan Ariya, dan geldt ook dit jaar een gunstige bijtelling van slechts 16 procent; voor een benzine- of dieseluitvoering geldt een bijtellingspercentage van 22 procent.

Het merk Nissan

Het bedrijf Kwaishinisha Motorcar Works werd in 1911 opgericht in Tokyo. Drie jaar later ging de eerste auto in productie, de DAT (zijnde de eerste letters van de achternamen van de partners). Het bedrijf fuseerde in 1919 met een bedrijf uit Osaka.

De eerste Son of DAT (ook wel DATSON genoemd) werd geproduceerd in 1931. De naam werd later veranderd in Datsun, omdat son in het Japans "verlies" betekent. Toen het bedrijf in 1933 verhuisde naar Yokohama werd de naam veranderd in Nissan Motor Company.

Toen Nissan in de jaren 90 in financiële problemen kwam, werd Renault de hoofdaandeelhouder van het bedrijf.

Tegenwoordig heeft Nissan een marktaandeel van 6% wereldwijd en daarmee een van de grotere automobielfabrikanten.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle personenauto'sNissan